borism 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Skoraj ne morem verjeti ko sem pravkar prebral, v Celju je pred dnevi še odlično branil :eek: Tragedija v Pamploni: umrl je vratar rokometašev Portland San Antonia Vladimir RiveroMrtvega ga je našel trener"Po tej novici nismo imeli moči za rokomet," je odpoved nastopa na turnirju za superpokal v Ciudad Realu pojasnil krožni napadalec španskega moštva Zoran Lubej Vest je udarila kot strela z jasnega. Predstavniki Celja Pivovarne Laško (delnice: PILR) so včeraj urejali zadnje podrobnosti pred potjo v Ciudad Real na turnir za evropski rokometni superpokal, organizatorji so že potrdili seznam namestitev za gostujoče udeležence iz Celja, Kiela in Pamplone, a je sledil nenaden zasuk. Portland San Antonio je odpovedal nastop s tragičnim pojasnilom - zaradi smrti vratarja Vladimirja Rivera. Prve skope informacije s Pirenejskega polotoka so govorile o tem, da so 33-letnega Kubanca našli mrtvega v stanovanju v Baranainu. V noči na četrtek so policisti, ko se lastnik ni odzval na njihove pozive, vdrli v Riverovo bivališče in se soočili z mučnim prizorom. Rivero je negibno ležal na postelji, za pomoč je že bilo prepozno. Španski mediji so poročali, da ni umrl nasilne smrti, odgovorni so zatrjevali, da bodo natančnejše podatke posredovali po obdukciji. Uradno pojasnilo so podali sinoči: odlični rokometni vratar je umrl med spanjem, vzrok je bil krvni strdek v aorti. Ugibanja o samomoru in natolcevanja o depresiji so hitro ovrgli. Kdor je imel priložnost spoznati Rivera, je o njem govoril le z izbranimi besedami. Čeprav ima z dvema ženskama tri otroke, v zadnjih urah ni bilo nikogar ob njem. Prva življenjska sopotnica, s katero ima dve hčerki, živi na Kubi, z zdajšnjo, ki je madžarskega porekla (povila mu je še tretjo hčerko), je bil v ločitvenem postopku. Pamplona je bila včeraj odeta v črnino. V mestu, kjer je rokomet pomemben del vsakdanjika, nihče ni mogel verjeti, da jih priljubljeni Vladimir ne bo več razveseljeval v dvorani univerzitetnega centra. Med tiste, ki jih je Kubanec navdušil s prisrčnostjo, sodi tudi krožni napadalec Portland San Antonia Zoran Lubej. Celjan na začasnem delu v Španiji je za Večer opisal tragedijo v Pamploni.... vir:www Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Sem bral, ja..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Avtor Prijavi Deli 27. november 2004 Pravkar iz tekme z Šibenko, ki je navdušila, smo jo dobili z + 27 košev ob odlični igri Gnjidiča in Rizvića.....čestitke tudi Slovanu za zmago v gosteh Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Hudo, Miller skoraj sekundo prednosti na smuku! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pravkar iz tekme z Šibenko, ki je navdušila, smo jo dobili z + 27 košev ob odlični igri Gnjidiča in Rizvića.....čestitke tudi Slovanu za zmago v gosteh ... če se ne motim, je to 7. zaporedna zmaga Laščanov, izenačen rekord Olimpije z začetka lige <{POST_SNAPBACK}>Hudo, Miller skoraj sekundo prednosti na smuku! ... kako je pometel z vso konkurenco, Avstrijci pa dolge nosove In po izgubljeni lanski sezoni spet zmaga Janice Kostelić v slalomu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hudo, Miller skoraj sekundo prednosti na smuku! To sem bila pa tudi jaz presnecena in happy. Letos je ocitno res brez konkurence!Ce so ze nasi obupni, imam vsaj tega simpaticnega fanta za katerega rada navijam Ja Janica...Dobr no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pravkar iz tekme z Šibenko, ki je navdušila, smo jo dobili z + 27 košev ob odlični igri Gnjidiča in Rizvića.....čestitke tudi Slovanu za zmago v gosteh Ker redno gledam statistike (čudno za eno Devico, bogme ), me je v začetku sezone malo begalo, da Gnjidićeve statistike niso bile najboljše. Ker pri Krki je bil skoraj "bog i batina". No, pa se je ujel in stopil z ekipo, pa tudi Pipan po mojem počasi spoznava, da gre za igralca, ki morda rabi kak teden več, potem pa postane "tisti pravi". Zelo dobro je, da imaš v ekipi nekoga, ki zna "potegniti", in Gnjidić to definitivno je. Še naprej tako, Laščani! In Slovan seveda tudi - da so zmagali tisto tekmo včeraj, ki je bila izenačena ves čas, plus še dobili končnico...?! Odlično! Ekipa s hrbtenico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ker redno gledam