Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

Čehi - super in oh in sploh, anede?

Vse v redu - samo najprej morajo priti čez Dance. To pa sploh ne bo enostavno.

Ti Danci so kot terierji - silijo pa silijo pa nič pa nekakšna borba - pa zmaga. Švedi bi bili s svojim stilom prava mala malica za Čehe, Danci pa ne bodo. Nemci so bili proti njim samo predjed.

To, da bi si Čehi "zaslužili" finale (po doslej prikazanem), nič ne šteje. Žal.

Pozdrav!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Imaš prav, sam glede na trenutno formo...ma, po vseh kriterijih so zame favoriti Čehi. Upam, da tud zmagajo, čeprav mi tud Danci niso anti. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Včerajšnja tekma pa seveda višek. Vprašanje, če bo še katera takšna na tem prvenstvu.

Owen - mojstrovina! Višek koncentracije in koordinacije! Tudi gol Rui Coste lep, enostavno in bomba. Tudi če angleški vratar ne bi bil rupa, kakršna je, ne bi obranil.

Lepotica prvenstva.

Francozi ne bodo prvaki. Že dans lahko kak šok doživijo, čeprav bl težko. Že Hrvati so pokazali, kako ranljivi so, so vzeli piko čist po sreči. x^x

K. Čapek

xrolleyesx kaj te tolk boli, da so v fusbalu najmanj za razred boljši od nas al kva? Pa v smučanju... :vragec: x:o)x x:Dx No, saj jaz tud nisem navijal za hrvate, navijam pa tud proti velickim, torej tud proti francozom....ha-ha....kaki bedasti komentar je dal hrvaški komentator.....pa u stvari kaj čmo se sekirat, smo v dobri, elitni družbi....italijanov, nemcev, angležev, špancev.... :o|o: ...hi-hi...kak se žrejo, jim jst tud mal privoščim. :vragec: x:Dx

K. Čapek

Francozi ne bodo prvaki. Že dans lahko kak šok doživijo, čeprav bl težko. Že Hrvati so pokazali, kako ranljivi so, so vzeli piko čist po sreči.  x^x

you'll see!!!! x:Dx

In pol bos reku: Michelle prav si imela! x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Včerajšnja tekma pa seveda višek. Vprašanje, če bo še katera takšna na tem prvenstvu.

Owen - mojstrovina! Višek koncentracije in koordinacije! Tudi gol Rui Coste lep, enostavno in bomba. Tudi če angleški vratar ne bi bil rupa, kakršna je, ne bi obranil.

Lepotica prvenstva.

Bern

Vabim te, da si prečitaš najnovejši predvid za današnjo tekmo

lp, Vojko

P.S. Večino predvidov je bilo pravilnih.

1 zgrešen

EN - tisti, ki ni bil točen po rezultatu, je bil po posledicah

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Francozi ne bodo prvaki. Že dans lahko kak šok doživijo, čeprav bl težko. Že Hrvati so pokazali, kako ranljivi so, so vzeli piko čist po sreči.  x^x

you'll see!!!! x:Dx

In pol bos reku: Michelle prav si imela! x:o)x

Ja Mishel,ti nimash POJMA

Francozi so gnilo jajce x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

:eek: :eek: ...kva to zdej.....jaz čisto športno navijam za Čehe in Portugalce. Če pa vseen zmagajo francozi....bodo pač dokazali, da so še vedno najboljši, o tem ni dvoma. x^x

K. Čapek

Kva pa?

Pac...sem navajena, da mi clovek navede argumente kako in zakaj. Majo slabo obrambo, premal tega, prevec unga..ne pa ene bedne zaljivke. ma sej je povsod isto...kot v politki, kot v sportu, ma povsod. folk sam zali in ne argumentira.

:eek:  :eek: ...kva to zdej.....jaz čisto športno navijam za Čehe in Portugalce. Če pa vseen zmagajo francozi....bodo pač dokazali, da so še vedno najboljši, o tem ni dvoma.  x^x

Ja ok...ti....

