stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 [color="blue"]Vem, spet bo mi kdo rekel, da se motam po svojem vzorcu, ko iščem svetlobo tudi tam kjer je še ni bilo ... Ta bolj težka situacija mislim, da sploh Plutonovcem in Škorpijonom kar dobro znese, ker ste taki žilavi in najboljše prenašate krize, še drugače rečeno, da kar rinete v krize včasih in sprobate svoje meje v ekstremnih situacijah, potem pa greste naprej taki prenovljeni in še bolj notranje železni. Moj oče Škorpijon recimo ima precej te notranje močne volje, prešel je krizo, ko je ostal brez desne roke, koga drugega bi to bolj potrlo, on si je pa vse prilagodil, da je lahko delal naprej, se naučil pisati z levo in igrati trobento z levo roko, vozi avto in še miljon reči. Tako, da samo neomajno naprej, ne dajmo se, zavedat se, da je kritični čas in se dajmo pod večjo samokontrolo Stanka[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 [quote name='Marsa' date='1. Jun 2004 ob 12:26']Astra - uzivaj, dokler lahko[/quote] Aha, tole zveni...[color="red"]saj ne boš dolgo[/color].. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Stanka! Ful dobro si napisala! Ha, tocno, imas oceta sco, potem ni cudno, da tako dobro poznas to energijo (ker ti tega nekako sploh nimas - te mracne nekoliko scene tudi).. In res je - kar rinemo... Ful dobro si tole napisala. Ma, razturas zadnje cajte, dobro, saj jasno, za pricakovat, a se mi zdis totalno bolj artikulirana z vsem tem. Prav dbest te je brat, saj pravim - in zelo dobro sklepas - ali imas merkur v vodnarju? Drugace pa si ti meni 'pomirjujoce' prava Ribica... Vse razumes in vedno si prijazna in kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 [quote name='astra' date='1. Jun 2004 ob 11:51'][quote name='Marsa' date='1. Jun 2004 ob 12:26'] Astra - uzivaj, dokler lahko[/quote] Aha, tole zveni...[color="red"]saj ne boš dolgo[/color].. Astra [/quote] Ah, Astra - jasno sem se hecala, pa je nekam neprimerno izzvenelo (pa sem zato se razlagala v oklepaju )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 [color="blue"]Hja sta že spet pri Škorpijonu, "saj ne boš dolgo", vidita to je prav podzavestno, če ne celo zavestno želja, da bo "hudo" Kak vama to rata...? Nobenega planeta nimam v Škorpijonu, le Plutona v 1.h kar vseeno kdaj prispeva... Hja, kar se tiče Merkurja mojega mislim, da ne spada ne v Ribo, ne v Vodnarja, temveč vmes...eni rečejo temu zblojen, ker je par minutk pred Ribo (a je v konj.s tvojim Saturnom-torej nekaj lahko narediva skupaj, če ne drugega, imaš ti mogoče sposobnost me na realna tla spuščat...??? uf težaško delo) Stanka[/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Vidis saj res, saj zdaj se pa spomnim - ja, tile merkurji na 29. Moja mama ima sonce na 29. bika - pa luno in merkur v dvojckih - pa je v nekaterih zadevah neverjetno bik, v vecini pravzaprav - ne mores verjet!! Ker bi pricakoval, da se bo vpliv (sploh se zaradi lune in merkurja) prestavil v dvojcka - ne, je ful bik - razen da v enih zadevah je pa dvojckasta zelo - npr. ful hitro misli, blazno je brihtna, artikulirana, zabavna - mislim tudi v tem lahkotnejsem, dvo smislu - ker je tudi kot bik zelo zabavna in ima dbest smisel za humor... Tako da ipak k sreci deluje merkur oz. dvojcek tudi. Par ljudi pa poznam z merkurjem na kocnnih stopinjah in lahko tudi recem, da so brihtni - seveda - saj 'upravljajo' z dvema znamenjema... Tole je dobra postavitev - menim da je nekako med vodnarjem in ribo zelo veliko nadpovprecno inteligentnih ljudi - ze tako ali tako - neverjetno jih poznam, ki imajo zelo potentno Ribo in/ali Vodnarja med blaznimi umi.... Uh, to bi se dalo se nalozit, saj enkrat bomo, ker ze ful cajta nekako nameravamo odpreti temo 29. stopinja, imam celo nekje nekaj, pa sploh ne najdem, pa tudi tu smo ze takole vmes veliko povedali. Skratka - zelo zanimivo in definitivno posebnost v vsakem horoskopu - zame, vedno se je se tako izkazalo. MucaMaca ima tudi tako postavitev merkurja (v teht.) s tem da ima