Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Pismu kak fuzbal , vsi ta glavni na poti domov, he he he. Se mi je zdelo hecno, ko je Spicek streljal enajstmetrovko . Ga je Ricardo vprašal pred strelom: " David, did you really fuck the other one? " Kako naj potem revež zadane. Privoščim Portugalcem in Grkom, da so ostali na prvenstvu, uni ta dragoceni, ki stanejo več kot cela raprezentanca pa domov. Bo še zanimivo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ...Se mi je zdelo hecno, ko je Spicek streljal enajstmetrovko . Ga je Ricardo vprašal pred strelom: " David, did you really fuck the other one? " Kako naj potem revež zadane.... Kje si pa to pobrala? Hahaha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Home made . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Moje čeheke pa kar na ignor.... Bodo pa prvaki za to. x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ma ne no Mick, sam nekak ne bojo no, mi je žal... Čehi so za pravljice dobri, ne pa za fuzbal . po mojem bodo kaki Portugalci in, bomo videli . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Četrtfinale Češka : Danska 3:0; do sedaj edini premagali vse tekmece....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ...saj res dobro igrajo Čehi, so zreli celo za evropski naslov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Držim pesti za mlade rokometašice Krima, ki so šle na Švedsko.. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pismu, kar manjka zdaj fuzbal, še dons ga tut ne bo :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...ja pa res. Pa še sam tri tekme....al igrajo tud za 3. mesto...verjetn že. Bemu, sm se spomnu, pujsika, kaj pa tvoji italijančki , so jih severnjaki odpihnili..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 So šli domov, ja, jih je pričakala topla dobrodošlica , pa naslednji krog . Ampak moje učke še vseeno počivajo, na Ronaldu (ta lepšem), tko da sem nekak za Portugalce . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Danes pa prva polfinalna tekma, med Portugalci in Nizozemci, obe ekipi imam rad, za nianso bi raje videl, da gredo naprej tulipani, če bo pa drugače, pa tudi ne bom razočaran, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Oto Barić je izjavil, da Nizozemcem ob čvrsti obrambi Portugalcev ne bo lahko. Če bo Portugalska v napadu boljša kot doslej, kar se pravi, da je Figo razumel lekcijo iz zadnje tekme, potem se tulipanom ne piše nič dobrega. Čeprav tudi sam vsaj malo bolj navijam zanje. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Nekako se ne morem odločiti za koga naj navijam. Za Portugalce, ker so bl mickena država z "brazilskim " stilom igre al za tulipane, za katere sem običajno navijal na prvenstvih z udeležbo "velikih", ki jih sedaj več ni , pa še bolj so se mi priljubili, ko sem bil letos v NL......ma, naj bo tekma dobra, kot pravi borism, v nobenem primeru ne bom razočaran. Jutri pa...za Čehe seveda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mick, daj še enkrat razmisli tole o navijanju, no... Pujsa je za portugalce, Mick pa za ???? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Mick pa za prasičke Ok no...tokrat bom mickeno bl navijal.......s tabo. V eventuelnem finalu Češka : Portugal......pa ne več. Ha-ha...pol bo pa finale NL :GR :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 O.K., pol pa da ne bo prepira v bajti bo pa pač finale Portugalska Grčija . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz sem za finalni Pujsa : Mick Hm, a sem kaj zabluzu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 to pa ne gre, ker sva v isti ekipi - Lunatiki, lahko pa mešane dvojice proti komu odigrava Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 No, pa saj soigralci se morejo dobro poznat, pa kdaj prijateljsko odšpilajo......kak gumbek Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ha ha ha, no prav, kaj se pa greva? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Jaz pa le mislim, da bo finale NL:Češka, za prvaka bo pa težka, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ha ha ha, no prav, kaj se pa greva?Daj mi daj mi daj.......ma dečko, ajde oladi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Hm..... si mi dal tak nepričakovan odgovor . BorisM, kmalu bomo videli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.