Ma ne se ozirat..zoprna sm spet dons... xrolleyesx

Aja, un bobnajoči vozek.... x:px x:Dx

Zame imajo sedaj trenutno Čehi na več položajih boljše igralce kot Francozi, izredno so motivirani - verjetno bl k francozi, igrajo hitrejši, modernejši fusbal. Tolk na kratko.......francozi brez Zidana so pa za 30% slabši, tak da, če njega ustavijo, so zmagovalci....Ja no, če se sploh srečajo, ne. x;)x

K. Čapek

Ja res..naj se pol v knjigo rekordev vpisejo kot najvecji srecnezi...ker so zaradi srece premagali vse druge. ma dejte no. fuzbal je se zmer ekipni sport.

vedno je mal srece...ampak....mah sej je brezveze sploh o tem.

ce bodo zmagali, bodo evropski prvaki, kar jih zaradi tega naziva naredi najboljse v evropi..

Aja, un bobnajoči vozek.... x:px  x:Dx

Zame imajo sedaj trenutno Čehi na več položajih boljše igralce kot Francozi, izredno so motivirani - verjetno bl k francozi, igrajo hitrejši, modernejši fusbal. Tolk na kratko.......francozi brez Zidana so pa za 30% slabši, tak da, če njega ustavijo, so zmagovalci....Ja no, če se sploh srečajo, ne.  x;)x

glede Chehov :palec:

zhe dolgo nisem gledal tako dobro pripravljene ekipe.......

Francozov-

ne bom izgubljal besed :xx!:

Ah opij.......nedavno smo o francozih dobivali te občutke, tak da ne verjamem, da so kar naenkrat pozabili fusbal igrat. Še znajo presnetit, ko bo šlo zares....če se bodo danes mučili z Grki bo pa to že en znak, da proti res močnim ne bo šlo. Sam pač sicer navijam za Čehe in Portuglace, Michelle pa za Francoze......itd. Seveda so lahko tud Francozi letos prvaki, jaz pač tega ne bi rad. Ker mislim, da so najjači trenutno Čehi......igrajo najlepše, najdomiselnejše, hitro.......ma, grozno dobro, po tem kar sem do sedaj vidu .....in ker so izven tkim. velikih, pa še slovani so....kul. :palec:

K. Čapek

Ah opij.......nedavno smo o francozih dobivali te občutke, tak da ne verjamem, da so kar naenkrat pozabili fusbal igrat. Še znajo presnetit, ko bo šlo zares....če se bodo danes mučili z Grki bo pa to že en znak, da proti res močnim ne bo šlo. Sam pač sicer navijam za Čehe in Portuglace, Michelle pa za Francoze......itd. Seveda so lahko tud Francozi letos prvaki, jaz pač tega ne bi rad. Ker mislim, da so najjači trenutno Čehi......igrajo najlepše, najdomiselnejše, hitro.......ma, grozno dobro, po tem kar sem do sedaj vidu .....in ker so izven tkim. velikih, pa še slovani so....kul.  :palec:

ja,ja mick sej vse to vemo

sam prvoshchim jim pa neeee :palec:

V bistvu bom jaz kar priznala lepo, da nimam pojma! x:Ix

Ne vem, kera ekipa je dobra, ne vem, kdo ima sanse, navijam pac za Francoze, ker sem neizmerno uzivala na prejsnem EP, pa me fuzbal sploh ne zanima.

Tako da je res najbols, da nic vec ne recem! x:Dx x:Dx x:Dx

Ampak se zmeri pa mislim, da ni vse odvisno od srece. In bom vesela, ce zmagajo..ce pa ne...bom pa itak na vso prvenstvo pozabla v petih minutah, v cajtngu pa se nikoli nisem brala o nogometu. razn k smo bli mi na SP...

Michelle se skesano opravici x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...