Rodohrozit 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Zdravo! Kateri kamen priporočate za 75 -letnico (jutri praznuje rojstni dan). Hotela sem ji podariti kameno strelo, pa sem brala, da če je ne znaš uporabljati, si lahko narediš več škode kot koristi. Tko da kamena strela najbrž ni najboljša izbira. Nebi rada, da ji gre kaj na pritisk ali srce.Kateri kamen ima bolj blago energijo" LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Podari aventurin ali zhad (slednji je tudi zascitni kamen in verjamejo, da prinasa sreco) ali katerega od ahatov (primeren je mroda najbolj bel). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Zdravo! Kateri kamen priporočate za 75 -letnico (jutri praznuje rojstni dan). Hotela sem ji podariti kameno strelo, pa sem brala, da če je ne znaš uporabljati, si lahko narediš več škode kot koristi. Tko da kamena strela najbrž ni najboljša izbira. Nebi rada, da ji gre kaj na pritisk ali srce.Kateri kamen ima bolj blago energijo" LPŠkoda, da tudi zanjo nisi napisala ascendenta. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 - Tedaj leta 1929 niso vpisovali ure... cestitke babici za jutrisnji jubilej, Rodohrozit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 - Tedaj leta 1929 niso vpisovali ure... jebi ga, pol... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Lahko pa poda Luno (najbrz, tudi to ni nujno, ker se lahko istega dne zamenja, lahko pa se sklepa) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rodohrozit 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Cao! Bakici sem kupila beli ahat. Se mi zde kar lep, pa bela barva mi tud deluje nekako zdravilna. Bo vesela.Bom ji rekla, da ji Marsa želi happy birthday. Uzivite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.