Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ta rokica bo nekje ob 22.30 obrnjena navzdol........Grkom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Mick jutri se ti obetajo takeli smeškoti razpoloženja :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Če na ta račun dobim še več .....ajde. Sam nič ne bo s tega........z zmago Grkov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Tolažilnih, seveda, pa tudi ramo ti odstopim bo bo, iz grške moke že pečejo kruh Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Iz te moke bo mogoče le .........kaka žemljica zame Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 bi me presenetil s kakim neseksualnim odgovorom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pismo, sm pa mislu, da se o fusbalu menimo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Boris, saj zdaj si ti tudi za Grke, ne, ko tvojih cvetočih reprezentantov ni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Borism, ne nasedaj babncam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pravi užitek gledat tako dobre tekme, polne tribune.. Grki so pa norci.. vam povem, se spomnite leta nazaj, kako so presenetili v košarki.. živi fanatiki, vse jim je šlo, imeli neverjetnega Galisa... , Kako bo pa v fuzbalu ? Ha.. pustimo se presenetiti.. samo, da bo dobra tekma... Zame je bila najboljša , uf ... tisti penalčki.. aja, Portugal in Anglija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Trubica, jaz s teboj trobim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Boris, saj zdaj si ti tudi za Grke, ne, ko tvojih cvetočih reprezentantov ni JAZ SEM BIL SKORAJ EDINI OB NJIH(GRKIH!) NA TEKMI S FRANCOZI, SEDAJ BOM PA ZA TISTE, KI MI BODO DALI VEČ PIRA ZA NAVIJANJE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Kaj pa Ouzo, al kaj že ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 .. ti povem, danes bo grmelo ... tam na tekmi in tukaj na nebu ... tukaj v okolici Ljubljane je tako "potuhnjeno" nebo... tista motna svetloba, ki kar kliče k nevihti.. Ja, ja... danes se bova šli trubačici... uf, samo da ne bom spet zaspala, kot včeraj.. ... se zbudila ravno pri avtogolu.. pol pa spet koma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 A res, a veš da jaz tudi mrknem . Pa se ponavadi ko je najbolj zanimivo zbudim . Včeraj me je Ronaldo z golom čist pomiril, sem pol . Upam da dons celo zdržim . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Boris, saj zdaj si ti tudi za Grke, ne, ko tvojih cvetočih reprezentantov ni JAZ SEM BIL SKORAJ EDINI OB NJIH(GRKIH!) NA TEKMI S FRANCOZI, SEDAJ BOM PA ZA TISTE, KI MI BODO DALI VEČ PIRA ZA NAVIJANJE ne nisi bil, sem bila jaz tudi... mogoče nisem napisala ampak... recimo da so mi bili skoz nekak Švedi (zaradi tamale) in Grki, od začetka pa vsako tekmo gledamo (zaradi tamale ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Finale: Portugal : Češka Zmagovalca mal tvegano napovedat, mislim, da so v mali prednosti ipak domačini. Kakšne pripombe? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Glede zmagovalca (prednosti imaš prav), samo ta drug finalist - mistake Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 mater mi bodo glede na navijanje morali Grki nudit brezplačen dopust Mick a bo za tolažbo kakšen tale pomagal... sicer so pa meni Čehi tud simpatičen, tko da jaz jutri ne bom tegale potrebovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Greva pol skupaj v Grčijo, če dobiš za navijanje, sam jaz mam baje že ŠPortugal obljubljen (sem pa res že bla 1x tam 14 dni Lisbona, pa cascais, fuuul ledeno morje) Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Mick a bo za tolažbo kakšen tale pomagal...Hm, kam pa je usmerjen...... Navijam za Čehe.....do konca. Razočaran pa sploh ne morem več biti, ker za Portugalce tak tud navijam, s tem, da za Čehe mal bl, Grki pa bi bili senzacija, te pa mam v športu tud kar rad.....če ne zviznejo v našo škodo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ok Janjak, greva skupaj ne glede na tvojo Portugalsko na noseka Mick na noseka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 No dober, te pa grem še jaz...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.