Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

Filozofi xrolleyesx :o|o: ...če je temu tako, lahko tud jaz brez še kakšnega posebnega dodatnega znanja napovem......zmago Francozev, Grki pa nimajo niti mickenih šans, če ne dodam onih filozofskih :vragec: ....evo. :o|o: x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz ne vem, se ne spoznam toliko, laicno stekam, da grki niso neki blazni favoriti, pa tudi sicer menim, da v bistvu nimajo sans, razen ce ne bi ne vem kaj se zgodilo, nekaj presenetljivega?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz ne vem, se ne spoznam toliko, laicno stekam, da grki niso neki blazni favoriti, pa tudi sicer menim, da v bistvu nimajo sans, razen ce ne bi ne vem kaj se zgodilo, nekaj presenetljivega?

Marsa

Po KI-ju (in podatkih, ki mi jih je priskrbel Boris),

imajo Grki v tem mesecu velike šanse, da dosežejo dobre rezultate - posebej v igri s Francijo.

Je pa težko, da bi jih premagali, ker bi morali igrati umirjeno igro - ves čas. Dobre premišljene kombinacije in hitre končne akcije.

Na ta način bi si lahko zagotovili 100% zmago.

Zato pa je zelo mogoče, da bodo po prvem ali drugem golu preveč navdušeni in mislili, da so že pojedli polfinale seveda izgubili tekmo - zelo podobno kot angelska (pardon angleška) ekipa.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Aha, podobno je tudi bilo z 'nasimi' na razvpiti tekmi s spanijo tedaj... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker bi morali igrati umirjeno igro - ves čas. Dobre premišljene kombinacije in hitre končne akcije.

Na ta način bi si lahko zagotovili 100% zmago.

Ja blem je le, da tudi ta način Francozi igrajo bolje, verjetno pa Grkom takšne igre ne bodo dopustili ampak jim bodo vsilili svoj način igre, saj so boljša ekipa, bolj uigrana, z boljšimi posamezniki, z veliko več izkušnjami na tako "velikih" tekmah, .........ne bi pa imel nič proti, če bi se zmotil.......čeprav.......je Francija bolj "pravo ime" za polfinale......za spektakel. x:o)x

K. Čapek

Aha, podobno je tudi bilo z 'nasimi' na razvpiti tekmi s spanijo tedaj...  :o|o:

Grki imajo mesečno energijo, ki bi jih lahko pripeljala do zmag, uspehov.

Predvsem do uspehov, ki so si jih v preteklosti "zaslužili" pa ne dobili. Če takšnih uspehov ni, potem je majhna mižnost, da zmagajo, kajti njihova letna energija je takšna, da prehitro odločanje pripelje do napačnih sklepov in seveda tudi do neuspehov - kaj lahko se jim zalomi.

Francija ima LETNO energijo takšno, kot Grčija mesečno. Enako velja torej za njihove zmage - torej, če so si nekaj v bistvu prislužili v preteklih letih (bili najboljši) pa jim je to ušlo, lahko dobijo letos.

Težava pri Francozih je ta, da imajo mesečno situacijo takšno, da so nekako bolj ležerni in da so sami sebi največji nasprotnik. Če to težavo premagajo, jim Grki ne morejo nič, kajti lahko se zgodi tako, da jim bodo Grki celo POMAGALI v polfinale.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ha! Dobro si tole zanaliziral. x^x

Bravo Vojko! x8Dx

No, bomo videli... xDDx :palec:

Kdaj je tekma?

Picasso

Francozi imajo dobre, kvalitetne igralce. Grki so kot debitanti letos, vendar vlagajo ogromne denarje v šport, tako da pustimo se presenetiti. Upajmo na dobro tekmo, ravno tako, kot je bila včeraj med Portugalci in Angleži.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pa ja, upam, da jim bodo Grki čimbolje parirali al celo občasno dominirali.......včasih se z ene, dveh prilik da gol, nasprotnik pa ga iz 20-ih ne.... x;)x Ja, za dobro tekmo xcrossfingx

K. Čapek

Sedaj bodo pa še sodniki pomagali Francozom, tole je bil Grški gol :xx!:

Ne gledam, samo tole rada verjamem...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...