Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Evo, se mi zdi, da sem se ze odlocila, za koga bom navijala danes - za Grke.

Mitja pravi da pa za Cehe, torej bo pestro danes se tule, morda pa se bomo se poklali, glede na pluton danes... ;)

Torej - finale - Portugal: Greece. :palec:

End: Portugal. :palec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja tkole... zaprem oči, aha sva na ladji, srkava en koktejl... pismo Mick se je izgubil. aha, glej ga že osvaja tam eno fletno deklinico x:Dx

To pa si ti mal z enim drugim mickenim zamešala........ker ta lnf mickeni se v družbi ene dekline nikol ne posveča drugim. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

..morda pa se bomo se poklali, glede na pluton danes... ;)

Fuzbal, ja.

Mujo in Haso, sama, sredi travnika, se dolgocasita...

Rece Mujo:"Pa ajde, ustvaricemo mi dvojica pravu fuzbal tekmu.Evo ti lopte, ti igraj, a ja bicu publika."

Haso zacne igrati, naenkrat pa mu prileti kamen v glavo.

Ves divji pogleda Mujota, rekoc :" Pi*ka ti ma*erina, zasto si mi bacio kamen u glavu, idiote jedan ???!!! "

Mujo mirno: "Bolan, pa kako znas , da sam od ovih sto hiljada gledaoca, bio to bas ja ? "

x:Dx

Oj, bomo vidl. x;)x xDDx :palec:

Gremo se pocasi preselit tjale...

Vsec so mi taki megasticnejsi sportni dogodki, ko je taka napoetost dodatna zaradi tega v zraku, jeah, plutoncek... mars pa v levu, k sreci ze - se dobro, da ni vec v raku, to bi sanjasko se premikali, zdaj pa ful sponajo, pa podaljski, pa vse, pa ful energy se vedno za gole. Kul. x^x

Evo... zacenja se... xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A res, sory, potem ti pa se bom. ;)

Seveda, itak, sport velja, pa se dobro, ker nisem nic 'napovedovala', nisem nic obremenjena...

Dosti vseeno mi je, a vendar imam nek filing... hm... x;)x x:o)x

Nic, za grke navijam v bistvu pa konc.

grem gledkat. :palec:

Picasso

Hm. Mal bl defenzivna igra Grkov (normalno, če so pa Čehi boljši x;)x ), se vidi kdo jim je trener, igrajo nekak "nemško" igro, ki pa ni njihova "naravna" igra; Čehi igrajo svoj stil igre. Hendikep totaln :V: - poškodba Nedveda - enga, po moje, enga od recimo petih najboljših igralcev na svetu. Čehi so mi všeč tudi zato, ker igrajo zlo "fair play", hočejo zmagat "čisto" x^x Ja, gusto bo, ne.......navijam za Čehe......seveda. :detelca: xcrossfingx xcrossfingx

Aja....seveda....prečka in še ena čista šansa za Čehe. :palec: Nevarnost.....nepisano pravilo "kdor ne da gola iz nastalih prilik ga za kazen dobi" :eek:

K. Čapek

Kaj se jeziš, saj te ne slišijo! xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ja, saj v ponovnem posnetku je blo videt "mejno".........tako da ...lahko bi tud piskal. x^x Ja, upam za Čehe......se mi zdi, d bi blo finale Port : CS......zasluženo in tisto pravo. :palec: :detelca:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...