Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> tenksičAiwa, zdaj se še zahvališ vsakemu pa boš že na 14 jurjev Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ok hvala milfek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 he he Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 uuuu hitr še enga pa še enkrat hvala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Bern se me je spomnil , šele zdaj sem registrirala, da jih imam že 4000 naštepanih, pa sem se hotla sama pohvalit, no in si me ful presenetil, Oko Sokolovo In vsem ostalim sotrpinom ...tipkovnice prenesejo skoraj vse (razen kave-te ne marajo preveč) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Heh, z Aiwo je pa takole. Opazim, da ji nekaj manjka do 14 jurjev, potem mi pa za en dan zašteka računalnik pa pridem nazaj pa vidim da je že zdavnaj prešišala . TEB bi se moralo reč Čveka, TEB! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aha, sem opazla, da boš tud ti prebil iz prve na drugo tisočico ...pa ti bomo lahko čestitali bern cosmica Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Amiska Pa Bern bo kmalu Aiwa pa itaq liga zase Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Bom od starerga fotra 6-ko vzel.Pol pa na en shod motoristov, pa tam kako tapametno bikerko zahaklat-ji bom reku da je harley-kaj pa ona ve. <{POST_SNAPBACK}>Jah ti si prepametna zame.Une so lih taprave... Zdele tole vidim... :!!: bi te kaksna mogoce presenetla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Cosma,tudi od mene čestitke! Pa triple x,čestitam za 4000-ko! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa triple x,čestitam za 4000-ko! Heh hvala,sam neki druzga mi zdele bl nuca! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Pa še ena takale od mene: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, z Aiwo je pa takole. Opazim, da ji nekaj manjka do 14 jurjev, potem mi pa za en dan zašteka računalnik pa pridem nazaj pa vidim da je že zdavnaj prešišala . TEB bi se moralo reč Čveka, TEB! cosma, triple čestitke! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še ena takale od mene: hehe, kul fotka, a so te mal presentl s fotkanjem? emmmm pa temo si tud zgrešla al namenoma sm? kul, simpatično Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, kul fotka, a so te mal presentl s fotkanjem? emmmm pa temo si tud zgrešla al namenoma sm? kul, simpatično Ja, ja, mal bla presenečena zarad fotkanja.....Pa tud temo sem kiksnala.... Ne vem kaj mi je danes.....Se vidi, nič telovadbe, raztreseni možgančki, hm....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ja, mal bla presenečena zarad fotkanja.....Pa tud temo sem kiksnala.... Ne vem kaj mi je danes.....Se vidi, nič telovadbe, raztreseni možgančki, hm....... relax Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Cosma Tripl Kokica Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 2000 tisoč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čestitke! Thanks! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Wow, Marsa, ta trenutek 29 jurjev (ma gdo bo vse te ikonce z računalnikom še enkrat gor štepal!), čez pet minut pa že orenk čez! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Marsa ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 santos čestitke bern tebi tudi kako se pa marsi čestita... bo hmal na 30 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Niagara, Triple, Aiwa, Santos, Contesa, Bern in Marsa , pa tudi čestitke vsem za gostobesedičenje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 3x, bern, marsa.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Okrogli jubilantje-čestitke.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.