statistike (čudno za eno Devico, bogme ), me je v začetku sezone malo begalo, da Gnjidićeve statistike niso bile najboljše. Ker pri Krki je bil skoraj "bog i batina". No, pa se je ujel in stopil z ekipo, pa tudi Pipan po mojem počasi spoznava, da gre za igralca, ki morda rabi kak teden več, potem pa postane "tisti pravi". Zelo dobro je, da imaš v ekipi nekoga, ki zna "potegniti", in Gnjidić to definitivno je. Še naprej tako, Laščani! In Slovan seveda tudi - da so zmagali tisto tekmo včeraj, ki je bila izenačena ves čas, plus še dobili končnico...?! Odlično! Ekipa s hrbtenico. Ojla Bern! Pa saj je pri nas moj soimenjak "bog i batina", včeraj je že v 1. polčasu dal 21 košev, kaj bi bilo, če bi igral celo tekmo....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 He! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>He! Hehe, kar napiši naprej kaj si mislila... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Mislila sem, Bern in Boris, znalca, navijaca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Avtor Prijavi Deli 28. november 2004 .....res sta v tej sezoni dva njegova(Krkina!) stebra prišla k nam in nam močno pomagata pri teh zmagah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Skijanje......J. Kostelič (po vseh zdr. težavah) in B. Miller Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 (Tule bil en komentar o košarki, ki sem ga prenesel v temo Eurobasket, ker bolj sodi tam in sem ga sem zapisal po pomoti.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Blaž Medvešek srebrna medalja na EP - 200 m hrbtno Evropsko prvenstvo v rokometu - ženske ....zmaga naših proti Rusiji 31:30....zanimiva ta naša skupina......naslednji nasprotnici naših sta Hrvatska in Srbija in Crna Gora Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Hehe... Slovenke premagale najtežjo oviro v skupini ... upam, da bodo preostali tekmi v skupini odigrale ravno tako motivirano, da ne bi bilo kakšnega neprijetnega presenečenja ... SCG in Hrvaška ne bi smeli biti pretrd oreh, ker po kvaliteti vendarle nekoliko zaostajata (malo spremljala tudi to tekmo)... čeprav kvaliteta ni vedno odločilna Čestitke Medvešku za srebro in novi državni rekord Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Hm, sm začel gledat tekmo, ko so naše vodile se mi zdi za 7 golov......pol pa frkaaaaaaa .....tako popuščanje pri relativno visokem vodstvu ni dober znak, upam, da so se kaj naučle, k so se na koncu mogle pajtlat za zmago. Kljub vsemu pa supeeeer No, če že dedi nekak pogost ne znamo peglat jugosov, pa bodo naše bejbe jugosinje, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Sure hope so Sicer pa: živi bili pa vidjeli ... prvenstvo je še dolgo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Tudi ostali plavalci so odlični, ne samo Medvešek. Stotinka do finala, rekordi in podobno. Čeprav je Blažev dosežek zaradi bolezni pred dnevi še toliko večji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hehe... Slovenke premagale najtežjo oviro v skupini ... upam, da bodo preostali tekmi v skupini odigrale ravno tako motivirano, da ne bi bilo kakšnega neprijetnega presenečenja ... SCG in Hrvaška ne bi smeli biti pretrd oreh, ker po kvaliteti vendarle nekoliko zaostajata (malo spremljala tudi to tekmo)... čeprav kvaliteta ni vedno odločilna Čestitke Medvešku za srebro in novi državni rekord Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Današnji dan je bil spet uspešen za naše športnike Tadeja Brankovič druga v biatlonu Tina Maze s štartno številko 64 prišla na 3. mesto v superveleslalomu Emil Tahirovič osvojil bron na EP na 50m prsno poleg tega so plavalci osvojili še tri 4. mesta Slovenke zmlele SCG na EP v rokometu Odlična je bila tudi Petra Majdič z 10. mestom v kombiniranem teku. Malo slabše so se odrezali skakalci... najboljši je bil spet Jernej Damjan z 18. mestom ... Ahonenu ni uspelo zmagati petič zapored, boljši od njega je bil Malysz. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Sportniki LNF! coccinelle, tebe je prav fajn dozivljat v tehle sportnih scenah, ti si po dusi sportnica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Črnogorke so jih fasale, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Se mi zdi fajn podati, če sem že na broju Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.