borism 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 Uh, dobra tekma je bila (D:NL), so le izenačili moji Nizozemci, res lep gol Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Ja , krasen gol oranžnih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 Dobre tekme ja, Rusi so že odpadli, domačini so se pa končno prebudili. Danes bo pa zanimivo tudi na tekmi med Francijo in našimi južnimi sosedi, ki bodo morali nekaj narediti, če ne bodo tudi oni odšli domov. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Ja. Sam men se zdi, da tud če izgubijo se potem z Angleži udarijo za "biti ali ne biti"........če ti premagajo Švicarje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Spet dobri tekmi včeraj, čeprav prve nisem gledal veliko, pri drugi se mi pa zdi, da so le bili Hrvati malo oškodovani, ker je bila roka nasprotnikovega igralca, lahko bi bila nastreljana, ampak on sploh ni imel roke ob telesu, ampak je krilil kot kragulj, kar pomeni, da je sodnik naredil, kar veliko napako, ki je Hrvatom vzela dve točki, ampak življenje gre naprej ....danes pa spet nove tekme Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Se zmer sem za Francoze Poznam priblizno imena 3 igralcev, vsak dan pri kosilu vprasam doma, kdo kaj zmaguje ( da pred ostalimi ne izpadem neumna ) in ce zmaga Francija recem: kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 Sedaj so poleg Rusov še Bolgari odpadli, trenutna pa igrata dva velikana.....Italija:Švedska, do sedaj je bila prva nekako bolj prepričljiva, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Se zmer sem za Francoze Poznam priblizno imena 3 igralcev, vsak dan pri kosilu vprasam doma, kdo kaj zmaguje ( da pred ostalimi ne izpadem neumna ) in ce zmaga Francija recem: kul galski petelini so navadne pijavke :xx!: se vedno neki šlepajo,kot hrvati :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2004 :xx!: ....I:S ......1:0(37.minuta) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Se zmer sem za Francoze Poznam priblizno imena 3 igralcev, vsak dan pri kosilu vprasam doma, kdo kaj zmaguje ( da pred ostalimi ne izpadem neumna ) in ce zmaga Francija recem: kul galski petelini so navadne pijavke :xx!: se vedno neki šlepajo,kot hrvati :xx!: love you too Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2004 Malo so me razočarali moji tulipani, kar naj se špilajo, na koncu še naprej ne bodo odšli, sicer pa dobra tekma z mnogo golov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 zaenkrat tekma prvenstva, res. Bravo Češka. Bemu, so dobri. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Bravo, knedliki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Prav trudim se, da bi me fuzbal zanimal pa me kar ne Prav cudna sem. Pa rokomet me ni zanimal...od vsega se najbolj hokej Sem bolj za zimske sporte..pozimi sem vedno pr TV-ju, ko vozi Bode Miller Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 x!x Jaz tudi za Boudija 'navijam'! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 x!x Jaz tudi za Boudija 'navijam'! Anja Person je itak rekla, da ko je Bode na startu, tako pogleda, kot da bi hotel cel svet objet Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Hrvaški komentator pravi....uživajte , saj gol je pa bil kar dober, ampak v angleški mreži, pa že v 5. minuti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Prav jim je, zakaj pa ne znajo branit rezultata, bi menda prišli bolj skoz, če ne bi dali gola(CRO), no saj 2. polčas lahko še marsikaj spreobrne. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Za koga sploh navijamo..Anglijo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. junij 2004 Jaz za nobenega , le gledam , pa pazim na srce in živčke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ...galski petelini so navadne pijavke :xx!: ...se vedno neki šlepajo,kot hrvati :xx!:... Stvarno? A kaj potem praviš na Italijane?! Samo par prvenstev - evropskih, svetovnih - nazaj poglej, kako so se šlepali ONI šele? Z malo manj sreče bi jih izločil KAMERUN, na koncu so prišli pa do prvaka. S tremi neodločenimi preko skupine! Bljać! Pitaj boga kako bo danes - se bodo spet prešvercali? Prav privoščil bi Bolgarom zmago. Prvič zaradi tega, ker sploh niso igrali tako slabo, kakršne rezultate imajo, drugič pa zato, da gredo Italijani vsaj enkrat zasluženo prej domov. (Vele-Tottiju pa bi itak morali dati dodatno kazen za svinjski favl nad Henriksenom - brca s kramponi s strani v koleno!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Včeri vztrajno navijala za Anglijo...ful ful ful...in so ful ful ful tut zmagal... http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_10_1.gif Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ......... Pa ja.....sicer pa bom v nadaljevanju navijal za svoje .......mickene, ne .........torej za Portugalsko, mi taki evropski brazilci delujejo po igri, pa za Čehe.......so opasni .......morjo bit tud mickeni kdaj glavni, ne........nevarni so itak ful.......mislim Portugalce pa Čehe, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 Želim, da nocoj uspe tulipanom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.