Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Euro champion is.....................Cheska republica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Upanje umre zadnje, Mick . El campione este... Portugal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Who knows, če je tole prav napisano... sliš se pa dobr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Zdej bo pa še borism po oranžno svoje povedal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Vsaj za svojega aduta, naj cvetijo tulipani, pa tudi bodo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ja, kaj pa Grkov pa ne marate? To bi bila velesenzacija...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Grki so čisto simpatični, ampak za Italijo, ki je itak fuuuuuuul naprej, pa potem Portugalsko in Španijo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Seveda jih maramo(Grke!) , ampak vsi pa le ne morejo biti evropski prvaki, ampak sedaj so ostale trenutno tako močne štiri ekipe, da so lahko tudi Grki prvaki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Tulipani bodo danes pogoreli, kdo od ostalih dveh gre naprej mi je pa vseeno, sta moji ekipici se med seboj dobili :xx!: torej al bodo prvaki Grki al pa Čehi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Aha, bom po tekmi ali jutri komentiral, sveži tulipani, še niso nikoli goreli ....komaj čakam začetek tekme ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Men so pa usec tulipancki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Fajn, saj lepo igrajo, upam, da bodo še učinkovito nocoj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 GOOOOOOOOOOOOOOL! Portugalskao ofkors... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Bomo pa saj takole dosegli gol(prepovedan položaj!), če ne gre drugače... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 kdo 'bomo'? Aja, ocitno navijate za Nizozemce... Aha, no vidte jaz pa za Portugalce...Pac pa tole - ali se clovek pise dejansko O V E R M A R S ?? Mislim, over mars - kaj pa je potem to? Pluton? Uran? Tumach. overmars. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Marsa, kako vsi , če pregledaš današnje objave tule, sam jaz in Michelle, kaj ti imaš okoli sebe same oranžne navijače Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Aja... sem pogledala zadnje objave pac, ker prejsnje so bile stare, grki in cehi, to me ni zanimalo, mene je zanimal ZDAJ. O tem pa sta govorila vidva... Ja, jaz navijam za portugalce... ce ze, pac, brez nekaksnega 'favorita' tekma nima taksnega 'gusta'. definitivno ne navijam za Italijane, ker se vedno shlepajo... posteno, pa se - kaj se pa grejo, ce ze brez tega, da je nesportno, je pac glupo - sory, na prvenstvu da se ne mroes pikrich zabrzdati... halo al kaj! bomo videl, skratka, za koga bomo v koncni fazi navijal... danes pa za tatemperamentne...Ko bo pa sah v igri, pa bom morda za kaksne ruse ali kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 hehehe 2:0 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 :xx!: :xx!: ....bil je pa lep gol , ni kaj, ampak jaz še imam upanje, lahko so še podaljški, če se ne izzide pa srečno domačinom v finalu :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 aha......GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 BORISSSS!!!se '13. marec' igra, pa vseeno ne navijam zanje!!!zdajle sem postekala, da je to to... (ta z ocali rumenimi) 2:1 (ali je avtogol)prejle sva rekla z mitjo, da bodo seveda dobili en gol - morda bo 3:1. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Za Nizozemce je bila nesrečna 13. minuta, mislim,da bo še padel kakšen gol, to bo še dobra tekma do konca, ali pa še dlje.......a misliš na Davidsa , še dobro igra, ker ima težave z očmi .....gremo naprej, uh, kako čas beži Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.