Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Borism, malo te bom razburil, ampak ne morem iz svoje kože.

Ko je Koler padel, so tisti moment pokazali najprej tri- ali štirikrat, malo kasneje pa še iz novih treh ali štirih zornih kotov. Ves čas sem bil čvrstega mnenja, da so bili Čehi oškodovani. Nekako pet ali deset minut kasneje so pokazali še dva ali tri zorne kote in tam je bilo (predvsem od zadaj, kjer pa je bil tudi Collina), da je Koller začel padati sekundo ali dve za tistim, ko ga je Grk ŽE IZPUSTIL! Če imaš kje posnetek, poglej ponovno. Žal. Vsaka čast Collini za ta trenutek, čeprav pa je bil pri prekrških precej nedosleden - skoraj bi rekli razočaranje glede na nivo, ki smo ga od njega navajeni.

Pa da ne boš mislil, tudi jaz sem poparjen ob tej zmagi. Čehi vsaj igrajo nogomet, Grki ga pa ubijajo po malem. Rehhagel je iz njih res napravil čudež.

So pa tudi pokazali, kaj je sirtaki - v začetku počasi, na koncu pa že noriš! Ko so preživeli prvi nalet, so vzpostavili ravnotežje in se niso dali zmesti. Z nekaj sreče so preživeli vse nalete, v podaljšku pa so Čehe dobesedno zmleli, kot da so šele začeli igrati!

Pa še nekaj: da v 105 minutah menjaš samo enega igralca, to je malo nenavadno. Da v igro ne postaviš odličnega Heinza, ki se je na vsaj dveh tekmah kot rezerva že dodobra izkazal, poleg tega je nepredvidljiv, to pa bi po mojem tekmo lahko nekoliko probrnilo, saj Šmicer ni bil dostojna zamenjava za Nedveda, ki je tudi nepredvidljiv - ??? Zakaj selektor tega ni napravil? Tako je Rehhaglu dovolil ravno tisto, česar mu ne bi smel - spraviti igro v predvidljive meje in pod kontrolo!

In Grki gredo naprej.

V finalu bom navijal za Portugalce. Pa brez kakšne posebne simpatije. Nogomet igrajo, Grki pa ne. (Če zmagajo Grki, potem bi ta recept lahko začeli kopirati tudi razni drugi, kar pa za nogomet niti slučajno ni dobro.)

Pozdrav!

Deli na socialnih omrežjih

Bern pozdrav!

Nič me nisi in me ne boš razkuril, saj sva že imela kakšno nasprotno mnenje iz košarkaških dvoran tvojih in mojih, pa sva še vedno prijatelja naprej. Ampak priznal si pa, da ga je vlekel za ovratnik x:Dx , saj vem v čem je bila "fora", Koller itak žoge ne bi dosegel, pa je Collina zaradi tega pustil piščalko.

Seveda, če ne daš, dobiš, glede finala bom pa tudi jaz navijal za Portugalce, največ zaradi lepote igre in nogometa.

Lep dan, B. x;)x :palec:

Torej - finale - Portugal: Greece.  :palec:

End: Portugal.  :palec:  x;)x

Evo Marsa, tega mnenja sem tudi jaz, že od začetka polfinala... Kaj sploh še ostane moškim x:Dx x:Dx x:Dx .

Mick, saj sem se ti itak takoj opravičila x:Ix x;)x x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Res je, Borism, vlekel ga je, o tem ni dvoma. Samo Koller je rahlo prepozno poštudiral, da bi se iz tega dalo kaj izvleči, glede na to, da mu je tudi kapnilo, da žoge ne more dobiti. Je pa to seveda stvar sekund (ali še manj).

Živijo!

Bajdevej, Laščani ste dobili dobro skupino v ULEBu. Ne bi smelo biti problemov, vsi so premagljivi. Glede na to, da je Pipan dober trener, bo Antonijeviča, ki je pri nas izgubil eno sezono, bolje uporabil in iz njega izvlekel tisto, kar fant zna. Upam vsaj. Pri nas ga nismo znali uporabiti.

Pozdrav!

Takšno vlečenje za dres napadalca v kazenskem prostoru je penal, pa rečte kaj čete. x^x Poleg tega je Collina sodil Kolerju in tud drugim favle, ki jih ni bilo. Ma, saj nisem Čeh, da bi zdej v depro padel. Sam......za dobro fusbala bi bilo edino pravo finale CS : Port x^x Grki pa mojem mnenju ne spadajo niti med prvih 6 najboljših evropskih reprezentanc. Predvsem zato mi je žal. Seveda pa čestitke Grkom. So prvo presenečenje prvenstva. S takšnim načinom igre znajo bit tud prvaki, upam sicer, da ne. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mislim, da bodo učke tistih, ki gledajo fusbal........zlo utrujene. x;)x Saj bi, pa v tistem času nista na sporedu. x^x Brezvezno finale. Sprememba. Navijam za Grke. :vragec: x:Dx

K. Čapek

No in? Portugalci al Grki? Nekak se nisem navdušil za mojo spremembo v navijanju, sam si skor ne upam navijati za Portugalce, ker moji pol zgubijo..... :V: x^x

K. Čapek

Bravo Jolanda! :palec: :palec: :palec:

(*sam ker ni bilo mutole al kaj?)...

Tole?

Portugalska, jasno. x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, kdo bo navijal za Grke,a? :detelca: :irs:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

To :palec: Selene! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Še žal ti bo! xppx

HONORE DE BALZAC

Ne bo. x^x Če se spoznaš na šport oz. fusbal le stežka za Grke navijaš x;)x . Ve pač navijate po lepoti igralcev zgleda, ne x;)x x:Dx Hm, a so bl luškani kot Portugalci? Sam jih nisem glih v tem smislu opazoval. Žal mi bo pa, če bodo zmagali, ja. x^x

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...