Skoči na vsebino

Šport v letu 2004

borism

Recommended Posts

• Komentarji 615
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mars tudi, ker ne gleda in ne polaga pozornosti, a vendar slisi -' ...ostaja nic proti nic...', se pravi, nic ne zamujamo... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Oj, kul, se nobene spremembe, kul ko nisem 'custveno vpletena', ko se nisem nic sla, in hkrati se mi mega zdi za Vojka, ker se bo ocitno izkazalo, da je imel prav! mega, bravo Vojkislav!! x^x x8Dx :palec:

ceprav je res, da ni se konec tekme... :vragec: x:px x;)x

Ampak je pa zanimivo in res v bistvu presenetljivo... je pa to to, kar drzi prvenstvo pokonci... Italijani se za spremembo niso slepali... i t d . . . . :8):

Evo, grem glednit se teh par minut... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bravo, mislim da sem bil jaz eden zelo redkih idiotov, ki sem verjel v Grke, bravo res, Mick, mislim pa da je tudi Vojko napisal, da bo končni zmagovalec Francija, no saj ni pomembno, hočem napisati, da je bila žoga okrogla in rezultat je bil v startu 0:0, prva zmaga Grkov proti Francozom, če smo realni bi pa itak moralo biti 2:0, lep večer tudi poražencem, Borism x:)x x^x :palec:

x:Dx x:Dx ..e ti boga. x:Xx

Ja, ja...seveda borism. :palec: Samo "širša" vsebina njegovih napovedi je nakazovala precejšnje možnosti Grkov. :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bravo, mislim da sem bil jaz eden zelo redkih idiotov, ki sem verjel v Grke, bravo res, Mick, mislim pa da je tudi Vojko napisal, da bo končni zmagovalec Francija, no saj ni pomembno, hočem napisati, da je bila žoga okrogla in rezultat je bil v startu 0:0, prva zmaga Grkov proti Francozom, če smo realni bi pa itak moralo biti 2:0, lep večer tudi poražencem, Borism x:)x  x^x  :palec: 

Boris

Po moje so Grki dojeli svoje lastnosti, svoje pluse in minuse.

- poglej moj cel predvid!

A ni fajn, zdaj bo prvenstvo še bolj zanimivo.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ja. Pa zanimivo je, da so vsi "glavni" igralci Francozov odpovedali, še Zidane. Kot da ga ni blo, še ko je dobil žogo je kiksnil.......Vsekakor zasluženo zmaga Grkov. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...