Skoči na vsebino

Kamen z blažjo energijo

Rodohrozit

Recommended Posts

Zdravo!

Kateri kamen priporočate za 75 -letnico (jutri praznuje rojstni dan). Hotela sem ji podariti kameno strelo, pa sem brala, da če je ne znaš uporabljati, si lahko narediš več škode kot koristi. Tko da kamena strela najbrž ni najboljša izbira. Nebi rada, da ji gre kaj na pritisk ali srce.

Kateri kamen ima bolj blago energijo"

LP

Deli na socialnih omrežjih

Podari aventurin ali zhad (slednji je tudi zascitni kamen in verjamejo, da prinasa sreco) ali katerega od ahatov (primeren je mroda najbolj bel).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdravo!

Kateri kamen priporočate za 75 -letnico (jutri praznuje rojstni dan). Hotela sem ji podariti kameno strelo, pa sem brala, da če je ne znaš uporabljati, si lahko narediš več škode kot koristi. Tko da kamena strela najbrž ni najboljša izbira. Nebi rada, da ji gre kaj na pritisk ali srce.

Kateri kamen ima bolj blago energijo"

LP

Škoda, da tudi zanjo nisi napisala ascendenta. x:Dx x:Dx x:Dx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

xDDx - Tedaj leta 1929 niso vpisovali ure... :) ;)

cestitke babici za jutrisnji jubilej, Rodohrozit! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x^x Lahko pa poda Luno (najbrz, tudi to ni nujno, ker se lahko istega dne zamenja, lahko pa se sklepa) x8Dx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...