Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 sam prvoshchim jim pa neeee Jaz tud ne. Michelle.....bom pa vsaj malo zate vesel, če francozi zmagajo. Boš mi tolažba. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No fajn, jaz pa zate Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Osebno menim, da se bodo v finalu pomerili francoska, češka ali portugalska ekipa VojkoZakaj si pa spustil moje Nizozemce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...ja, res......tako tiho, neopazno, mal pozabljeni se uspešno "prerivajo" naprej.........ni jih za odpisat, ne......s Švedsko bodo verjetno opravili, potem pa........je vse mogoče. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 hm,Nizozemci so lahk kar nevarni ja :o|o: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 In ker sem se letos v Amsterdamu imel tolk fajn, spoznal fajn ljudi, pa še oranžen klobuk in lasuljo imam za navijanje .....ne bom razočaran, če bodo prvaki. Raje bi pa, da bi to bili.....Čehi, no. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja itak..brezveze izgubljat besede, ker imajo pac sreco, da zmagujejo.... Ker itak je vse odvisno do srece in oh in sploh :xx!:...to pa je res kvaliteten argument... baba pa fuzbal ja... :xx!: Ce ne bi bil bogi zakompleksan fantek, bi vedu, da je to nekak sarkasticno misljeno.Sicer pa Bobnar..uzivi v tekmah.. In se tako naprej na forumu ( torej izlivanje svoje jeze in zakompleksanosti na druge)!!!!Cawci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Tole moram povedat... vseeno mi je, ce mi ne boste verjeli, ker pac povem sele zdaj.Namrec vceraj pred tekmo Anglija/Portugalska pravim Mitji - Portugalci bodo zmagali - pa me pozorno pogleda, pa pravi, kako ves? Pravim, zdi se mi, tako vidim 'napisano' v prihodnosti... pa pravi, ja, samo bi bilo kar cudno, ce bi zmagali. sem rekla, OK, se pac motim, saj se nic ne grem, se v karte in nikamor nisem pogledala (nekoc sem, slo/spa).Gledava malo, preklapljam, gledam drugo, se spomnim, hodim gledat... grem kake 5 minut pred koncem tekme pogledat - 1:0 za ang. OK - ocitno sem se res zmotila...Pogledam cez par minut - ravno dajo gol - 1:1.... potem zaspim ali kaj.. pozabim na tole, prejle pa recem 'tasci', saj res, kdo pa je zmagal vceraj - pravi - Portugalci. Videla sem tole, v glavnem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Tole moram povedat... vseeno mi je, ce mi ne boste verjeli, ker pac povem sele zdaj.Namrec vceraj pred tekmo Anglija/Portugalska pravim Mitji - Portugalci bodo zmagali - pa me pozorno pogleda, pa pravi, kako ves? Pravim, zdi se mi, tako vidim 'napisano' v prihodnosti... pa pravi, ja, samo bi bilo kar cudno, ce bi zmagali. sem rekla, OK, se pac motim, saj se nic ne grem, se v karte in nikamor nisem pogledala (nekoc sem, slo/spa).Gledava malo, preklapljam, gledam drugo, se spomnim, hodim gledat... grem kake 5 minut pred koncem tekme pogledat - 1:0 za ang. OK - ocitno sem se res zmotila...Pogledam cez par minut - ravno dajo gol - 1:1.... potem zaspim ali kaj.. pozabim na tole, prejle pa recem 'tasci', saj res, kdo pa je zmagal vceraj - pravi - Portugalci. Videla sem tole, v glavnem...hm, :o|o: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 go marsa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Sem rekla, Opij, da mi je vseeno, ce mi ne verjamete - kdor pa me pozna, pa mi verjame...A vseeno:Napovedovanje dogodkov (*moj komentar na 2. polovici strani, z datumom 1. 6. 2002 - za tekmo z datumom 2.6.) - torej, tedaj pa sem dovolj hitro objavila, da nisem naknadno pisala. Sicer ne pocnem tega, ker bomo itak videli.In saj pravim, vceraj nisem nic od tega, samo poglobila sem se v... vesolje, zaprla oci in si predstavljala izid.Morda pa sem imela samo krompir. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 o.k. o.k no zdej pa LOTO Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Opij, to ne gre, to sem ugotovila ravno ali pa predvsem zato, ker nisem bila osebno vpletena, ker mi je bilo v bistvu vseeno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 In saj pravim, vceraj nisem nic od tega, samo poglobila sem se v... vesolje, zaprla oci in si predstavljala izid.Morda pa sem imela samo krompir. no tko se mal poglobi v moje stevilke "LOTO" pa pravim MOJE,da ne bos upletena osebno Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Tole moram povedat... vseeno mi je, ce mi ne boste verjeli, ker pac povem sele zdaj.Namrec vceraj pred tekmo Anglija/Portugalska pravim Mitji - Portugalci bodo zmagali - pa me pozorno pogleda, pa pravi, kako ves? Pravim, zdi se mi, tako vidim 'napisano' v prihodnosti... pa pravi, ja, samo bi bilo kar cudno, ce bi zmagali. sem rekla, OK, se pac motim, saj se nic ne grem, se v karte in nikamor nisem pogledala (nekoc sem, slo/spa).Gledava malo, preklapljam, gledam drugo, se spomnim, hodim gledat... grem kake 5 minut pred koncem tekme pogledat - 1:0 za ang. OK - ocitno sem se