wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 čestitam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Čestitke cigi...fajn te je brat, včasih tud mal dolgočasno...kljub temu te imamo rad ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čestitke cigi...fajn te je brat, včasih tud mal dolgočasno...kljub temu te imamo rad ! a dolgocasno pravish? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> a dolgocasno pravish?šalo na stran ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 bosh vidu dolgochasno,ko ti bo burja shtant odnesla kako bo dolgochasno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bosh vidu dolgochasno,ko ti bo burja shtant odnesla kako bo dolgochasno Sam, da me ne bo spet presenetila kakšna Tramontana ! :OO!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam, da me ne bo spet presenetila kakšna Tramontana ! :OO!: samo se ti zajebavaj mam jaz svoje seanse...ja ja... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Wow, danes bo pa kar ene par jubilantov (če računamo, koliko postov puščamo tlele dnevno): Če bi imel LNF med ikoncami tud gobico ("jurčka"), bi jih BorisuM danes naslikali kar šestindvajset, tako bo moral biti zadovoljen pa kar z eno torto. Pa pir tut, pje, nauš mislu de bom na TO pa pozabu V eni drugi dirki se gresta pa Bobnar in Selene prehitevanje v škarje - kdo bo prej pri 7000. Napeto!Sedite in opazujte. in za 7000! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hvala Bern Saj si deliva torto, kdaj greva pa na pir, da nazdraviva ? Čestitke jubilantom, Lep dan in vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Hm, na Altermedu je bilo malo gužva, zato ni šlo, ampak povabilo ostane. Je pa res, da ko se bova enkrat le spravla nekak na ta pir, bo pa drug dan dopust, anede? ... ... ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Velja Bern... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ooo boris. en ti še manjka!!! pa čestitke!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 ja še en Boris, samo še en klikec, čestitke...Bern, hvala , samo čisto odvisno od mojega razpoloženja za gobezdanje danes al bo al ne bo, sicer pa sploh sama ne bi porajtala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Borism....hit ga postn, da ga gremo zapit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 http://www.gifs.ch/Festtage/geburtstag/images/teddy4t.gifISKRENE ČESTITKE BORIS za dosežene tisočice, tukaj na forumu LN, ki je odličen. Le tako naprej Boris... Me zanima koliko je to besed, stavkov, koliko izraženih misli, ki so bile trenutne, ki so odziv na nekoga, ki je vodil temo, ali pa samo odgovor nekomu... tudi na provokacijo... Občudujem vas , toliko energije je v vas, toliko poguma, da izrazite svoje misli, želje, upanja, hotenja.. čestitke vsem, tudi tistim, ki ste po stažu že dolgo tu, a po klikih bi človek pomislil, da ste/smo pravkar prišli A imam občutek, da sem si sama čestitala...hahahaha A izmeriva najino komunikacijo Boris Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Hvala VSEM, posebej MBmetuljčici , OK, bom sedaj pisal kot TI (1:1), da ne bom tolk nakladal , jaz bi te rad veliko več bral , lepo soboto nedeljo, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala VSEM, posebej MBmetuljčici , OK, bom sedaj pisal kot TI (1:1), da ne bom tolk nakladal , jaz bi te rad veliko več bral , lepo soboto nedeljo, Boris A bi rad Boris, da se tole zgodi, ko bi želela tvojo željo izpolniti ... http://www.gifs.ch/Frauen/images/pc_kaput.gif Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Bobnar, bravo, čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 čestitkeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Selene 7000,sem opazla,bravo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Jaz se zmer nimam pojma, kje tolk nabijate, da mate tolk postov v tako kratkem casu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 borism, selene, cigančica....michel, tud tebi, ne vem, če se čestitala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Selene, Bobnar - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 ooo pa res, hvala Wanesa, Amis in Bern še mal pa grem nazaj delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Selene čestitke za 7000.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.