pomlad 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, to so stotice...no, pa nej ti bo ....pridna! Tud 1000 so stotice...jaz mam pač pol ticočice! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja kaj, a sem se kaj zmotu??? ne prav zlo. In ne sam kolk POSTOV! kolk enih besed! (kdo bi vse to bral!! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne prav zlo. In ne sam kolk POSTOV! kolk enih besed! (kdo bi vse to bral!! ) Ja še daj! Nimamo še zadosti Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 a da tko?Ok, sami ste hotl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Marsa,ti si naša, čestitke !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 še štiri pa bo dva jurja , samo moja ltnica prijave je zzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeloooooo taka, da med vami čvekami niam kaj iskat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>še štiri pa bo dva jurja , samo moja ltnica prijave je zzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeloooooo taka, da med vami čvekami niam kaj iskat Sam res hej...ti pa bolj malo govoriš... Čestitke za dvojko...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam res hej...ti pa bolj malo govoriš... Čestitke za dvojko...! santos si vidu kolko lapaš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos si vidu kolko lapaš Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Milf, Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Respect AliG Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Santos tud cez eno mal bol okroglo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos tud cez eno mal bol okroglo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Sam prehitet me pa ne moreš... Čestitke! Milfu, seveda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Čestitke Wanesi za njeno tisočico...saj je šele mesec dni aktivna... pa vidim, da čveka, kot na tržnicah... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ja en sam čvek me je ha ha hvala Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Wanesa, čestitke Saj te dohitim tudi jaz Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Wanesa, čestitke Saj te dohitim tudi jaz ti bom pomagala Mystica tenks Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam prehitet me pa ne moreš... Čestitke! Milfu, seveda! Na najlepši možen način si mi čestitala Ves sem še "zatečen" in to ne zaradi solz sreče Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Aliana Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na najlepši možen način si mi čestitala Ves sem še "zatečen" in to ne zaradi solz sreče A pol ti je všeč bičanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 oo vanesk čestitkn.... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 he he hvala aiwa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 dobr da se jz tko neopazno slidam mim... hehehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.