Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pravi užitek gledat tako dobre tekme, polne tribune.. xDDx

Grki so pa norci.. vam povem, se spomnite leta nazaj, kako so presenetili v košarki.. živi fanatiki, vse jim je šlo, imeli neverjetnega Galisa... :palec: , Kako bo pa v fuzbalu ? Ha.. pustimo se presenetiti.. samo, da bo dobra tekma...

Zame je bila najboljša , uf ... tisti penalčki.. aja, Portugal in Anglija :palec:

Deli na socialnih omrežjih

xDDx .. ti povem, danes bo grmelo ... tam na tekmi in tukaj na nebu ... tukaj v okolici Ljubljane je tako "potuhnjeno" nebo... tista motna svetloba, ki kar kliče k nevihti..

Ja, ja... danes se bova šli trubačici... uf, samo da ne bom spet zaspala, kot včeraj.. :sleeping: :sleeping: ... se zbudila ravno pri avtogolu.. pol pa spet koma...

A res, a veš da jaz tudi mrknem x;)x . Pa se ponavadi ko je najbolj zanimivo zbudim x;)x . Včeraj me je Ronaldo z golom čist pomiril, sem pol xcivx :inocent: . Upam da dons celo zdržim x:px .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Boris, saj zdaj si ti tudi za Grke, ne, ko tvojih cvetočih reprezentantov ni  x;)x  x?x  x:)x

JAZ SEM BIL SKORAJ EDINI OB NJIH(GRKIH!) NA TEKMI S FRANCOZI, SEDAJ BOM PA ZA TISTE, KI MI BODO DALI VEČ PIRA ZA NAVIJANJE x:Dx x:o)x

ne nisi bil, sem bila jaz tudi... mogoče nisem napisala ampak... recimo da so mi bili skoz nekak Švedi (zaradi tamale) in Grki, od začetka pa vsako tekmo gledamo (zaradi tamale x:Dx )

Finale: Portugal : Češka x:o)x Zmagovalca mal tvegano napovedat, mislim, da so v mali prednosti ipak domačini. Kakšne pripombe? x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

mater mi bodo glede na navijanje morali Grki nudit brezplačen dopust x:Dx

Mick a bo za tolažbo kakšen tale x:Xx pomagal...

sicer so pa meni Čehi tud simpatičen, tko da jaz jutri ne bom tegale potrebovala x:Dx

Greva pol skupaj v Grčijo, če dobiš za navijanje, sam jaz mam baje že ŠPortugal obljubljen (sem pa res že bla 1x tam 14 dni Lisbona, pa cascais, fuuul ledeno morje)
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mick a bo za tolažbo kakšen tale x:Xx pomagal...

Hm, kam pa je usmerjen...... x:px :vragec: x:Dx

Navijam za Čehe.....do konca. Razočaran pa sploh ne morem več biti, ker za Portugalce tak tud navijam, s tem, da za Čehe mal bl, Grki pa bi bili senzacija, te pa mam v športu tud kar rad.....če ne zviznejo v našo škodo. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...