Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

sam prvoshchim jim pa neeee :palec:

Jaz tud ne. x^x

Michelle.....bom pa vsaj malo zate vesel, če francozi zmagajo. Boš mi tolažba. x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx ...ja, res......tako tiho, neopazno, mal pozabljeni se uspešno "prerivajo" naprej.........ni jih za odpisat, ne......s Švedsko bodo verjetno opravili, potem pa........je vse mogoče. x^x

K. Čapek

In ker sem se letos v Amsterdamu imel tolk fajn, spoznal fajn ljudi, pa še oranžen klobuk in lasuljo imam za navijanje x:o)x .....ne bom razočaran, če bodo prvaki. Raje bi pa, da bi to bili.....Čehi, no. x:Ix x:o)x x:Dx

K. Čapek

Ja itak..brezveze izgubljat besede, ker imajo pac sreco, da zmagujejo.... xrolleyesx  xrolleyesx

Ker itak je vse odvisno do srece in oh in sploh xrolleyesx  :xx!:

...to pa je res kvaliteten argument...

baba pa fuzbal ja... xrolleyesx :xx!:

Ce ne bi bil bogi zakompleksan fantek, bi vedu, da je to nekak sarkasticno misljeno.

Sicer pa Bobnar..uzivi v tekmah.. :palec:

In se tako naprej na forumu ( torej izlivanje svoje jeze in zakompleksanosti na druge)!!!!

Cawci x:Xx x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tole moram povedat... vseeno mi je, ce mi ne boste verjeli, ker pac povem sele zdaj.

Namrec vceraj pred tekmo Anglija/Portugalska pravim Mitji - Portugalci bodo zmagali - pa me pozorno pogleda, pa pravi, kako ves? Pravim, zdi se mi, tako vidim 'napisano' v prihodnosti... pa pravi, ja, samo bi bilo kar cudno, ce bi zmagali. sem rekla, OK, se pac motim, saj se nic ne grem, se v karte in nikamor nisem pogledala (nekoc sem, slo/spa).

Gledava malo, preklapljam, gledam drugo, se spomnim, hodim gledat... grem kake 5 minut pred koncem tekme pogledat - 1:0 za ang. OK - ocitno sem se res zmotila...

Pogledam cez par minut - ravno dajo gol - 1:1.

... potem zaspim ali kaj.. pozabim na tole, prejle pa recem 'tasci', saj res, kdo pa je zmagal vceraj - pravi - Portugalci. x^x :palec:

Videla sem tole, v glavnem...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole moram povedat... vseeno mi je, ce mi ne boste verjeli, ker pac povem sele zdaj.

Namrec vceraj pred tekmo Anglija/Portugalska pravim Mitji - Portugalci bodo zmagali - pa me pozorno pogleda, pa pravi, kako ves? Pravim, zdi se mi, tako vidim 'napisano' v prihodnosti... pa pravi, ja, samo bi bilo kar cudno, ce bi zmagali. sem rekla, OK, se pac motim, saj se nic ne grem, se v karte in nikamor nisem pogledala (nekoc sem, slo/spa).

Gledava malo, preklapljam, gledam drugo, se spomnim, hodim gledat... grem kake 5 minut pred koncem tekme pogledat - 1:0 za ang. OK - ocitno sem se res zmotila...

... potem zaspim ali kaj.. pozabim na tole, prejle pa recem 'tasci', saj res, kdo pa je zmagal vceraj - pravi - Portugalci.  x^x  :palec:

hm, xrolleyesx :eek: :o|o:

Vsaka ovira je priložnost.

Sem rekla, Opij, da mi je vseeno, ce mi ne verjamete - kdor pa me pozna, pa mi verjame...

A vseeno:

Napovedovanje dogodkov (*moj komentar na 2. polovici strani, z datumom 1. 6. 2002 - za tekmo z datumom 2.6.) - torej, tedaj pa sem dovolj hitro objavila, da nisem naknadno pisala. x;)x :palec:

Sicer ne pocnem tega, ker bomo itak videli.

In saj pravim, vceraj nisem nic od tega, samo poglobila sem se v... vesolje, zaprla oci in si predstavljala izid.

Morda pa sem imela samo krompir. x;)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Opij, to ne gre, to sem ugotovila ravno ali pa predvsem zato, ker nisem bila osebno vpletena, ker mi je bilo v bistvu vseeno...

Picasso

In saj pravim, vceraj nisem nic od tega, samo poglobila sem se v... vesolje, zaprla oci in si predstavljala izid.

