Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Ma ne..sej jst cist cist zares Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Jaz pa za Čehe. Še sam ne vem kaj so se mi tolk priljubili, sam Portugalci pa mi tud pašejo........bi to blo zame npr. finale z v vsakem primeru ugodnim razpletom. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Men je pa tudi prakticno vseeno.Tulim in vneto navijam edin pri smucanju, k je my sport Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Optimisti.... Francozi bodo prvaki in tko pac je. Francoski gredo peeeeeeesh domov,ker si drugega ne zasluzhijo! vesel sem za GRKE-dokazali so kaj je res team vsaka chast Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 zdej pa sam she Chehi uletijo in to je to ni vech velikih nogometnih velesil Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Optimisti.... Francozi bodo prvaki in tko pac je. Francoski gredo peeeeeeesh domov,ker si drugega ne zasluzhijo! vesel sem za GRKE-dokazali so kaj je res team vsaka chast Dej mir Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Želel bi uspeh tulipanom nocoj, če se bo izšlo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Želel bi uspeh tulipanom nocoj, če se bo izšlo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 Samo nekako čudno umirjena tekma, kot, da se bojijo eni kot drugi dati gol, ampak eden ga bo moral dati za napredovanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Nekam dolgocasno je, sploh ne butnem tjale navudseno nikoli... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 podaljški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Dober ste jih, moji tulipani, čeprav po penalih... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 škoda :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Hehe, kaj ti pa za Čehe navijaš Selene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 a niso Švedi z njimi izgubili ne za Grke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Seveda so Švedi izgubili, ampak, ker si napisala "škoda" ta je pa le češka, torej še imaš svojega aduta v borbi za prvaka ...lepo nedeljo ti želim Selene, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 škoda pomeni tudi smola, tko da... pa ne podcenjuj Grke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Jaz jih ne podcenjujem, saj sem eden redkih, ki sem že prej ko so začeli tekmo s Francozi verjel v njihovo zgodovinsko zmago .....beri moje športne izjave izpred dveh dnevov pred tekmo na LNF, sicer so pa že po uvodni tekmi na Portugalskem napovedali koliko so vredni, lp,B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 hja, jaz pa brez besed spremljam a?hehe, si spet mičkeno resno odreagiral a? Kolk te jaz znam sprovocirat ne no Boris, ti kr uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. junij 2004 Ti uživaj in piši dalje, saj te poznam, nič me nisi sprovocirala , že poznam tvoj ritem in način pisanja , žal pa res včasih, če lepo in resno napišem si ti drugače razlagaš :o|o: , vem, pa da te zanima tudi šport, drži se, kar piši naprej, jaz imam delo, pa pridem pozno popoldan spet gor, če bo čas ...lepo nedeljo tebi in tvojim, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ekola Čehi že vodijo so carji ni kej tle kva Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 2:0 Čehi norooooooo! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 in Baroš potopi Dančke 3:0 ČEHI:GRKOM Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Saj res niso mogli nič Danci, dobra tekma, posebej drugi polčas, dobro finale zna biti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 moji čeheki delajo dr mr Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.