direktno gor (!!!) tocko duha... mislim, da takih 'primerov' nisem imela veliko, komaj kaksnega, megleno se mi zdi, d aima en frend tole tudi... V bistvu 29. st. obvladuje oba znaka - vendar tudi oba znaka obvladujeta osebo potem... Deluje pa razlicno - lahko je to povsem prepleteno, vpliv, lahko pa je v trenutkih tako, v trenutkih pa drugace ali pa na obdobja ali celo na dolocene situacije... Saj vidis, opazuj pri sebi malo..... Skorpijonu? Hehe, je kot vragec, se kar ushunja notri, sploh ne ves, mislis da si cisto prijazen ali stvaren, v bistvu pa sikas in lajas... Haha, je hecno Jimmy povedal - da ko se Mitja oglasi (asc tehtn. - sicer pa med nama on sco) - je tako lepo pojoce, prijazno - Jaaa? Ko pa name nabashe, pa kao izstrelim - Povej, kaj bi rad? (*saj ni cisto res, tako si je zapomnil, v resnici najbrz recem - Reci - ali kaj taklega, iz vljudnostii in prakticnosti - da ne zapravlja po nepotrebnem gsm impulzov...) No in to je to pac - asc - na ven, Mitja zapoje, jaz zasikam... Aja, Saturn? Pa res ja v povezavi - na 28:52. ( se dobro da ne SE TEGA v ribama - pa po moznosti na kakem Soncu, luni ali marsu...)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 [color="blue"]juj od kod so se vzeli temni oblaki kar naenx z vetrom, dež prihaja... [/color] [color="blue"]Upam, da Borism ne bo hud, če povem, da ima tudi on 10 minut pred Ribo Merkurčka, tak da nas je več. Nikoli mi ni šlo v račun, da je ta Merkur samo Riba ali samo Vodnar, ker sem včasih čisto odštekana v prebliskih, in idejah, včasih čisto odplavam v sanje... Nekateri to štejejo češ, da je sigurno v naslednjem znamenju-še posebaj, ker je to hiter planet. Je posebna stopinja, Imširagič reče "anareta", daje v fizičnem nivoju težave, v psihi pa lahko nekaj posebnega, lahko za druge čudaško, drugačno, tudi jasnovidne reči k temu pašejo. Naj bi 29. stopinja vedno bila nekako Ribja... še posebno, če je na koncu Rib - to pomeni najbolj daleč, najglobje, najbolj na koncu...in če bi to bilo Sonce in da pride še v 12.h, bi to lahko bil kralj morja, nekje daleč skrit na dnu oceanov... imejmo se lepo Stanka [/color] Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Ha, tocno s temle sem se pa mislim da nekoc ze strinjala (Imsiragic - 'cisto na koncu...')... Ja, saj naj bi bilo res tako, v bistvu nekako dejansko JE mocnejsi prihajajoci znak, a vseeno... se celo pri asc, ko res siba, poznam totalne skorpije z asc na 28:50 ali cez 29.! Vendar praviloma pa je res, da v primeru hitrejsih planetov oz. nebesnih teles res veckrat prevlada naslednje - - saj verjetno je point samo v [i]smeri[/i]... Tako da pri Luni se mi zdi, da najveckrat se opazi prihodnji znak na 29. stiopinji, morda zato, ker je tudi lunina domena spremenljivost... rekla bi, da pri tebi dleuje na obeh poljih - tako ribi kot vodnarju... Glej - izrazas se ribje, pises pesmi (! ), obarvas modro besede (kot boris in janjak - z luno v ribah), po drugi strani pa imas tudi vodnarjevsko lahkotnost, si brihtna, dojemljiva, menim, da dobro analiziras tudi in tko... Je kar na obeh poljih - se crpa iz vodnarja, da 'nese' v ribo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 [quote name='stankaa' date='1. Jun 2004 ob 13:45'][color="blue"]juj od kod so se vzeli temni oblaki kar naenx z vetrom, dež prihaja... [/color] [color="blue"]Upam, da Borism ne bo hud, če povem, da ima tudi on 10 minut pred Ribo Merkurčka, tak da nas je več. Nikoli mi ni šlo v račun, da je ta Merkur samo Riba ali samo Vodnar, ker sem včasih čisto odštekana v prebliskih, in idejah, včasih čisto odplavam v sanje... Nekateri to štejejo češ, da je sigurno v naslednjem znamenju-še posebaj, ker je to hiter planet. Je posebna stopinja, Imširagič reče "anareta", daje v fizičnem nivoju težave, v psihi pa lahko nekaj posebnega, lahko za druge čudaško, drugačno, tudi jasnovidne reči k temu pašejo. Naj bi 29. stopinja vedno bila nekako Ribja... še posebno, če je na koncu Rib - to pomeni najbolj daleč, najglobje, najbolj na koncu...in če bi to bilo Sonce in da pride še v 12.h, bi to lahko bil kralj morja, nekje daleč skrit na dnu oceanov... imejmo se lepo Stanka [/color][/quote] [color="blue"]Pozdravljena Stankaaa! Zakaj bi bil hud, ker si mi izdala, kje imam merkurja ......jaz pa naiven pa ti zaupal, pa še vedno skrbno hranim tvoje podatke .......