Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Sam res Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Bemu, za naše skijanje je blo to nujn, Maze pa to. Saj ni čudn s številko 64.......64 je poseban broj, ne Marsa? Sam Črnogorke, da so jih Slovenkice tko nabrisale, kak te to mogoče Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ihh kako, crnogorc? se bo pojal po igriscu?dok bi najradije bio zmija? legne, ide... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ...ja, pa res .....to težk dat med današnje uspehe slo športa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Pohvale našim športnikom danes na sceni, razen mojim košarkašem v Beogradu, ki so šli dol menda le na izlet , lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Rajš bi šli v Titograd al kaj je že zdej..... Aja, Podgorica, ne ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Butast.. oboje v bistvu... se dobro, da '''''nisem''''' iz Titograda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Cestitke Petru Mankocu za zlato!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Tocno. Mankoc (pa se Bode je zmagal in pokazal Avstrijcem ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Cestitke Petru Mankocu za zlato!!!!! Se pridružujem (se razume) Tudi za Bodeja In Petkovšek je tudi zmagal na bradlji na finalu svetovnega pokala Trenutno pa za celjske rokometaše na Madžarskem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Mankoč petič evropski prvak v tej disciplini Tudi Medvešek (državni rekored) pa Čarmanova ful dobra, bemu, ta 4. mesta, pa še 5. in 6. mesto Isakovičeve (državni rekord) in Klinarjeve......bravo plavalci. Petkovšek Meni zanimivo tud to, da Kličkov gladko rasturu Williamsa v meču za svetovnega prvaka v težki kategoriji, boks, belec pa še Slovan je prvič glavni tuki. Celje......gledam...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pa ka si ti čist nor kaka tekma, take že dugo ne.......prva tekma 23:23, druga 20:21.......odu živčki. Braaavoooo Celjani, pa so spet me prvih 8 ekip v Evropi "se nadaljuje" marca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 uh... tole pa ni bilo za ljudi s slabimi živci... ampak... CEEEELEEEE GRE NAPREJ Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2004 Avtor Prijavi Deli 12. december 2004 Čestitke vsem našim športnikom, ki so nas danes in ta vikend dostojno zastopali po svetu in doma. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 cool Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.