Skoči na vsebino

Tisočice

Mick

Recommended Posts

Tukaj naj bo prostor za čestitke in komentarje čvekicam ter čvekavčkom. x:)x :palec:

MAAAJICAAAAAAAAAA x:Xx ....čestitke ob tritisočici....si se pa razvečakala v zadnjem času. :palec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:o)x x:Dx :palec: Hvala Mick... x:Xx x:Ix ampak sem še smrkla zate... x:o)x k si že 10000... x:Dx al pa borism...al pa Marsa...k smo že vsi nagniti...tisti s tisočkami... x:Dx :xx!: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Huh pismu js mam tam ene 1000 postov na leto sam mick ti pa 10000 :D zgleda da obstajajo tud ljudje k še 10x hitrej pišejo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Se mi je zadnjič sanjalo, da sem to temo odprl. Res. No, pa mi ni dalo miru, da je ne bi. Torej, tukaj naj bo prostor za čestitke in komentarje čvekicam ter čvekavčkom. Meni tak ni nič jasno kako do 10000 prideš.  xrolleyesx  :inocent:  :vragec:

MAAAJICAAAAAAAAAA  x:Xx ....čestitke ob tritisočici....si se pa razvečakala v zadnjem času.  :palec:  x:o)x  x:Dx

x:)x tisočice so samo spremljajoči pojav zasvojenost z lnf x:Dx x:Dx x:Dx

čestitke vsem zasvojencem x^x x:Dx x:o)x x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis...a si ti tut notr padla... x:o)x x:Dx x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

a ste vidli Marso, da je zašibala že čez 14 tisočic?

In med temi toliko enih nasvetov, astroznanja, zdravstvenih domačih...ah saj nima smisla, da naštevam, ker tak za 3/4 stvari ziher sploh ne vem

Lepo in tako naprej :palec:

Stankaaaaaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

pje pubec, da bi mela doma splet, to bi blo superiorno, maš ti dobre ideje, ne bi mela nič proti!

samo pol več nič ne bi blo s kuhanjom, peglanjom, ribanjem podov, sesanjem

potem bi samo še klik, klik in tapkanje po tipkah...

Bogi moj mož, uh, ne morem ga za vse to prikrajšat :D

Stankaaa

in še glede na to, da se police šibijo od astroknjig, bi potem res sproti šla še kaj vanje iskat itd......

pje pubec, da bi mela doma splet, to bi blo superiorno, maš ti dobre ideje, ne bi mela nič proti!

samo pol več nič ne bi blo s kuhanjom, peglanjom, ribanjem podov, sesanjem

potem bi samo še klik, klik in tapkanje po tipkah...

Bogi moj mož, uh, ne morem ga za vse to prikrajšat  :D

Stankaaa

in še glede na to, da se police šibijo od astroknjig, bi potem res sproti šla še kaj vanje iskat itd......

Stankaaa, kdaj sem ti pa že jaz kaj slabega svetoval x^x x:Dx , nič se izgovarjati za obveznosti, saj te ima vsak, če spoštuješ partnerja si jih porazdeliš, a ni prav tako!

Praviš, da bi bil prikrajšan tvoj, saj jaz noči ne prebijem tukaj, če si tako msilila, pa tudi narediti znam kaj, pa še kaj poleg tvojega naštetega, le "peglati" nočem več, no saj mi niti treba več x:Dx x:o)x , odkar sem parkrat naredil luknjo v srajco, grem raje posodo x^x pomivati in pobrisati>>> skozi vrata x:Dx .

Lep dan, drži se Stankaaa x:)x :palec:

aha, vidiš, moj je tudi dobil prepoved, da daje moje stvari prat odkar mi je tako taboljši modrc šel "po gobe" xrolleyesx

"pobrišem" jo pa jaz tud, najraje na astrozadeve, recimo danes jo bom z veseljem pobrisala k Miheli na predavanje :palec:

Stanka

a ste vidli Marso, da je zašibala že čez 14 tisočic?

In med temi toliko enih nasvetov, astroznanja, zdravstvenih domačih...ah saj nima smisla, da naštevam, ker tak za 3/4 stvari ziher sploh ne vem

Lepo in tako naprej  :palec:

Stankaaaaaaaa

Wow, Stanka, sele zdaj sem videla sploh tole.... thanx, no, saj jasno da najvec gobcam, ce sem pa najdlje tu in najvec pac (saj poglej Borisa recimo :eek:)...

Boris - saj resnicno si najbrz tega ne zelis prevec, zate sem prevec taf, po mojem... x;)x x:)x

Hvala ti, Stankaa, ker pa res cisto vse opazis... xsrcx xcivx

Ceprav kaksen smesko in brezveznarije pa so tudi vmes... ;)

Se mi je nekoc to nekdo 'naprej vrgel' malo, ces, marsa ima zato toliko objav, ker tolk smeskotov popa ali nekaj takega....

Pa mi je slo malo v nos, a ne prevec. x;)x x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tudi od mene cestitke vsem ta gobcnim in zahvale ta zvestim! x:Xx :palec: x8Dx x:Xx

Prav tako pa tudi vsem, ki imajo majhno stevilo objav - morda nimajo neta ipd. ali pa jim je pac napisati 5 postov vecja muka kot meni 100.

Torej - iskrene cestitke tako od mene morda se najbolj tistim ta najbolj iskrenim in ki ste sli v nekem smislu prek sebe, da sploh sodelujete....

Aliana mi je tako domaca, 'poznam' jo od nekdaj, pa ne vem, ce ima tisocko... npr. - in tudi se kdo...

