kokica 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 učenik - čestitke Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ja učenik..........čestitke tudi od mene............ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 učenik...čestitke.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ja, hudika, Marsa, kdo te bo pa jagal okoli pr tolk postih?! Sem dopoldne pogledaw pa ti je še pol mernika mankal do okrogle, zdej si pa že tolk čez, de se ti skor ne b splačal čestitat ... Enivej, Čestitke za 35.000 (sem šel 2x pogledat če je res tolk al sem se zmotu) Neulovljiva kot da bi bla , seveda ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 heh, sem ze prej ti hotla rect, bern, pejt me v Tisocke opozorit, da mam ze 35. sam cakala... cist na prezhi bla... Natancna in zanelsjiva devica s saturnom, da se bolj drzi. Thanx ko opazis in ko vedno prides cestitat! jp. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ... x 5000..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 da se ne matra clowk... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>da se ne matra clowk... :xx!: upoštevaj, da mam duha u kozlu ....in zato vsaj kanček praktičnosti.... valkira, čak, da prideš u formo...hi hi hi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 zato kee shtepajo tud v 'shtepanjih' raznih ipd. ce si mroda mene mislila ( ), spet ni tolk hudo.. je od 2002. Vsaj kancek, Amis? mas kar vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 he he...če sem se pa tako po ascendetovsko diplomatsko povedala..... ....men se mal trže danes....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Marsa Prov na živce mi greš že s tem tvojim čvekanjem. A mislš, da mi bo ratal te kdaj ulovit? Sanja svinja kukuruz, a? Nej se vid, kdo je šef klele, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A mislš, da mi bo ratal te kdaj ulovit? That's the question now... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Sam che se ji med prsti vzhge ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>That's the question now... <{POST_SNAPBACK}>Sam che se ji med prsti vzhge ... Čakta, da Pika dobi domov comp, pol bote šele pozjal, k bom v enmu mescu na 50 taužnt pršla....si bo še folk mislu, da je nova šefica ...Marsa, boj se me! :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Bern, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Marsa, pssst! Nič bat, tale, ki ti grozi, je samo Dvojčica. Kdaj je pa še Dvojček speljal vse tisto, kar je rekel, da bo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, pssst! Nič bat, tale, ki ti grozi, je samo Dvojčica. Kdaj je pa še Dvojček speljal vse tisto, kar je rekel, da bo ... Ček diz avt....4000!!!! Sam še 31.000 me loči do tebe, marsa...pol si ga pa najebala. Tolk o dvojčkih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 bomo vidl, bomo vidl, pikica... nenazadnje ti jih lohk zbrisem ful, saj sem vendar urednik, pa ce ne drugac, te tko zj*. :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 oooo...pika pikica...čestitke..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>bomo vidl, bomo vidl, pikica... nenazadnje ti jih lohk zbrisem ful, saj sem vendar urednik, pa ce ne drugac, te tko zj*. :P Sej sm vedla, da si zlobna. <{POST_SNAPBACK}>oooo...pika pikica...čestitke..... Hvala, amiska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Brrrrm, brrrrm, brrrrm in je ena z motorjem ful prešišala 3.000! Čestitke! pa ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.