Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Boris, to bo pa morda nekaj zate, nekaj novih rekordov:http://www.gore-ljudje.net/objave_view.php?pid=1383 Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Pozdrav Piko! Pa res dober naslov, kaj si tudi ti kaj zraven? Lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Piko a to je bil tisti **bogi** 10 kilometerski maraton Še enkrat res si šampion Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Piko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Kapo dol, Piko Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. julij 2004 ...še malo pa težko pričakovane Olimpijske igre v Atenah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Mike Tyson ga je spet "popušo" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Mick, kaj je začel kaditi Goričani, čestitke za včeraj-to še ni bilo videno , vstali so od mrtvih na Danskem(5:0), ko so doma izgubili 1:2 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ....saj nisem mogu verjet, sm mislu najprej, da je tiskarski škrat.......na Danskem so jih upičili naši 5:0.......saj ne morm verjet pravzaprav Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2004 Naši v medijih napovedujejo na OI 2004 od 3 - 10 medalj, čim več, tem boljše Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Še mal pa bomo za naše na OI Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ne najdem teme s formulo ......no, kakorkoli, upam da Renault dans pokaže zobe. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 olala, al bo danes tale dečko ob napovedovanju preživel, al ga bo zaradi čustvenih izlivov kap olala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Heh, končno bla zgleda ena zanimivejša dirka, jst pa je nisem spremljau Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Kva zdej to....naši v fusbalu nabrišejo Moldavce 3:0.....i nikome ništa al kva? No, dans bo zlo zanimiv na Škotskem, Škoti igrajo zlo ostro in borbeno, me prav zanima. Pa tud v basketu še vedno upam, da bo kaj z naših.....dans igrajo kvalifikacije s Francijo v Celju........me prav zanima. No, se kej beremo v polcajtih, če bo kdo sploh spremljau..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Iiiiiii, glej glej glej....naši so začeli basket špilat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 A gleda kdo fusbal? Bemu, nit borism ne? Hm, pa bo oz. je dobra tekma, se držijo naši za zdej. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Eh, škoda da ne gledate....dobra tekma, moška igra, peklensko vzdušje na Škotskem......naši borbeni k šus, dobri....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jooooooooooooooooooooooooj ....to zdej bil živ dokaz kak je micken lohk velik. Za mal, pa bi ga dal, za čist mal....bemu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Braaavoooo Že spet imamo pravo reprezentnaco, zgleda. Odlična igra, borbeni, dost tekanja, po moje tud boljši od Škotov.....na njihovem "vročem" terenu Katanc bo morau dat "kapo dol" Aja....sicer 0:0. V fveh kvalifikacijskih tekmah 4 pike......gol razlika 3:0.....+3 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Super naši!!! Sem bil kar presenečen, ko sem zjutraj slišal za ugoden izid, drugače pa tekmo prespal, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Tako kot sem včeraj uživala v tekmi Škotska:Slovenija, pa že dolgo ne, ogromno dobrih prilik naših, Škoti so imeli izredno srečo, da niso dobili gola! Sicer sem zraven likala, a vsake toliko sem se kar zagledala v neverjetno igro! Superkastično, dobri smo, samo tako naprej, zdaj bo naslednja v Celju 9.10. proti Italiji, če sem prav si zapomnila,mi je kr malo žal, da nismo v Glasgowu ostali do zdaj, da bi še tekmo v živo gledli... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Zelo dober pristop! Nepopustljivo, borbeno. Škoti nabrušeni do bolečine - grobi kot že dolgo nihče. Rezultat kar realen - ne odraža pa dobre igre, a to je pač šport. *** Košarkarji - v začetku muka in nič od rok, kasneje nekaj bolje. Vodimo jih za pet, nato oni nič ne naredijo, pa vodijo za dve. Še veliko bo treba delati, če ne, nas bodo imeli še kakšni Čehi za malo malco, mi pa se bomo čudili, kaj je zdaj to. Ne glede na rezultat, to še zdaleč ni bilo dobro! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ce ni OI, je kle u glavnem pisanje o nogometu, rokometu pa kosarki :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.