Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Jaz pa učit Ziher bom slabo pisal ker se učim pol ure na dan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Trenutno upam le to, da ne bom kr dol padla, ker sem ful zaspana... Plan: po službi domov in spat...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 sej si ful mal spala...jz morm pa dons seminarsko narest k pridem iz službe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Plan..... za danes...... Oddelat šiht... pa domov spat........ ker sem fulllllllll zaspanaaaaaa....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 hahhahahaha tina tile tvoji pondelki... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahhahahaha tina tile tvoji pondelki... hehehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 jz bi tud ... vsaj za 2 urce podalšala zjutrej... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2005 Marsikaj v načrtu, pa upajmo na najboljše, ne glede na vremenske razmere, lep četrtek VSEM... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Ravnokar zajtrkujem, berem časopis in srfam po internetu, potem grem na masažo in kopanje. V moževi družbi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Napisat moram prošnjo, pa kar odlašam. Pol pa delat. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ravnokar zajtrkujem, berem časopis in srfam po internetu, potem grem na masažo in kopanje. V moževi družbi! Ajd, ženkica, pičva! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 moji nacrti za danes evo ,v sluzhbi od 8h-21h bemu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Jutro, jutro, veselo jutro, kljub oblačkom, želim vsem! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Hm grem kaj pojest ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 kej je že tema lahko noč - kdaj odhajate spat - sem se zdaj še odločila da bom odprla še eno temo ki ima naslov dobro jutro, gre pa se o tem, kdaj se zjutraj vstajate.............zanima me kdaj se vstajate, ko greste v šole, službe,........... in kdaj pa se vstajate ko vam ni treba v šole, službe, pa od vikendih, ko imate dopust........................ torej napišite kdaj se vstajate.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Mene vstajajo bolj pozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 in kdaj pa je to? lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Še spat nisem šla....pa sem že v temi dobro jutro.....Torej, DOBRO JUTRO....... Hm, spat hodim pozno, ponavadi po polnoči, vstajam pa tam ob kakšnih šestih zjutraj, ob vikendih pa najkasneje ob osmih......Pač, odvisno od tega, kaj imamo namen početi med dela prostimi dnevi....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 TAKO jast se še do sedaj nisem vsatl in se mi zdi tudi prav da se še nisem bom se takrat, ko bodo prišli dobri ljudje na zemljo in dobre punce (poštene) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Med faksom ustajam ob pol sestih, da se stusiram, zbrihtam in nekaj cez 6 v avto, da sem v centru okol pol osmih.Zdaj, ko ni predavanj, ustajam ob sestih, kot budilka ( je niti ne rabim). Zadnji teden pa se prej, ker ne moram spat. Med vikendom med faksom pa povlecem tudi do devetih, cist odvisno.Dolgo spim edin, ce zjutri pridem iz zurke, ampak se to ne 8 ur. Obupna sem, kar se tega tice. Na morju sem pa npr do 7ih...vcasih se prej, ker se je hitro stoplilo in sem mogla laufat. Nikol nisem mela podocnjakov, zdej pa mam :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Ma komu se še da vstat tko zgodaj. Življenje je prekratko da bi se vstali ob 6. Potem je bolje da sploh negremo spat in tako je tudi prav. Kaj pa bomo ustvarli če bomo sam spali. Je treba delat in se znat pozabavat pa vseem en dobro jutro!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 hitro vstajaš.............. že ob pol petih........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Dobro jutro! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Dobro jutro !http://www.mamarocks.com/happy_daisy_sm_clr.gif Lep dan vsem Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 dobro jutro Sem šele zdaj prišel tu noter Kdaj vstajam - glej tibetanske vaje Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.