borism 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciiiguuumiguuuuuuuuuuuuu Po en za vsak tvoj post....... Borism, kva ti misliš, da te bom do konc lajfa lovil? Neeeeeeee Mick, pa kje hodiš, jaz sem ja omejil 200%, da te počakam, pa tudi ti takrat odnehaš Hvala Mystica Sedaj vidim Amis , HVALA za trud , vse oproščeno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 hvala vsem za pozornost,se mi zdi kot da imam rojstni dan,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsak naš nov dan je rojstni dan po svoje.... Je pa res, da bl redko za kterga dobiš 1000 ........... jp.jst se ponavadi izogibam vsem moznim cestitkam ,kjer je prisotno poljubljanje.....se ne maram lupckat sploh :xx!: za rojstni dan zmeri spizdim v tuje dezele,da se izognem luopckanju... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne maraš lubčkat sploh? aa...sploh...sploh pa ne s kr enim folkom....sam to ne velja za mojega izbranca,seveda. v tem smislu bi se pa skoz poljubljala... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj to je zanimiv....sm gledal nek film, k se prostitutke nečejo poljublat, se dol dajejo, poljubljajo pa ne...... Štejejo poljub za bl intimno stvar od seksa.... Ti, a morm torej zdej onih 1000 nazaj vzet? ni treba,itaq so virtualni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na žalost se tebi enga virtualnega.....nic na zalost....tud to je neki Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 aiwa.....čestitke za....sej si sploh ne upam napisat cifre ... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 hihihi... pa tko sm se trudla da neb nben opazu. hehe hwawa sestrca! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ko smo že zgrešili 11 okroglih, pa aiwi čestitajmo za eno drugo, ne sicer okroglo, ampak vseeno zelo zanimivo številko: 11111! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Hehehehehehehe Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 wawwww Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ja, Aiwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...matr s ti ena čveka....take so mi všeč...hehe...jst pa še čakam na svojo tisočko....sej bo kmal, se bom potrudla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 čwekulja sem ja. ti tud men všeč. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 10.000 ouyea pa smo šli v 5 mestno območje jipijej jipijej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>10.000 ouyea pa smo šli v 5 mestno območje jipijej jipijej Čestitke Nino !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Wow Nino, čestitke! Pa Cigumigu... (te ne bom kušvala ) Pa Aiwaa.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 nino....dobrodoshel v klubu chvek zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Nino čestitke ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 El Nino čestitke.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Pika Pikica če boš pogledala kaj v to temo >> ČESTITKE tvojo prvo tisočico pa da boš hitro plezala proti drugi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Iiiiiii, hwawa vama.....vsaj dva sta opazila....juhu! MAtr, sm gofla, bo treba mal skenslat tole.... Ja, pa kva še! Spet nakladam....ne dam se...grem proti 10.000! Še letos! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Pika Pikica, čestitke , kot tretji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Kwa ste cveke jaz pa ze skor inventar tle, pa se do 2000 nisem prilezla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 pika pikica, pa el nino...čestitkeeeeeeeeee.... he he...pa tud bern se bliža eni okrogli.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.