borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Čestitam "celjskim kegljačicam", ki so osvojile evropski naslov, ni kaj leto evropskih lovorik, bravo punce... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 Danes se na Portugalskem začenja evropsko prvenstvo v nogometu: http://www.euro2004.com/ GROUP A GRE POR ESP RUS GROUP B ENG FRA SUI CRO GROUP C BUL DEN ITA SWE GROUP D GER HOL LAT CZE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 jutri ANGLIJA- FRANCIJA mogoče pa vseeno malo pogledam te žogobrce Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2004 Spored tekem, da boste lažje spremljali: 12 June 2004 - Group A Portugal 17:00 Greece Dragão - Porto Spain 19:45 Russia Algarve - Faro-Loulé 13 June 2004 - Group B Switzerland 17:00 Croatia Dr. Magalhães Pessoa - Leiria France 19:45 England Luz - Lisbon 14 June 2004 - Group C Denmark 17:00 Italy D. Afonso Henriques - Guimarães Sweden 19:45 Bulgaria José Alvalade - Lisbon 15 June 2004 - Group D Germany 19:45 Netherlands Dragão - Porto Czech Republic 17:00 Latvia Aveiro Municipal - Aveiro 16 June 2004 - Group A Greece 17:00 Spain Bessa - Porto Russia 19:45 Portugal Luz - Lisbon 17 June 2004 - Group B England 17:00 Switzerland Cidade de Coimbra - Coimbra Croatia 19:45 France Dr. Magalhães Pessoa - Leiria 18 June 2004 - Group C Bulgaria 17:00 Denmark Braga Municipal - Braga Italy 19:45 Sweden Dragão - Porto 19 June 2004 - Group D Latvia 17:00 Germany Bessa - Porto Netherlands 19:45 Czech Republic Aveiro Municipal - Aveiro 20 June 2004 - Group A Spain 19:45 Portugal José Alvalade - Lisbon Russia 19:45 Greece Algarve - Faro-Loulé 21 June 2004 - Group B Croatia 19:45 England Luz - Lisbon Switzerland 19:45 France Cidade de Coimbra - Coimbra 22 June 2004 - Group C Italy 19:45 Bulgaria D. Afonso Henriques - Guimarães Denmark 19:45 Sweden Bessa - Porto 23 June 2004 - Group D Netherlands 19:45 Latvia Braga Municipal - Braga Germany 19:45 Czech Republic José Alvalade - Lisbon Quarter-final Matches 24 June 2004 - Match 25 Winner A 19:45 Runner-up B Luz - Lisbon 25 June 2004 - Match 26 Winner B 19:45 Runner-up A José Alvalade - Lisbon 26 June 2004 - Match 27 Winner C 19:45 Runner-up D Algarve - Faro-Loulé 27 June 2004 - Match 28 Winner D 19:45 Runner-up C Dragão - Porto Semi-final Matches 30 June 2004 - Match 29 Winner Match 25 19:45 Winner Match 27 José Alvalade - Lisbon 01 July 2004 - Match 30 Winner Match 26 19:45 Winner Match 28 Dragão - Porto Final Match 04 July 2004 - Match 31 Winner Match 29 19:45 Winner Match 30 Luz - Lisbon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 pa pravijo,da je nogomet postranska stvar Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Huh, kak začetek.....Grčija upičila domačine 2:0 Hm, jutri pa bo treba za Švico navijat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Zanimivo ja, Mick, ti pa nisi gledal do konca tekme Grkov(2:1), ki so res šokirali domačine, danes pa Francozi in Angleži, hja pa naši južni sosedi, bom treba pogledati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Boris, kul! Super si si spomnil in primerno in smiselno postavil (temo)! Zelo dobrodoslo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2004 Saj, pa tudi mislim, da bo v tem času ena izmed najbolj športnih aktualnih tem, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Zanimivo ja, Mick, ti pa nisi gledal do konca tekme Grkov(2:1), ki so res šokirali domačine, danes pa Francozi in Angleži, hja pa naši južni sosedi, bom treba pogledati Ja - 2:1 Ma Angleži mi gredo na pajtl zaradi navijačov, Francozi so aktualni evropski prvaki se mi zdi.......ma, se mi zdi, da bom navijal za mal slabše vseen.....Angleže torej.......pa Švicarje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Uh, kak je Zidane v zadnjih treh-štirih minutah pokopal Angleže.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Uh, fuzbal... bod(m)o spet prilimani eni pred ekrani Glede na prve izide zna biti kar zanimivo prvenstvo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jupi, fuzbal. Gledala včeraj anglija, Francija, cool.... Načeloma ne maram francozov, ker so Italjane enkrat tako grdo zmazali, tko prav po pocarsko, ampak včeraj je naš Spicek 11 metrovko zeznil, pa potem Zidane, ko so imeli nogometaši že praktično potovalke na ramah in bili z glavo že pod tušem svetovno poraz spremenil v zmago. , mi ni bil preveč všeč, ampak tole je bilo pa Mojstrstvo z veliko začetnico . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Dans pa ITALIJA : Danska ...se mi zdi, pa Švedska : Bolgarija. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jaz pa ze od nekdaj navijam za Francoze ( ceprav gledam zmeri sam zadnjih 10 minut tekme...me malce uspava )...pa vcasih mal pokukam, ker mi je Owen tak luskan Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Dans pa ITALIJA : Danska ...se mi zdiMeni pa ne, sem ziher 17.35 in jasno, za koga se navija, za naše Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Aha. Heh, če bo tako kot običajno na velikih tekmovanjih bo to italijanski blues.....kot bluzenje .........ti bodo kar kocince od sile v luft stale. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Nadaj se srček, ampak a ni kak deci italjanske krvi tut u tebi , al si se mi sam hvalil . Bom svinjsko navijala zanje, tako da dons zmagamo, 2:0 . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Janja, škoda, ker ni Italija zmagala, čeprav zvečer pa toča golov v mreži Bolgarov, so kar dobri ti Švedi. Uh, danes pa ena dobra tekma ....Nemčija: Nizozemska(to so pa moji simpatizeri!) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Nadaj se srček, ampak a ni kak deci italjanske krvi tut u tebi , al si se mi sam hvalil . Bom svinjsko navijala zanje, tako da dons zmagamo, 2:0 .Hehe, je ja. Sam fusbal pa tud spremljam tak da.....no, a ni bilo tako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hm, ja golov glih ni blo, ja, so se pa moje učke spočile , jih je bilo kar nekaj za ponucat , se že veselim nadaljevanja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Najboljših deset: · Manchester United, · Real Madrid, · AC Milan, · Bayern Muenchen, · Barcelona, · Juventus, · Arsenal, · Internazionale, · Borussia Dortmund, · Liverpool Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 Zdaj pa majo Čehi...šok..... 0:1 za Latvijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. junij 2004 So le zmagali Čehi, čeprav zelo težko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Shit :xx!: 1:0 za Nemce! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.