Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 ...ja, Grki špilajo stil igre, ki je ok za take tekme ......sam, dejte no :o|o: Pa saj to ni več res..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 še 600 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 sekund? Če bodo tak tolkli po golu..... :xx!: Težko bo....sicer pa če jih 2x nabrišejo, pa morm priznat, da si zaslužijo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Bravo ženske. Sam, saj nisem mogu za Gke navijat, ne Filing pa nism mel preveč dober. Grem pečt cd-je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Kje bo večerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 A je kdo kaj rekel! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 No Metuljčica vidiš, sam enga je dobil, kot sem ti včeraj rekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Povsem zasluzeno! Ceprav sem navijala za Portugal, je bilo jasno, da bi se moral zgodit cudez, da bi zmagali.Dober fuzbal, fajn za pogledat, zelo sporten, kar me je pravzaprav kar presenetilo glede na temperament obeh ekip.Ze v zacetku, onadva sta se tam zaletela (P), a Grki so zagnali zogo proc. Itd.Skratka, boljsi so bili, niso imeli sans Portugalci.Na koncu so celo malo se aktivirali, vec je zoga bila na tem golu, a ni in ni slo.... zelo sem bila 'jezna' na nenatancnost; vse zoge visoko, cez gol... Svaka cast, skratka Grkom, aboslutno zalsuzeno in zelo sportna igra - obeh ekip... Tak si predstavljam sport, takle... . Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Pobedila ćirilica latinicu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 A je kdo kaj rekel! Nekaj je bilo čut, zdaj pa vse tiho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 .....ma pa nemški naglas Hm, sicer ne vem kako se bere z nemškim naglasom, pa le......aja, na glas Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Grki 1:0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 SStane, kaj ti tole gledaš preko kakšnega azijskega satelita, da že naprej vidiš sliko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Telepatija s Conteso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Nehaj se tolk režat, boš ti čir staknu na koncu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Hih, cosmica pa je v Grčiji, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Exkluzivno javljanje iz Grcije by Cosma za LNF (poslano vceraj 20:28, prejeto enkrat ponoci):Ludnica se je zacela, zdele smo dirjali z busom iz oie expresno fijuu. Zasedli smo pol lokala.Tukaj se fuzbal zivi. Sicer spiker govori grsko, tako da imamo za prevod veliko domisljije.Lp vsemCosma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 A je kdo kaj rekel! Škoda, da nisva igrala na športni Pozanimaj se, kakšne so bile stave, da vidiva, koliko sva izgubila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Pismu, sem včeraj čist u fuzbal padla, še težko šla spat. V kake tekme se nenormalno vživim in mi jih je žal.. Pa pol se še hecajo ob takih prilikah doma . Bemu . Prvi polčas se mi je zdelo, da so Portugalci igrali kot evropski prvaki, prepričani vase, samo še vprašanje detajlov (podcenjevanje), potem jim ej pa začela trda prest, so pa zaigrali, samo jim pa nič ni šlo. Jah, j.. ga.. kake solzice tekle, so se mi kar smilili, Ronaldo je tko jokal, saj ni čudno 18 letni fant, par šans zeznil, verjetno mu je bilo res grozno. kdo pravi da moški ne pokažejo čustev, cele tribune objokane . Hecno, da so Grki evropski prvaki, pa sem si zapomnila samo 1 nogometaša kacoranis (piši kao što), kar bi pomenilo v ita - ang prevodu tekoči penis . Bi rekla, da so bolj kot zelo zelo dobro igrali, zelo zelo dobro onemogočali uspešno igro vseh reprezentanc, tako da so res na mojo žalost zasluženo zmagali. V celoti mi je bil tale Euro 2004 všeč . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Zmaga je bila zaslužena Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Theodoros Zagorakis (najboljši igralec turnirja) - a je bil tale 7?, če je bil - no ta je bil meni všeč, sem prav spremljala včeraj aja pa tale tud -Antonios Nikopolidis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. julij 2004 Prijavi Deli 6. julij 2004 kar se tiče Portugalcev, ker je mož veliko z njimi na liniji, takrat, ko so zmagali, so imeli inventuro in praznik, nič se ni dalo z njimi zmenit, samo praznovali so in baje so se podpisovali: nič več Sincerely yours itd, temveč Viva Portugal.. zdaj: je množično žalovanje... božčki... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Theodoros Zagorakis (najboljši igralec turnirja) - a je bil tale 7?, če je bil - no ta je bil meni všeč, sem prav spremljala včeraj aja pa tale tud -Antonios Nikopolidis Mejčken siv, anede, pa šarmanten, pa ... Wow! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.