šalim se Stankaaa, saj ni problem, saj moramo diskutirati, ker drugače se ne bomo veliko načili....se pa ne strinjam povsem s tvojo 29 stopinjo, da je "ribja"....po mojem je to prej "LEVJA", kot tudi 5 in 17 stopinja, zame so bolj ribje stopinje.....12 in 24, pa še en par kart imam, ki to krepko potrjujejo, saj glede astrološke tematike se še ne smem kregati, ker sem le prekratek ob tebi, mogoče čez kakšnih par parov let....lep dan, ne biti huda, ker jaz tudi nisem, Borism [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Boris - vem, da se salis, ker se zdaj, ko je omenila Stanka, tudi jaz spomnim, da si omenjal ze tale merkur - torej je ze na 'javno' in vsi lahko govorimo o tem - torej nima zveze s tem, da si zaupal to Stanki... Saj vem, da si se hecal, ampak sem se ze prej spomnila, ko sem videla, da se je Stanka opravicila - tudi jaz sem navedla MucoMaco, ker sem tudi ze opazila, da je kje malo omenila tole, tale svoj polozaj... Torej, kar je napisanega, lahko 'uporabimo'. Aja, sory, Boris, s tistimle se pac ne morem strinjati - po nobeni logiki - Lev da bi bila 29. Znak ima 30 st. - to je zadnja desetina zadnje desetine... cisto proti koncu (in dejansko je 29. stopinja ze osvojeno znanje znaka - tako pa je simbolicno tudi z ribama, ki kot koncni znak, zaobsegata znanje in izkusnje vseh prejsnjih znakov. Poleg tega je 29. numerolosko 2 - kar je Luna - po Crowleyu (in po meni) itak potentna v Ribah, nekako domaca tudi v tem znaku - vsekakor pa bolj pase Ribja scena energiji 2 kot pa Levja. Tudi - zakaj Levja, lev je v sredini - ni povezave tule oz. jaz je ne vidim... Aja, imam stelij v ribah - zelo malo ribja, neptun - v 12. - kljub temu zelo malo ribja - za namecek pa imam sonce, merkur in asc na 24. -ne more bit ribja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Aha, saj res - bom tudi semle napisala za svojo evidenco... Taksen krc, kot me je danes prijel, me pa se ni. In dvakrat sem se v parih urah z vso silo udarila v isto koleno na pribl. isto mesto - v 'shpichko'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 [color="blue"]Pozdrav Marsa! Glede stopinj imaš tudi prav, jaz sem pa svoje dodal v astro temi, ker mislim, da je tudi pravilno...lep večer, Borism [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Boris, ful pametno si ravnal, smo se tule razpricali, kar 'skoda' skoraj... Sem videla, ja, da si tam podal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Marsa, berem v luninem kolendarju glede men in vremena, torej jutri ob 6.21 v strelcu... vreme naj bi bilo potem poleti spremenljivo imam prav... kako pa strelec na to vpliva? Tole se mi zdi zanimivo za načrtovanje kakšnega vikenda na morju Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 [quote]V novi teden bomo stopili precej nerazpolozeni, vznemirjeni in razdrazeni, morda nas bodo spremljali glavoboli ali prebavne motnje.[/quote] Sem že drug dan doma na bolniški. Bi šel lahko jutri delat in se še odločam, kako bo. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 [quote]Zdaj se bodo razvijale mnoge vojaske, politicne in druge pomembne strategije, vendar najbrz mnoge med njimi neuspesno zaradi slabega izhodisca oz. neupostevanja vseh dejavnikov.[/quote] Tole pa verjetno drži za dvig cene nafte na svetovnem trgu. Andres [quote]Spet bo to tezek teden predvsem za tiste posameznike, ki so sicer podlozni Luninemu in vremenskim vplivom, kot tudi za psihicno labilnejse osebe, otroke, mladostnike in zivali. Najverjetneje nam jo bo na nek nacin zagodlo tudi vreme ali bomo spremljali kak nevsecen naravni pojav (kot je npr. potres), zal pa je mozen tudi kaksen tragicen in usoden dogodek, sprozen s strani cloveka (poleg nesrec npr. onesnazevanje).