MBmetuljcica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 tako je najlepse.. ko nekaj ne stima.. nam drugi pomagajo.... Bi se kdo stavil mogoce....??? Marsa, Contesa.. mogoce? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 A če zmagajo Portugalci pa dobim karkoli želim? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Metuljčica, jaz ne smem, saj veš, da imam vpogled v karte! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 tako je najlepse.. ko nekaj ne stima.. nam drugi pomagajo.... Bi se kdo stavil mogoce....??? Marsa, Contesa.. mogoce?Kakšna pa je stava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Izgovori Ne upa, boječka, čeprav tdi, da bodo zmagali Grki, se mi zdi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Mislim, Mick, da ne bi bilo fer do drugih! Kar se tiče stav imam pa itak svoje mnenje! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2004 Jaz moram biti pazljiv , ker vse stave v zadnjem obdoju z ženskami sem izgubil, morajo biti bolj jasnovidne, pa še kakšne karte so res vmes ali višja sila jim pomaga, jaz pa prav sam s svojo športno logiko nikamor ne pridem, da ne bo pomote izgubljeni stavi bom vestno izpolnil ....nocoj sem se zadnjič takole stavil, menda bodo ja zmagali Portugalci Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Stavim na Portugalce. MBmetuljčica, če zmagajo, me pelješ na večerjo. Ok? Fer ne bi bilo, če ne bi povedala za karte, tako pa si Contesa......tak da . Sprejmeš stavo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Ha-ha borism, slabo nama gre do sedaj, ja sem skor šel kar cd-je snemat Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Grki 1:0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2004 SStane, kaj ti tole gledaš preko kakšnega azijskega satelita, da že naprej vidiš sliko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Telepatija s Conteso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Stavim na Portugalce. MBmetuljčica, če zmagajo, me pelješ na večerjo. Ok? Fer ne bi bilo, če ne bi povedala za karte, tako pa si Contesa......tak da . Sprejmeš stavo? Da se ti izpolnijo zelje Mick.. in ce je ta želja od srca.. pa veš da te peljem na večerjo.. Stava je potrjena... z moje strani! Contesa.. nekateri vedo več.. na srečo! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Grki 1:0 Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Pih, na žalost :xx!: .....a ne bi blo fajn it na večerjo ? Zaenkrat izenačena igra Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 In koliko nas gre na to vecerjo...Za Selene vem, da navija za Grke..Za Borisa vem, da navija za Portugalce..torej.... govorimo o mnozicnem pohodu.. ali samo midva??? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 A zdej pa si bi stroške večerje delila? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Glede na to, da si retorično zelo sposoben..in po branju tvojih prispevkov... bi bila v strahu, da me na koncu ne pojes... saj ves za priboljsek...hahahahaha Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Bemu, priznam, dobro igrajo Grki. Portugalci tud. Ta 0:0 mi ne diši, so Grki srečkoviči .....naj pade gol čimprej no, pa za kogarkoli že Po možnosti za Portugalce no........ Hm, a ribica šport tud bere ? Migni mal, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Kaj zdej......sploh gledate? Eeeej....polcajt je, če niste opazli. Ku-ku... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Kuku Grki dobro pokrivajo pa zogico jemljejo a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Mnja. :o|o: Ma.....jaz bi rad videl kak gol čimprej..... Dans igrajo zlo dobro, to me mal preseneča......Grki namreč. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 No, pa sem ga dobu Zdej bo prava tekma.....Portugalci morajo it na vse al nič.......mirno v taki igri dobijo še kakega :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Zakaj ne flikne ven deca in zamenja ze malo?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.