Bern 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Čehi - super in oh in sploh, anede? Vse v redu - samo najprej morajo priti čez Dance. To pa sploh ne bo enostavno. Ti Danci so kot terierji - silijo pa silijo pa nič pa nekakšna borba - pa zmaga. Švedi bi bili s svojim stilom prava mala malica za Čehe, Danci pa ne bodo. Nemci so bili proti njim samo predjed. To, da bi si Čehi "zaslužili" finale (po doslej prikazanem), nič ne šteje. Žal. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Imaš prav, sam glede na trenutno formo...ma, po vseh kriterijih so zame favoriti Čehi. Upam, da tud zmagajo, čeprav mi tud Danci niso anti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Včerajšnja tekma pa seveda višek. Vprašanje, če bo še katera takšna na tem prvenstvu. Owen - mojstrovina! Višek koncentracije in koordinacije! Tudi gol Rui Coste lep, enostavno in bomba. Tudi če angleški vratar ne bi bil rupa, kakršna je, ne bi obranil. Lepotica prvenstva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Jp. Pa Nizozemska : Češka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Optimisti.... Francozi bodo prvaki in tko pac je. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Francozi ne bodo prvaki. Že dans lahko kak šok doživijo, čeprav bl težko. Že Hrvati so pokazali, kako ranljivi so, so vzeli piko čist po sreči. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 kaj te tolk boli, da so v fusbalu najmanj za razred boljši od nas al kva? Pa v smučanju... No, saj jaz tud nisem navijal za hrvate, navijam pa tud proti velickim, torej tud proti francozom....ha-ha....kaki bedasti komentar je dal hrvaški komentator.....pa u stvari kaj čmo se sekirat, smo v dobri, elitni družbi....italijanov, nemcev, angležev, špancev.... :o|o: ...hi-hi...kak se žrejo, jim jst tud mal privoščim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Francozi ne bodo prvaki. Že dans lahko kak šok doživijo, čeprav bl težko. Že Hrvati so pokazali, kako ranljivi so, so vzeli piko čist po sreči. you'll see!!!! In pol bos reku: Michelle prav si imela! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Včerajšnja tekma pa seveda višek. Vprašanje, če bo še katera takšna na tem prvenstvu. Owen - mojstrovina! Višek koncentracije in koordinacije! Tudi gol Rui Coste lep, enostavno in bomba. Tudi če angleški vratar ne bi bil rupa, kakršna je, ne bi obranil. Lepotica prvenstva.Bern Vabim te, da si prečitaš najnovejši predvid za današnjo tekmo lp, Vojko P.S. Večino predvidov je bilo pravilnih.1 zgrešenEN - tisti, ki ni bil točen po rezultatu, je bil po posledicah Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Francozi ne bodo prvaki. Že dans lahko kak šok doživijo, čeprav bl težko. Že Hrvati so pokazali, kako ranljivi so, so vzeli piko čist po sreči. you'll see!!!! In pol bos reku: Michelle prav si imela! Ja Mishel,ti nimash POJMA Francozi so gnilo jajce Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Seveda Michelle, če zmagajo ti bom priznal tvoj prav. Nerad , sicer Mislim pa, da tokrat ne bo šlo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kok mi gre na jetra folk k ne zna sportno navijat Mick, nima veze... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kok mi gre na jetra folk k ne zna sportno navijat Mick, nima veze... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...kva to zdej.....jaz čisto športno navijam za Čehe in Portugalce. Če pa vseen zmagajo francozi....bodo pač dokazali, da so še vedno najboljši, o tem ni dvoma. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Kva pa?Pac...sem navajena, da mi clovek navede argumente kako in zakaj. Majo slabo obrambo, premal tega, prevec unga..ne pa ene bedne zaljivke. ma sej je povsod isto...kot v politki, kot v sportu, ma povsod. folk sam zali in ne argumentira. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...kva to zdej.....jaz čisto športno navijam za Čehe in Portugalce. Če pa vseen zmagajo francozi....bodo pač dokazali, da so še vedno najboljši, o tem ni dvoma. Ja ok...ti.... Ma ne se ozirat..zoprna sm spet dons... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Francozi ne bodo nikoli najboljshi tudi che po goli sluchajnosti zmagajo so vedno navadni shleparji Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Aja, un bobnajoči vozek.... Zame imajo sedaj trenutno Čehi na več položajih boljše igralce kot Francozi, izredno so motivirani - verjetno bl k francozi, igrajo hitrejši, modernejši fusbal. Tolk na kratko.......francozi brez Zidana so pa za 30% slabši, tak da, če njega ustavijo, so zmagovalci....Ja no, če se sploh srečajo, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja res..naj se pol v knjigo rekordev vpisejo kot najvecji srecnezi...ker so zaradi srece premagali vse druge. ma dejte no. fuzbal je se zmer ekipni sport.vedno je mal srece...ampak....mah sej je brezveze sploh o tem.ce bodo zmagali, bodo evropski prvaki, kar jih zaradi tega naziva naredi najboljse v evropi.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Aja, un bobnajoči vozek.... Zame imajo sedaj trenutno Čehi na več položajih boljše igralce kot Francozi, izredno so motivirani - verjetno bl k francozi, igrajo hitrejši, modernejši fusbal. Tolk na kratko.......francozi brez Zidana so pa za 30% slabši, tak da, če njega ustavijo, so zmagovalci....Ja no, če se sploh srečajo, ne. glede Chehov zhe dolgo nisem gledal tako dobro pripravljene ekipe....... Francozov- ne bom izgubljal besed :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja itak..brezveze izgubljat besede, ker imajo pac sreco, da zmagujejo.... Ker itak je vse odvisno do srece in oh in sploh :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ah opij.......nedavno smo o francozih dobivali te občutke, tak da ne verjamem, da so kar naenkrat pozabili fusbal igrat. Še znajo presnetit, ko bo šlo zares....če se bodo danes mučili z Grki bo pa to že en znak, da proti res močnim ne bo šlo. Sam pač sicer navijam za Čehe in Portuglace, Michelle pa za Francoze......itd. Seveda so lahko tud Francozi letos prvaki, jaz pač tega ne bi rad. Ker mislim, da so najjači trenutno Čehi......igrajo najlepše, najdomiselnejše, hitro.......ma, grozno dobro, po tem kar sem do sedaj vidu .....in ker so izven tkim. velikih, pa še slovani so....kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ah opij.......nedavno smo o francozih dobivali te občutke, tak da ne verjamem, da so kar naenkrat pozabili fusbal igrat. Še znajo presnetit, ko bo šlo zares....če se bodo danes mučili z Grki bo pa to že en znak, da proti res močnim ne bo šlo. Sam pač sicer navijam za Čehe in Portuglace, Michelle pa za Francoze......itd. Seveda so lahko tud Francozi letos prvaki, jaz pač tega ne bi rad. Ker mislim, da so najjači trenutno Čehi......igrajo najlepše, najdomiselnejše, hitro.......ma, grozno dobro, po tem kar sem do sedaj vidu .....in ker so izven tkim. velikih, pa še slovani so....kul. ja,ja mick sej vse to vemo sam prvoshchim jim pa neeee Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 V bistvu bom jaz kar priznala lepo, da nimam pojma! Ne vem, kera ekipa je dobra, ne vem, kdo ima sanse, navijam pac za Francoze, ker sem neizmerno uzivala na prejsnem EP, pa me fuzbal sploh ne zanima. Tako da je res najbols, da nic vec ne recem! Ampak se zmeri pa mislim, da ni vse odvisno od srece. In bom vesela, ce zmagajo..ce pa ne...bom pa itak na vso prvenstvo pozabla v petih minutah, v cajtngu pa se nikoli nisem brala o nogometu. razn k smo bli mi na SP... Michelle se skesano opravici Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Osebno menim, da se bodo v finalu pomerili francoska, češka ali portugalska ekipa Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.