Skoči na vsebino

Napoved za 23. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='coccinelle' date='3. Jun 2004 ob 21:09']Me je malo zdrmala tale polna luna... mi je šlo vse nekaj na živce danes brez pravega razloga... pa v bistvu čisto kul dan :o|o:
Ma, saj ni čudno... se mi je povrhu motovilila okrog ascendenta in aktivirala T-kvdrat (op. Pluton - Sonce+Kiron, kv. asc.)
[color="green"](no ja, zdi se mi, da je tole dodalo še malo spicea... ali pa morda bluzim kar nekaj brez veze :inocent: )
[/color][/quote]
Coccinelle - jasno da vpliva, T-kvadrat je mocna konfiguracija! Dbest da si sploh opazila, povezala! x^x :palec:
Aja, seveda pa se Strelec, tudi Mick je nekje pojamral...
Sem 'pozabila' izpostavit znake...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 53
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
:palec: Ful dobro si povedal - tocno tole je...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, poleg aspektov in vseh jeter na nebu je to ze sama energetska nekompatibilnost plutonovskih energij in dvojckovskih... merkurjevskih... zraven pa se vtakneta se luna in venera, da so se custva vpletena, vrendote postavljamo na novo in vse taksno...
Pa je zmeda, ena sama intenzivnost.... kot da bi iz treh prepolnih steklenic zlivali v eno samo, z zelo ozkim grlom... :)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...