res zmotila...Pogledam cez par minut - ravno dajo gol - 1:1...potem zaspim ali kaj.. pozabim na tole, prejle pa recem 'tasci', saj res, kdo pa je zmagal vceraj - pravi - Portugalci. Videla sem tole, v glavnem...Marsa Tole sem pa sam napisal pred tekmo in objavilv podforumu Devetzvezdni KIv temi Šport in astrologija. lp, Vojko Vojko Objavljeno: 24. Jun 2004 ob 15:47 IzbrisiPopraviCitiraj Moderator foruma 9zvezdni Ki Objave: 3207Clan od: 9. Mar 03 Današnja tekma 19:45 POR (KI-5) : ENG (KI-2) Anglija ima velike možnosti za uspeh, če bo delovala taktično, in brez prevelikega rizika. Ne glede na potek tekme, bi bilo za zmago Anglije dobro, da deluje dokaj počasi in taktično, brez velikega zanosa po prvem ali drugem golu, kajti preveč veselja in zanosa jim kaj lahko odnese celo tekmo. Portugalska se bo v tekmi relativno dobro znašla, igrali bodo hitro igro. Če bodo tudi dovolj natančni pri podajah in streljanjih, so lahko zmagovalci. Hkrati se zelo dobro znajdejo v novih situacijah. V tem mesecu imajo dobro kontrolo nad svojo igro - ravno ta lastnost pa jim lahko "uniči" njihovo nadaljnjo uvrstitev. Na vsak način bo današnja tekma KARMIČNA za Portugalsko. Ker ne poznam zgodovine portugalske ekipe v zadnjih nekaj letih, pač ne vem, kaj to za njih pomeni. Če so delovali načrtno, resno v svojem delu, potem je Portugalaska eden od favoritov. Če je bilo njihovo delovanje v zadnjih letih bolj samopašno, pa bodo tudi dobili signal, da je njihovih visokih pogledov konec. V obzir lahko vzamem tudi smer gibanja - potovanja. V kolikor se niso v zadnjih tednih pripravljali na tekmovanje kje drugje - tega ne vem je Angleška ekipa potovala na jug, kar zanje lahko pomeni uspeh - vendar uspeh z visoko ceno. (kot vemo so jo delno že plačevali z enim mrtvim in enim ranjenim navijačem). Potovali so namreč proti uspehu, kar pa jih v trenutni situaciji lahko drago stane (kako - tega ne vem). Portugalska ekipa ni potovala nikamor. Ker je letos leto 5 in je portugalska ekipa tudi energije 5. je to zanje dobro in se solidno znajdejo v vsakršni situaciji. Po drugi plati bodo dobili veliko energije od Angležev, tako se bolj nagibam k temu, da bo na današnji tekmi zmagovita ekipa PORTUGALSKE! Vojko --------------------Nov mesečni, osebni predvid! - DZK - več kot horoskop! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 hehe, Opij, pa si me - ampak samo do te faze, ker sem bila prepovrsna v odgovoru (*tudi zato, ker smo to parkrat ze obravnavali, prav konkretno loto itd.) - ne gre samo za to, da jaz ne bi bila vpletena, pac pa za to, ali je za nekoga nekaj VESOLJNO dobro.Jooj, kje imamo to... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Vojko - a daj nehaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Zakaj Marsa/Vojko , saj je fajn, vsaj zakaj ima svoj zato Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Vojko - a daj nehaj!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja Marsa, kar poglej Poleg tega sem zadel še dve tekmi po načelu zmaga/poraz dve sem po tem načelu zgrešil, a vsebinsko eno od teh dveh zadel, ker je morala ekipa tako ali tako domov - se ne spoznam prav dobro na pravila. Narejen je tudi predvid za današnjo tekmno,predvid za jutrišnjo pa je zame težak, ker je situacija posebna! Pa da vidimo. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans? Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Dokler je žoga okrogla in ni privezana imajo tudi Grki kaj šans Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans? Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... Mick Imajo, več kot mick-ane šanse - saj so konec koncev na tekmi - torej imajo vse šanse, saj so sami sebi omejitev. Če bi znali preko sebe, bi zmagali, a ne? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans? Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... Mick Imajo, več kot mick-ane šanse - saj so konec koncev na tekmi - torej imajo vse šanse, saj so sami sebi omejitev. Če bi znali preko sebe, bi zmagali, a ne? Vojko misticno Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans? Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... Vidiš Mick Sem napisal hkrati kot ti, tako, da sploh ni bil reply na tvoje sporočilo.Če bi dobro prečital predvid, bi videl, da sploh ni tako, kot si napisal ti. lp, Vojko P.S. Sicer pa čitaj "Borisa" - o okrogli žogi!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans? Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... Mick Imajo, več kot mick-ane šanse - saj so konec koncev na tekmi - torej imajo vse šanse, saj so sami sebi omejitev. Če bi znali preko sebe, bi zmagali, a ne? Vojko misticno Kaj je mistično? Morda tisto, česar si ne znamo razložiti.Če bi bil boljši v zadevi s katero delam, ne bi bilo nobenih mističnih stvari, samo izstrelil bi lahko rezultat. Tako sem pa še učenec.In ko bom boljši. Bom rezultat povedal?Ne vem.... Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.