borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 no....... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 ..vidim, da se ni izšlo, čestitke Portugalcem in SREČNO v finalu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 no ja...upam da jim bo ratal v finalu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Za dobro tekmo morata biti dva - in včeraj sta tudi bila dva. Nizozemska ni bila daleč, četudi sami niso dali gola. Običajna floskula, da so si Portugalci "bolj želeli zmage", ne pride v poštev. Zasluženo gredo naprej, saj so odlično zdržali vse nalete "tulipanov", obenem pa bili v napadu enostavno bolj konkretni. Pa tudi Nizozemci se nimajo česa sramovati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 in danes Grki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 :o|o: ...Čehi x!x No, zaenkrat vse po (mojih ) planih...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Oho Mickeni, si videl, Pujsa ve, za koga je treba navijat , pa seveda še Marsa, pa selene, kako bi se lahko Nizozemci tokim urokom uprli . No zdaj pa na plan s plani za danes. Za koga danes navijate? Jaz za ta temnejše Grke . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Oho Mickeni, si videl, Pujsa ve, za koga je treba navijat , pa seveda še Marsa, pa selene, kako bi se lahko Nizozemci tokim urokom uprli . No zdaj pa na plan s plani za danes. Za koga danes navijate? Jaz za ta temnejše Grke .Mick tud navijal za Portugalce. Dans in naprej pa definitivno za Čehe. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Oho Mickeni, si videl, Pujsa ve, za koga je treba navijat , pa seveda še Marsa, pa selene, kako bi se lahko Nizozemci tokim urokom uprli . No zdaj pa na plan s plani za danes. Za koga danes navijate? Jaz za ta temnejše Grke .janjak očitno bova v finalih imeli različno moštvo v mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...ja...med Čehi in Portugalci se bo treba odločit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 to bo pa težka, ker je samo še finale , tam bodo pa zastopani dvoji temni pismu mam dons spet dolg jezik.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Bo verjetn zvečer mal skrajšan...... Češka x!x Priznam pa, da imajo tud Grki šanse......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 dvomim, sem praktično neumorna v jezikanju, ampak za fuzbal bomo pa vidli, je praktično prvenstvo presenečenj... Aja, pa včeraj je bil en tak simpatičen komentator Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...Aja, pa včeraj je bil en tak simpatičen komentator ... ... in katero tekmo si to gledala, da je bil simpatičen? Ker Ali Milovanović je spet metal ven kopice floskul. Kao "Lahko vam povem, da imajo Portugalci velik razlog za veselje (ali nekaj takega)". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Bern, pismu, tocno to sem hotla tudi sama vprasat... da kdo bi si pa res zalsuzil tistele oblizovalkote Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ... sicer se pa ne morem odlocit, za koga cem danes navijat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Aja, pa včeraj je bil en tak simpatičen komentator Se en (malenkostno sovinisticen) vic na to temo: Zakaj niso zenske nogometni komentatorji ? Zato, ker noben igralec nogometa ne zmore tako hitro igrati, kot zmore zenska govoriti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ... in katero tekmo si to gledala, da je bil simpatičen?Se mi je zdelo, da ga moški ne opazite tko zlo , Zlatko Zahovič je sem pa tja kaj dodal... saj ni bogve kakšen komentator, ampak meni se zdi en tkoooooooo simpatičen dečko (kljub izpadom) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Saj imaš prav Janja, saj, če bi bilo več prenosov ženskega nogometa bi verjetno mi tudi prej opazili pri ženskah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 "Lahko vam povem, da imajo Portugalci velik razlog za veselje (ali nekaj takega)". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Noben slovan ne lula sam........ ČEŠKA x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja, saj zato jih bodo pa Grki peljali lulat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Vidim, da tud ti včasih rada sanjariš..... Verjetn pol k bodo velik češkega piva spil na zmago. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja, saj zato jih bodo pa Grki peljali lulat . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.