Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Sam gledam pa se čudim.......že ob tekmi s hrvati sem se. Ampak.....zagotavlja napet 2. polcajt. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Michelle molci. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 mars tudi, ker ne gleda in ne polaga pozornosti, a vendar slisi -' ...ostaja nic proti nic...', se pravi, nic ne zamujamo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Aha.............. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 GOL ZA GRKE!!!!!!!!!!!! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Bobi - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Michelle je obmolknila. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Glej, glej, glej...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Dokler je žoga okrogla in ni privezana imajo tudi Grki kaj šans Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Oj, kul, se nobene spremembe, kul ko nisem 'custveno vpletena', ko se nisem nic sla, in hkrati se mi mega zdi za Vojka, ker se bo ocitno izkazalo, da je imel prav! mega, bravo Vojkislav!! ceprav je res, da ni se konec tekme... Ampak je pa zanimivo in res v bistvu presenetljivo... je pa to to, kar drzi prvenstvo pokonci... Italijani se za spremembo niso slepali... i t d . . . . Evo, grem glednit se teh par minut... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja, zelo dobra napoved Vojka, res Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 SIRTAKI Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 skoda pac Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 The Winner is....Greece Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Bravo, mislim da sem bil jaz eden zelo redkih idiotov, ki sem verjel v Grke, bravo res, Mick, mislim pa da je tudi Vojko napisal, da bo končni zmagovalec Francija, no saj ni pomembno, hočem napisati, da je bila žoga okrogla in rezultat je bil v startu 0:0, prva zmaga Grkov proti Francozom, če smo realni bi pa itak moralo biti 2:0, lep večer tudi poražencem, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ocitno sem samo jaz za francoze "navijala"... ah ja...sej se itak nic ne iztece, kot jaz zelim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ..e ti boga. Ja, ja...seveda borism. Samo "širša" vsebina njegovih napovedi je nakazovala precejšnje možnosti Grkov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Bravo, mislim da sem bil jaz eden zelo redkih idiotov, ki sem verjel v Grke, bravo res, Mick, mislim pa da je tudi Vojko napisal, da bo končni zmagovalec Francija, no saj ni pomembno, hočem napisati, da je bila žoga okrogla in rezultat je bil v startu 0:0, prva zmaga Grkov proti Francozom, če smo realni bi pa itak moralo biti 2:0, lep večer tudi poražencem, Borism Boris Po moje so Grki dojeli svoje lastnosti, svoje pluse in minuse.- poglej moj cel predvid! A ni fajn, zdaj bo prvenstvo še bolj zanimivo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ja. Pa zanimivo je, da so vsi "glavni" igralci Francozov odpovedali, še Zidane. Kot da ga ni blo, še ko je dobil žogo je kiksnil.......Vsekakor zasluženo zmaga Grkov. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ne upam se niti navijat za potrugalce, k jim bo to nesreco prnesl...tko kt je anglezom, pa nemcem, pa francozom.. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ti sam navijaj proti Čehom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Po moje so Grki dojeli svoje lastnosti, svoje pluse in minuse.- poglej moj cel predvid! A ni fajn, zdaj bo prvenstvo še bolj zanimivo. lp, VojkoSeveda drži, pa še prvenstvo bo bolj zanimivo, mickeni postajajo veliki, veliki pa mickeni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ok Micki...For you! Sam priden bot pa bo! Uradno navijam za portugalce! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 ...navijam za portugalce!jaz tudi - ampak pac 'neuradno'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.