Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Huh, škoda, da so naši eno slabšo igro začinili tudi z grdim porazom.

Kavčič je na koncu čisto pošteno rekel, da so bili pač gostitelji danes za eno klaso boljši ( :sori: ) in da se dajmo kaj iz tega naučit.

Norvežani so po 3:0 še orenk napadali - kot da lovijo prednost! Ko bomo mi tako garali, bomo strah in trepet vseh. Tako pa nismo. Žal.

(Že tekst na teletekstu danes dopoldne je kazal slabo - "Oblakova četa nad Vikinge" ali nekaj takega. Ne "k Vikingom" ali "z Vikingi", ampak kar "nad Vikinge". No, ti Vikingi so nas malo prizemljili. - Po svoje v najboljšem možnem času. Slabše bi bilo, da se slabo igro sicer izvlečemo, potem pa nas samozavestne "neki" Belorusi povozijo do tal. Bolje zdaj in v gostih, kjer niti ni sramota izgubiti.)

Prespimo in pojdimo dalje!

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Iz objektivnih razlogov nisem gledala tekme (sama igrala eno), tako da ravno ne morem komentirati niti soditi, koliko je rezultat odraz razmer na igrišču :o|o:

3:0 ne izgleda ravno lepo... ampak bolje, da je prišla prizemljitev zdaj, ko se pravzaprav še o ničemer ne odloča. Očitno pa našim manjka še kar nekaj, da bi postali veliko moštvo... med drugim sposobnost odigrati dve dobri tekmi v manj kot tednu dni.

Nč, gremo naprej (spomladi)... do kam, bomo pa videli :8):

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

• 2 weeks later...

Uf, ni šlo.

51 minut vodit pa izgubit - ni prijetno.

Celjanom še veliko manjka, žal. Velika in močna ekipa, samo ne štima še vse.

Ampak spet je dobro, da izgubijo v Pamploni, kjer se nihče ne bo kaj dosti naigral. Ko popravijo še nekaj lukenj, bodo spet odlični. Morda ne najboljši v Evropi, ampak odlični vseeno. Sezona je še dolga.

Da se le ne spotaknejo na Poljskem, to bi bila pa že katastrofa.

Celjani! :palec:

Skijanje :eek: :eek: Že? :inocent: x:Dx Anja Paerson poskrbela za zgoden obup ostalijh tekmovalk x:o)x

Celje, ok, ni blema :palec: . Dobra igra, San Antonio je zlo jak, mal jim je sfalilo :o|o: . Bo že :palec: . Dober ta golman Škof, morm priznat, čeprav mi je blo žal za Peričem. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Skijanje  :eek:  :eek: Že?  :inocent:  x:Dx Anja Paerson poskrbela za zgoden obup ostalijh tekmovalk  x:o)x

Celje, ok, ni blema :palec: . Dobra igra, San Antonio je zlo jak, mal jim je sfalilo :o|o: . Bo že :palec: . Dober ta golman Škof, morm priznat, čeprav mi je blo žal za Peričem.  x^x

upam,da se bo tudi Gorenje spravil k sebi, ker kar sem dosedaj videla, no ja..... pa tekmo ki sem jo gledala v živo z Rudarjem xrolleyesx

• 2 weeks later...
Ja, sem bral v Večeru, da so pomembni igralci Zvezde out. Pa tud z njimi so Celjani veliko boljši, če ne bi gladko zmagali, bi bil zelo presenečen. Upam, da jih ta razlika ne uspava preveč. x;)x

K. Čapek

Seveda. x:)x :palec: Sam pričakujem vsaj četrtfinale......to pričakujem, od tu naprej pa me v sedanji situaciji in sestavi ne morjo več razočarat......sam navdušijo me še lahko. x^x :palec: :palec:

K. Čapek

Po zmagah proti Partizanu, Heliosu in Zagrebu so košarkarji Pivovarne Laško osvojili še četrti par točk v nizu in se povzpeli do izkupička 6-4.

Bosna - Pivovarna Laško 65:82 (9:25, 30:47, 46:60)

Košarkarji Pivovarne Laško so trenutno med najbolj vročimi ekipami lige. Od petega kroga (21. 10.) dalje so izgubili le eno tekmo, kar je lepa popotnica pred začetkom tekmovanja v pokalu ULEB. V torek bodo v uvodnem obračunu gostili avstrijski Kapfenberg.

Gledano malce laično bi lahko dejali, da so tekmo proti Bosni, ki letos kotira precej višje kot v preteklih sezonah, odločili že v štartu. Pred zaključkom prve četrtine so namreč vodili že s 23:6. Domačini so se nato sicer trudili zmanjšati razliko, toda varovanci trenerja Pipana so s preudarno in vestno igro ohranili razliko. Ob polčasu so še vedno imeli 17 točk naskoka, pred zadnjimi desetimi minutami je bil rezultat 60:46 in tudi v zadnji četrtini ni bilo preobrata. Pivovarna Laško je še enkrat potrdila, da je med najboljšimi obrambnimi ekipami lige.

