Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja. Sam men se zdi, da tud če izgubijo se potem z Angleži udarijo za "biti ali ne biti"........če ti premagajo Švicarje. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Spet dobri tekmi včeraj, čeprav prve nisem gledal veliko, pri drugi se mi pa zdi, da so le bili Hrvati malo oškodovani, ker je bila roka nasprotnikovega igralca, lahko bi bila nastreljana, ampak on sploh ni imel roke ob telesu, ampak je krilil kot kragulj, kar pomeni, da je sodnik naredil, kar veliko napako, ki je Hrvatom vzela dve točki, ampak življenje gre naprej :eek: ....danes pa spet nove tekme x;)x

Se zmer sem za Francoze x:o)x x:o)x x:o)x

Poznam priblizno imena 3 igralcev, vsak dan pri kosilu vprasam doma, kdo kaj zmaguje ( da pred ostalimi ne izpadem neumna x:Dx x:Dx ) in ce zmaga Francija recem: kul

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Se zmer sem za Francoze  x:o)x  x:o)x  x:o)x

Poznam priblizno imena 3 igralcev, vsak dan pri kosilu vprasam doma, kdo kaj zmaguje ( da pred ostalimi ne izpadem neumna x:Dx  x:Dx ) in ce zmaga Francija recem: kul

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:o)x

galski petelini so navadne pijavke :xx!:

se vedno neki šlepajo,kot hrvati :xx!:

Vsaka ovira je priložnost.

Se zmer sem za Francoze  x:o)x  x:o)x  x:o)x

Poznam priblizno imena 3 igralcev, vsak dan pri kosilu vprasam doma, kdo kaj zmaguje ( da pred ostalimi ne izpadem neumna x:Dx  x:Dx ) in ce zmaga Francija recem: kul

x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:o)x

love you too x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Prav trudim se, da bi me fuzbal zanimal pa me kar ne :vragec:

Prav cudna sem. Pa rokomet me ni zanimal...od vsega se najbolj hokej x:Dx

Sem bolj za zimske sporte..pozimi sem vedno pr TV-ju, ko vozi Bode Miller x:Ix x:Ix

x!x  Jaz tudi za Boudija 'navijam'!  xDDx

:palec: :palec: :palec: :palec: x:Dx

Anja Person je itak rekla, da ko je Bode na startu, tako pogleda, kot da bi hotel cel svet objet x:Dx x:Dx :2src:

x:o)x x:Ix

...

...

...

Stvarno? A kaj potem praviš na Italijane?! Samo par prvenstev - evropskih, svetovnih - nazaj poglej, kako so se šlepali ONI šele? Z malo manj sreče bi jih izločil KAMERUN, na koncu so prišli pa do prvaka. S tremi neodločenimi preko skupine! Bljać!

Pitaj boga kako bo danes - se bodo spet prešvercali? Prav privoščil bi Bolgarom zmago. Prvič zaradi tega, ker sploh niso igrali tako slabo, kakršne rezultate imajo, drugič pa zato, da gredo Italijani vsaj enkrat zasluženo prej domov. (Vele-Tottiju pa bi itak morali dati dodatno kazen za svinjski favl nad Henriksenom - brca s kramponi s strani v koleno!)

x:)x

Včeri vztrajno navijala za Anglijo...ful ful ful...in so ful ful ful tut zmagal... x:Dx :palec: http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_10_1.gif

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:vragec: ......... x;)x x8Dx Pa ja.....sicer pa bom v nadaljevanju navijal za svoje :eek: .......mickene, ne x:Dx .........torej za Portugalsko, mi taki evropski brazilci delujejo po igri, pa za Čehe.......so opasni :palec: .......morjo bit tud mickeni kdaj glavni, ne........nevarni so itak ful.......mislim Portugalce pa Čehe, ne. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...