Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 A kar dons po Tvju ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Eh, raj ne, dans bosta slabe volje, k bodo Grki zgubli. Selene, mam 2 surli, na ktero zdej..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Na uno k bo dons do parketa, ko bodo Čehi sklonjenih glav... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ja tkole... zaprem oči, aha sva na ladji, srkava en koktejl... pismo Mick se je izgubil. aha, glej ga že osvaja tam eno fletno deklinico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Evo, se mi zdi, da sem se ze odlocila, za koga bom navijala danes - za Grke.Mitja pravi da pa za Cehe, torej bo pestro danes se tule, morda pa se bomo se poklali, glede na pluton danes... Torej - finale - Portugal: Greece. End: Portugal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sm vedu. Pozdrav Mitjo . Danes boste mele pa ženske dolge klk čete.......surle. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ja tkole... zaprem oči, aha sva na ladji, srkava en koktejl... pismo Mick se je izgubil. aha, glej ga že osvaja tam eno fletno deklinico To pa si ti mal z enim drugim mickenim zamešala........ker ta lnf mickeni se v družbi ene dekline nikol ne posveča drugim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ..morda pa se bomo se poklali, glede na pluton danes... Fuzbal, ja. Mujo in Haso, sama, sredi travnika, se dolgocasita... Rece Mujo:"Pa ajde, ustvaricemo mi dvojica pravu fuzbal tekmu.Evo ti lopte, ti igraj, a ja bicu publika." Haso zacne igrati, naenkrat pa mu prileti kamen v glavo.Ves divji pogleda Mujota, rekoc :" Pi*ka ti ma*erina, zasto si mi bacio kamen u glavu, idiote jedan ???!!! " Mujo mirno: "Bolan, pa kako znas , da sam od ovih sto hiljada gledaoca, bio to bas ja ? " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Verjetno si Mickeni pobegnil, dve takšni na kupu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Bom navijal za Čehe, ker vem, da ne morem biti dva dni za en drugim poklapan(danes sem za tulipani ), torej spet bom imel nekaj nasprotnikov, gremo torej v napad, pa se vidimo v finalu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 živčnost narašča.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 pri meni je že od zjutraj :xx!: .....v službi sem se zopet porezala in zgubljala stvari.......vse se name gužva (nogomet ,petek ,polna luna ,rojstni dan in še obisk mame.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Vse na kupu, pazi nase, vse "slabo" prej ko slej mine, glavno, da nocoj Čehi zmagajo, potem pa še v finalu ....lep večer vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Oj, bomo vidl. Gremo se pocasi preselit tjale... Vsec so mi taki megasticnejsi sportni dogodki, ko je taka napoetost dodatna zaradi tega v zraku, jeah, plutoncek... mars pa v levu, k sreci ze - se dobro, da ni vec v raku, to bi sanjasko se premikali, zdaj pa ful sponajo, pa podaljski, pa vse, pa ful energy se vedno za gole. Kul. Evo... zacenja se... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Ti verjetno spet navijaš za kontra mojim Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jasno ce si pa ti bivol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Ampak pri kitajčkih mi pa nisi odgovorila :o|o: , to je tvoja teorija, O.K.,.....začelo se je, res navijam za Čehe, naj pa zmaga fair play in dober nogomet, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 A res, sory, potem ti pa se bom. Seveda, itak, sport velja, pa se dobro, ker nisem nic 'napovedovala', nisem nic obremenjena...Dosti vseeno mi je, a vendar imam nek filing... hm... Nic, za grke navijam v bistvu pa konc. grem gledkat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Hm. Mal bl defenzivna igra Grkov (normalno, če so pa Čehi boljši ), se vidi kdo jim je trener, igrajo nekak "nemško" igro, ki pa ni njihova "naravna" igra; Čehi igrajo svoj stil igre. Hendikep totaln - poškodba Nedveda - enga, po moje, enga od recimo petih najboljših igralcev na svetu. Čehi so mi všeč tudi zato, ker igrajo zlo "fair play", hočejo zmagat "čisto" Ja, gusto bo, ne.......navijam za Čehe......seveda. Aja....seveda....prečka in še ena čista šansa za Čehe. Nevarnost.....nepisano pravilo "kdor ne da gola iz nastalih prilik ga za kazen dobi" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 ...čisti penal za Čehe na Kolerjem......Collina ....bem ti sunce :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Kaj se jeziš, saj te ne slišijo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Se je odločil(sodnik!), da bo še kar 0:0 dalje, pa sedaj bi moral biti rumeni, pa nič, ni prav, da sodnik kroji rezultat, zelo so postali grobi Grki, bodo morali vrniti batine nazaj Čehi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja, saj v ponovnem posnetku je blo videt "mejno".........tako da ...lahko bi tud piskal. Ja, upam za Čehe......se mi zdi, d bi blo finale Port : CS......zasluženo in tisto pravo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.