Bern 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 En, ki grozno izgleda, je do svojih prvih tisoč pridivjal kot kak japonski kamikaze! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Jp, kamikaze, kongrečulejšnš....ne znam po anglešk napisat! No, kdo je zdej gofla??? Poglej, kok cajta s ti gor, kok pa jest, pa me v povprečju šišaš na daleko! Ne bom se več družla s tabo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 pridivjal? nč ne divjam - ni taka brzina prit na tisoč v mesecu in pol..... Z Aiwo se sploh neb primerjal ne boš se več družla z mano.....joj kaj pa zdej?! Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Kamikaze čestitam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z Aiwo se sploh neb primerjal sej bolš da ne... sva si zelo različna čestitke za jurčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 ne boš se več družla z mano.....joj kaj pa zdej?! Zdej se pa joki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Ejga šefica ! Kolk tortic rabim že nalimat gor? A bi bilo kar dober ko bi za VSE SKUPAJ dal sam eno torto, a bo nucalo? (Ke ti takintak ne misliš nehat čvekat pa bi počasi placa za ikonce zmankal ... ) Vsekakor, še vedno si tahujš čveka tuki! Čeprav smo par dni mislili da si na morju . Vsaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Niagara,bravo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Behi 5000 bravo Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 niagara čestitkebehi tudi tebi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Ta-slani še parkrat pritisne na tipk pa bo tisoč. Ti čvekač, ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 vsem čvekačem in čvekalkam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 bemu sSlaniSsTANE..skor zhe 10.000 za zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bemu sSlaniSsTANE..skor zhe 10.000 za zlomk Milijonov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milijonov miljonou pa samo elektrocitou... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta-slani še parkrat pritisne na tipk pa bo tisoč. Ti čvekač, ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> miljonou pa samo elektrocitou... zlomk 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 sstane 10000 waw čestitke Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Hvala, pohiti in me dohiti. Ko me dobiš, dam za kafe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 ne se hecat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ejga šefica ! Kolk tortic rabim že nalimat gor? A bi bilo kar dober ko bi za VSE SKUPAJ dal sam eno torto, a bo nucalo? (Ke ti takintak ne misliš nehat čvekat pa bi počasi placa za ikonce zmankal ... ) Vsekakor, še vedno si tahujš čveka tuki! Čeprav smo par dni mislili da si na morju . Vsaj. hvala ti, Bern, kok si pozoren, jaz pa ne videla.. no saj sem pa zdaj. tahujs cvekA?nimam kaj rect na tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 EL NINO v galopu preko ENAJSTIH gora, ne da bi se ustavil za hip in rekel - VAMOS, MUCHACOS! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Ninči Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 MICK-eni 27.000 objav......Čestitke...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Mick 27000 bravoma si pravi čvekec! Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.