Pa Mihela, Bern... imata morda malo postov v primerjavi s tem, kaj dajeta, po drugi strani je pa res, da nista se zelo dolgo tu...

Ali pa ti Stanka, konec koncev, ki imas 'samo' 1200 objav, pa si skoz prisotna, ze od nekdaj tu in domaca... x:Xx

Tako da - tisocke in netisocke, to sploh ni pravo merilo, bi rekla...

Ali pa Tjazy... ... ... Lunca, Daisy itd... :palec:

Pa so zame morda prav tako nepogresljivi in legende, ceprav po 'statusu' morda to sploh niso.

:palec: :palec: :palec: vsem pogumnim in iskrenim.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

"šlo malo v nos"

Eh pa robček sem in gremo dalje... x;)x x:Dx

Stankaaa

poznate to mexico pesmico:

kukurukukuuuuuu Palooomaa

lej jo packa Marsa si vmes popravla in zbrisala, da ti je šlo v nos...

he, he...si se spet na + naštimala x^x

Zdaj pa ne vejo za kaj se gre x:Dx

aha, vidiš, moj je tudi dobil prepoved, da daje moje stvari prat odkar mi je tako taboljši modrc šel "po gobe"  xrolleyesx

"pobrišem" jo pa jaz tud, najraje na astrozadeve, recimo danes jo bom z veseljem pobrisala k Miheli na predavanje  :palec:

Stanka

Stankaaa, se mi je že tudi zgodilo, da se je kšen jopič skrčil ali pa pobarval(gledam sedaj etikete od znotraj!), no to zaupanje še nisem zgubil glede tega x^x , meni pa enkrat stric enkrat(stari pogledi!), ja kakšen dedec si pa ti, da naštimavaš pralni stroj, to je ja žensko delo x:Dx , mene ne moti, do takrat ko pride kdo domov je že lahko suho, vseeno bolje to kakor pa likanje, ampak se mi zdi, da ti s temi pobegi odgovornost in delo prenašaš na partnerja x:Dx x:o)x x:px x:Ix ...lep dan x:)x :palec:

Boris - saj resnicno si najbrz tega ne zelis prevec, zate sem prevec taf, po mojem... x;)x x:)x

Čudno, večkrat zadeneš bistvo, tule pač ne...taft x:Dx x:o)x

Ni straha, žal še ni bilo priložnosti za srečanje :eek: ....glede teže in kavlitete postov se popolnoma strinjam s teboj Marsa, ker TI, Bern, Mihela, Lunca, Čveka, Vojko, itd, itd......se opravičujem, če sem koga izpustil imajo le težo in kvaliteto, pa tudi čas pojave tukaj nekaj pove, jaz sem postal taka čveka menda s temi vilinskimi kluči, saj tudi nikakor nisem mogel začeti, sedaj se pa ustaviti ne morem, tu mi je malce nerodno x:Ix , pa saj bo menda minilo x:Dx x:o)x ...lep dan x:)x :palec:

trenutno dosegam 8% tvojih objav, tak da ...

ampak morem rečt, da poznam lunin.net odkar sem prvič imela priliko sama brskat -pardon-surfat po internetu in potem vem, da sem dolgo gruntala kako to gre preden mi je ratalo se prijavit, bila so obdobja, ko ni bilo cajta, ko ni delal računalnik, ko se mi je zdelo brezveze samo čvekat in nič bit na tralala naštiman, zdaj pa odvisno kakšen je dan, včasih imam kaj časa in si privoščim, včasih absolutno ne morem nič, ker me vežejo druge stvari...

Nikoli pa se mi ni šlo, da bi "nabijala" poste in nabirala številke, raje takrat, ko sem čutila, da moram dat kaj ven iz sebe ali da bo komu kaj v korist, če mu dam kaj mislit al pa tud ne

tako, da tudi mislim, da gre bolj za kvaliteto, kot to doživljamo v nekaj postih recimo Berna in Mihele in nosoroga itd.

Lepo se mejte, zdaj pa res šibam, čeglih me desna kolena ful zafrkava (od silnega sobotnega plesa naprej)

Uživajte,

Stanka

ja Boris le malo spodbude si rabil, se spomniš?

želela sem, da se povežeš bolj in glej zdaj po enem letu kako lepo široko družbo imaš in kaj bi mi brez tebe?

se spomnim, da mi je ena novejša lunatka rekla:

Borism ja kako prijazno bitje je pa to! x^x

Lepo se imej

Stanka

Hehe Boris - tu pac ne! x:o)x x:Dx x;)x

...ne ne, nisem mislila tako - da mi to nic ne pomeni, normalno da mi!!!!! Jasno da si stejem v cast, da je nekdo tako rad tu, tako dolgo ali se tako dobro pocuti in vse tole...

Hotela sem pac osvetliti se drugo plat, da ni vselej samo zato, ker oni ne bi hotel ali kaj jaz vem...

Preprosto so eni bolj sramezljivi, drugi nimajo moznosti in tretji pac niso po naravi taksne cveke - recimo jaz pac sem - itak. :)

Npr. Tininih toliko in toliko postov - kolikokrat je iskala za vse nas itd... to je ful dela, pa se moras imeti precej majnda za to - spomin, da povezes, najdes.... saj ocitno je to totalen problem... x;)x x:px

Itd... ja, pa Vojko - no, in spet smo pri tem - da potem hoces noces (jasno!!!!!) nekoga pac izpustis, pa ne bi bila rada krivicna...

No, ja, saj se stekamo, saj najbrz vsi tako percepiramo, no, bolj ali manj... :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...