aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 sam morš met motor, pa eno hudo bejbo zram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam morš met motor, pa eno hudo bejbo zram Bom od starerga fotra 6-ko vzel.Pol pa na en shod motoristov, pa tam kako tapametno bikerko zahaklat-ji bom reku da je harley-kaj pa ona ve. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Aiweeeeeeeeeeeeeeeeeek...kongrečulejšnš! Ognjemet.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 wwwaaaawwww hvaaalallaaaaaa pikec moj! a tm bi ti bejbiko najdu? jz se pa kle štulm za brezveze... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>wwwaaaawwww hvaaalallaaaaaa pikec moj! a tm bi ti bejbiko najdu? jz se pa kle štulm za brezveze... Jah ti si prepametna zame.Une so lih taprave... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 sej mogoče te pa kšno traparijo naučim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Todika je ubrala svojega prvega jurja! ****************************** ... pa Contesa je prižgala žmigavec, da prešiša Aakhuta ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Todika!! Čestitke, zdej si pa že res naša čvekica! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 oooooooooo tenx....sm zihr tisoč samih pametnih stvari povedla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 kongrečulejšns!!!! bravooooo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Todika, čestitke za tisočico Šiva, tebi tudi čestite za prvo tisočico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 uuu a jih ma taužent? ooo čestitke pol! šivaaaa!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jaz pa čestitam Conti,ki jih ima že celih 14000.........jihaaaaa! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 oo čestitke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Conti čestitke Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aiwa in Katja,hvala! Ti si tud ena čveka Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Pa še danes, ko me celo prsti bolijo tolko sm postov objavo, si boljša za dva. Ženske, res ne vem kako vam rata? Jezik pa prstke, dajte drugje bolj uporabljat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Klikni moj pomočnik, potem pa najbolj aktivne člane danes(!!!) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Glede cifromanije danes toliko: COSMA natančno štiritisoč mežikov z učki! * * * Čveka nima čisto okrogle cifre, ampak pol-okroglo - 3.500! * * * Diana:) tik pred zdajci, da najde svojega prvega jurja - Sami in ! Vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 opala! čestitke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Vsem čvekam čestitam...pa ni važn al je tisoč, dva al pa 100.....pa tud če ni okrogla cifra! Face smo, vswi po vrst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 še mau, še mau Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Aiwika, čestitam!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aiwi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 tenksič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.