Laščani bodo v 11. krogu gostili aktualnega prvaka Reflex.

Dvorana Mirza Delibašič, gledalcev 4000, sodniki: Dožai, Herceg (oba Hrvaška), Neškovič (Srbija in Črna gora)

Bosna: Markovič 9 (2:2), Tomovič 6 (4:6), Kovačevič 3, Parežanin 2, Bavčič 2, Valjavec 2, Bajramovič 4 (2:2), Fenn 8 (6:8), Dorič 5 (2:2), Williams 24 (2:3)

Pivovarna Laško: Jevdjič 9, Gnjidič 19 (2:2), Ugrehelidze 9 (1:1), Antonijevič 11 (6:6), Rizvič 12 (0:2), Troha 14, Majkič 3 (3:4), Joksimovič 5

Prosti meti: Bosna 18:23, Pivovarna Laško 12:15

Met za tri točke: Bosna 3:16 (Markovič, Kovačič, Dorič), Pivovarna Laško 10:26 (Troha 4, Gnjidič 3, Antonijevič, Jevdjič, Joksimovič)

Osebne napake: Bosna 22, Pivovarna Laško 23

Pet osebnih: Tomovič (37.)

vir:www

Bravo fantje, srečno pot domov, B. x:)x :palec:

Tule so še ostali rezulati!

Izidi 10. kroga lige Goodyear

Izidi:

Helios - Crvena zvezda 69:84 (20:19, 38:42, 48:66)

Bosna - Pivovarna Laško 65:82 (9:25, 30:47, 46:60)

Geoplin Slovan - Široki Brijeg 81:65 (21:19, 34:34, 56:54)

Šibenka - Split 77:83 (8:22, 32:39, 55:63)

Hemofarm - Cibona 84:77 (19:19, 44:41, 73:64)

Reflex - Zadar 75:73 (25:14, 39:33, 55:53) x;)x

Saj je že čas, nekaj časa je trajalo, da pridemo k sebi po začetnih spodrsljajih, drugače pa imamo mi najboljšo obrambo v ligu x^x , vsaj v zadnjih treh kolih,..... ti pa meni raje pošlji svoj naslov, da ti pošljem bilten kluba, ki ga "šparam" od prve letošnje tekme zate, žal so pošli, zate sem ga pa dal takrat že na stran, lep pozdrav. x;)x :palec:

Premagali smo lanskega prvaka Jadranske lige Reflexa, to je že peta zaporedna zmaga, še vedno imamo najboljšo obrambo v ligi, čestitke. :palec:

Obenem pa čestitke rokometašom Celja, ki so premagali Portland, sicer malo težje, ker so na začetku že vodili z 9:2 ampak je pa bilo potem izenačeno.

Izreden ambient pri rokometu, super publika, kar pa ne velja za košarko, ker se mi zdi, daje na vsaki tekmi manj ljudi, uprava naj se ja zamisli, ker še malo pa bo igrala pred praznimi tribunami. :eek: :xx!:

Lp, B. x:)x :palec:

Laščani tudi Nemce - :palec: :palec: !

(Naslednji teden proti Makedonikosu sicer ne bo šlo, ampak ne se sekirat!)

Super so! Enkrat potegne eden, drugič drugi, Pipan :palec: !

* * * *

Krka pa postavlja državni rekord v menjavanju trenerjev. x:Dx x:Dx .

(Nov pristop novega vodstva je manj keša za profesionalni (ter komercialni) šport in več za mladince in neprofesionalne športe. - Sveža novica.)

<{POST_SNAPBACK}>Laščani tudi Nemce -  :palec:  :palec: !

(Naslednji teden proti Makedonikosu sicer ne bo šlo, ampak ne se sekirat!)

Super so! Enkrat potegne eden, drugič drugi, Pipan  :palec: !

* * * *

Krka pa postavlja državni rekord v menjavanju trenerjev.  x:Dx  x:Dx .

(Nov pristop novega vodstva je manj keša za profesionalni (ter komercialni) šport in več za mladince in neprofesionalne športe. - Sveža novica.)

Tole res ne bo šlo na naslednji tekmi na gostovanju, pa saj so sedaj v dobrem ritmu x^x :palec:

Pa res, kaj je to sedaj s Krko, ki niti nima tako slabe ekipe :eek: :o|o:

Krka ima po moje - žal - zafurano klubsko politiko in nobene vizije :o|o:

Škoda! kajti slovenski prostor bi potreboval vsaj še eno kvalitetno ekipo.

Laščani so ujeli ritem, Olimpija v bistvu preseneča z rezultati v evroligi, Slovan se enakovredno bori v Goodyear ligi... in to je več ali manj vse... no, saj pravzaprav kar veliko :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...