Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, tko pa je, če začneš z aiwo čvekat ... se kr ne ustavi Ja, ona je pa neprekosljiva...priznam in se vdam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Astra, z moje strani tud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Glej ga vragca ...jest sm pa na 2000.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Vidš, z mojo pomočjo ti je uspelo! Bravo, bejbi!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tinka Pa Astra tudi (še dons) <{POST_SNAPBACK}>Glej ga vragca ...jest sm pa na 2000.... Čestitke vsem čveketarjem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidš, z mojo pomočjo ti je uspelo! Bravo, bejbi!!!! Pikica...HVALA x!x x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Iiiiiiiiii, a to so zame rožice??? Kak lep šopek! Sej, tipično, da mi ga punca da....dedi se itak ne spomnjo! Hwawa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iiiiiiiiii, a to so zame rožice??? Kak lep šopek! Sej, tipično, da mi ga punca da....dedi se itak ne spomnjo! Hwawa Si se uprašala, zakaj ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iiiiiiiiii, a to so zame rožice??? Kak lep šopek! Sej, tipično, da mi ga punca da....dedi se itak ne spomnjo! Hwawa malenkost...papa Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si se uprašala, zakaj ? Sm se nehala sprašvat...pač, ni vam to pomembno...al sm pa TAAAAAAAAK ZMAAAAAAAAAAAj! Buhahahahahaha :D Ja, to bo to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 tisočice... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Apolonija in Astra na še veliko drznih postov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Apolonija in Astra na še veliko drznih postov Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Ko se šefica spet prvič prijavi glede na to kako hitro tipka se bo v približno štirih minutah znašla na celih in okroglih 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000 in 1000. Marsa, največja čveka med vsemi čvekami tlele si! , in za ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 A pol tisočice tud šteje? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 astra, apolonija, berna, aiwa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Mickenih pet milimetrov do 26 tisočic! Aliana pa v tretjo prestavo. 2000 km že za sabo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Bern, sem sla prav zarad tebe pogledat, ker sem, ko sem vidla, da si komentiral, bla ziher, da kaj mene opravljas ces kok dA cveketam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 oooo marsa, čveka...prebila mejo 30.000 ....veselo še naprej..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bern, sem sla prav zarad tebe pogledat, ker sem, ko sem vidla, da si komentiral, bla ziher, da kaj mene opravljas ces kok dA cveketam. Ja kaj, a sem se kaj zmotu??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Marsa sploh ni najvecja cveka.No po stazu in posledicno akumuliranih postih ze... sam ce pa vzames za merilo dnevno povprecno,pol mas tut "stare babe," ki majo dnevni score skor 2x visji od Marse(Aiwa, Mick...). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A pol tisočice tud šteje? Očitno ne Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 spešely for ju.... ...čestitke pomlad Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>spešely for ju.... ...čestitke pomlad iiiiiiiiii, sploh nism pričakovala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 čestitke, marsa.... Pomlad, to so stotice...no, pa nej ti bo ....pridna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.