Morda pa sem imela samo krompir.  x;)x  :palec:

no tko se mal poglobi v moje stevilke "LOTO"

pa pravim MOJE,da ne bos upletena osebno x:Dx :palec:

..potem zaspim ali kaj.. pozabim na tole, prejle pa recem 'tasci', saj res, kdo pa je zmagal vceraj - pravi - Portugalci.  x^x  :palec:

Marsa

Tole sem pa sam napisal pred tekmo in objavil

v podforumu Devetzvezdni KI

v temi Šport in astrologija.

lp, Vojko

Vojko  

Objavljeno: 24. Jun 2004 ob 15:47  IzbrisiPopraviCitiraj

Moderator foruma 9zvezdni Ki

Objave: 3207

Clan od: 9. Mar 03

Današnja tekma

19:45

POR (KI-5) : ENG (KI-2)

Anglija ima velike možnosti za uspeh, če bo delovala taktično, in brez prevelikega rizika. Ne glede na potek tekme, bi bilo za zmago Anglije dobro, da deluje dokaj počasi in taktično, brez velikega zanosa po prvem ali drugem golu, kajti preveč veselja in zanosa jim kaj lahko odnese celo tekmo.

Portugalska se bo v tekmi relativno dobro znašla, igrali bodo hitro igro. Če bodo tudi dovolj natančni pri podajah in streljanjih, so lahko zmagovalci. Hkrati se zelo dobro znajdejo v novih situacijah. V tem mesecu imajo dobro kontrolo nad svojo igro - ravno ta lastnost pa jim lahko "uniči" njihovo nadaljnjo uvrstitev.

Na vsak način bo današnja tekma KARMIČNA za Portugalsko. Ker ne poznam zgodovine portugalske ekipe v zadnjih nekaj letih, pač ne vem, kaj to za njih pomeni. Če so delovali načrtno, resno v svojem delu, potem je Portugalaska eden od favoritov. Če je bilo njihovo delovanje v zadnjih letih bolj samopašno, pa bodo tudi dobili signal, da je njihovih visokih pogledov konec.

V obzir lahko vzamem tudi smer gibanja - potovanja.

V kolikor se niso v zadnjih tednih pripravljali na tekmovanje kje drugje - tega ne vem je Angleška ekipa potovala na jug, kar zanje lahko pomeni uspeh - vendar uspeh z visoko ceno. (kot vemo so jo delno že plačevali z enim mrtvim in enim ranjenim navijačem). Potovali so namreč proti uspehu, kar pa jih v trenutni situaciji lahko drago stane (kako - tega ne vem).

Portugalska ekipa ni potovala nikamor. Ker je letos leto 5 in je portugalska ekipa tudi energije 5. je to zanje dobro in se solidno znajdejo v vsakršni situaciji. Po drugi plati bodo dobili veliko energije od Angležev, tako se bolj nagibam k temu,

da bo na današnji tekmi zmagovita ekipa PORTUGALSKE!

Vojko

--------------------

Nov mesečni, osebni predvid! - DZK - več kot horoskop!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

x:o)x hehe, Opij, pa si me - ampak samo do te faze, ker sem bila prepovrsna v odgovoru (*tudi zato, ker smo to parkrat ze obravnavali, prav konkretno loto itd.) - ne gre samo za to, da jaz ne bi bila vpletena, pac pa za to, ali je za nekoga nekaj VESOLJNO dobro.

Jooj, kje imamo to... x?x :o|o:

Picasso

Vojko - a daj nehaj!!!!!!!!!!!!!!!!!  :eek:

x^x  x8Dx  :palec:  :palec:

Ja Marsa,

kar poglej

Poleg tega sem zadel še dve tekmi po načelu zmaga/poraz

dve sem po tem načelu zgrešil, a vsebinsko eno od teh dveh zadel, ker je morala ekipa tako ali tako domov - se ne spoznam prav dobro na pravila.

Narejen je tudi predvid za današnjo tekmno,

predvid za jutrišnjo pa je zame težak, ker je situacija posebna!

Pa da vidimo.

Vojko J Kalan

No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans?  x:px Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... x^x

Mick

Imajo, več kot mick-ane šanse - saj so konec koncev na tekmi - torej imajo vse šanse, saj so sami sebi omejitev. Če bi znali preko sebe, bi zmagali, a ne?

Vojko

Vojko J Kalan

No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans?  x:px Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... x^x

Mick

Imajo, več kot mick-ane šanse - saj so konec koncev na tekmi - torej imajo vse šanse, saj so sami sebi omejitev. Če bi znali preko sebe, bi zmagali, a ne?

Vojko

misticno x;)x x8Dx

No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans?  x:px Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... x^x

Vidiš Mick

Sem napisal hkrati kot ti, tako, da sploh ni bil reply na tvoje sporočilo.

Če bi dobro prečital predvid, bi videl, da sploh ni tako, kot si napisal ti.

lp, Vojko

P.S. Sicer pa čitaj "Borisa" - o okrogli žogi!!! x:Dx

Vojko J Kalan

No, Marsa, Vojko...majo Grki kaj mickenih šans?  x:px Mislim, da Vojko misli, da ne glih.... x^x

Mick

Vojko

misticno x;)x x8Dx

Kaj je mistično?

Morda tisto, česar si ne znamo razložiti.

Če bi bil boljši v zadevi s katero delam,

ne bi bilo nobenih mističnih stvari,

samo izstrelil bi lahko rezultat.

Tako sem pa še učenec.

In ko bom boljši. Bom rezultat povedal?

Ne vem....

Vojko

Vojko J Kalan

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...