[/quote] V Reykjaviku je ženska srednjih let, ponoči hotela ubiti svoja otroka. Sin je ranjen ušel iz stanovanja, hčerka pa je zaradi vbodov umrla. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Andres, thanx za povratno! Ja, nekaj podobnega tudi tu... 'Porocala' gospa, da neverjetno sta se zaletela dva avta, kar s ceste v stango, baje totalna shtala, razsulo.... vsi so govorili o tem (okoliski folk)... Stala v prometu - danes z Metelkove do doma skozi mesto - skoraj dve uri!!! 5 gasilskih (tavelikih)!!! - frka, panika... Dala kuhat kavo... ker Mitja ni hotel in je bilo samo zame, je bilo manj vode... Nenadoma se spomnim!!! O!!!! Kavo kuham!!!!!!!!!!! Letim v kuhinjo, se ze vse kadi... ocitno tik preden je prisel dim, vonj do sem... (morda zaradi ionizatorja -najnovejsa pridobitev- tudi! ). Ampak - malo je manjkalo!!!!!!! Ze dimila tule, dzezva unicena... :o|o: Pritozevali: glavobol, prebava... zivcnost, razdrazenost... 'nic se jim ne da, a vseeno nekaka notranja vznermijenost, potreba po akciji'... itd... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 UUUH, kaj sem jaz polomljena in zmatrana in....pa ponavadi me polna luna spravi pokonci in ne na tla.. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 uf jaz sem danes tudi slabo spančkala...ampak potem ko sem se zbudila...sem se odločila da se lepo napravim...in zdaj se že bolje počutim Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Oj, Bobnar in McMac - mogoc nekaksen obrambni mehanizem, da te polozi - da se ne rolas okoli..... Jaz sem pa zelo vznemirjena in imam tudi tak zelodec - zivcen in razdrazljiv... Ja, Sonck tudi jaz precej slabo spim zadnje dni... :|| ... Ko smo ravno pri temle tednu in tezavah ki jih prinasa in ko je Andres tistole podal - danes se pogovarjata dve v trgovini, obe zgrozeni, da jooj in joooj, kaj takega... pottem pa me le firbec prevec zamatra in vprasam - kaj pa je bilo? Mi pokaze samo prvo stran Novic - Vnuk umoril babico s sekiro. Nisem pa nic videla, za kaj gre (in ne, nisem kuila Novic (zato)). Saj junijska je pa tudi ze gor od vceraj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 polna luna je, krasno počutje; danes bi mogu bit dan dolg 27h .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 Meni tudi tako danes... ful dobro, a sicer nasponano, ful naredila, a ze besno trobila in se prevec razburjala... :o|o: Skoz poslusam izmenicno gasilce in resilce... Sploh nisem izvedela, kaj je bilo vceraj v centru, kaj se je dogajalo, ko je bilo kakih 5 gasilcev po mojem ali pa vsaj 4... Na kriziscu Resljeve in Ilirske okoli hmm... 16h... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ... včeraj so me na semaforju pri čokoladnici Angel (na slovenski) prehiteli policaji s sireno in takoj za križiščem ustavili ob človeku, ki je ležal na pločniku... ravno tisti treutek sem ujela, ko je policaj potipal pulz na vratu in odkimal z glavo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Me je malo zdrmala tale polna luna... mi je šlo vse nekaj na živce danes brez pravega razloga... pa v bistvu čisto kul dan :o|o: Ma, saj ni čudno... se mi je povrhu motovilila okrog ascendenta in aktivirala T-kvdrat (op. Pluton - Sonce+Kiron, kv. asc.) [color="green"](no ja, zdi se mi, da je tole dodalo še malo spicea... ali pa morda bluzim kar nekaj brez veze ) [/color] ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 [quote name='Mateja' date='3. Jun 2004 ob 21:08']... včeraj so me na semaforju pri čokoladnici Angel (na slovenski) prehiteli policaji s sireno in takoj za križiščem ustavili ob človeku, ki je ležal na pločniku... ravno tisti treutek sem ujela, ko je policaj potipal pulz na vratu in odkimal z glavo [/quote] O, shit, Mateja... Si me pa spomnila, da sem tudi gledala na Celovski vceraj, ko je stal resilec (a hvalabogu nisem nikljer videla, da bi kdo kaj lezal ali kaj takega, a sem pa pomislila - kaj pa ce je koga kap ali kaj takega)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.