Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Čvekulja, ja, čist je zaforumiran Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Evo Trudi, predvidevam, da boš v naslednjih uricah nalimal še 34 postov, zato ti čestitam ob tvoji prvi tisočici tule, sem te pa že takoj na začetku opozorila, da tole zasvoji Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Evo Trudi, predvidevam, da boš v naslednjih uricah nalimal še 34 postov, zato ti čestitam ob tvoji prvi tisočici tule, sem te pa že takoj na začetku opozorila, da tole zasvoji Janja, lepo si mu povedala, zdaj pa ima, ker te ni poslušal. Trudi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 NO DANS MORŠ NA JURJA PRIDT K TLE TI ŽE VSI ČESTITAJO.NO PA ŠE OD MENE ČESTITKE ZA PRUGA JURJA! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 čestitke, ja...k jih bo ziher 1000 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja nujno trudi... (pa she jst memgrede enga zram nalimam ) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Prijetno s koristnim Zlomkec Je blo tok dela, da ni uspel prit gor, ampak dons bo pa ziiiher mission completed . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 TRUDI.... bravo stari....zej gresh lohk pa mirne dushe spat 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ja pa grem res, k če ne bom kr tle dol padu Pa hvala za vsem za čestitke, to te res kr not potegne.... AAkhut, jest grem spat, ti pa pujso čuvi (sej še od zanč menda velja, da bi jo čuval ) no nočka Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 To je šele ta pru jurček Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Trudi.......kul tole ....bemu, grem na dopust ....eni pa že kr med tisočke medtem ko me ni ...............in prav je tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 To se je od mene nalezel sindroma svinjanja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Trudi čestitke - prva tisočica je najtežja, verjemi JanjaK čestitke za osemtisočaka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Trudi Janjak glej glej 8.000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Svakec moj!!! Madonca kr 8 jurjov, al kaj? Ti pa si ena čveka ČESTITKE! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 To je šele ta pru jurček kaj delaš z njega ... ccc vidim da je nalezljivo tole lunanje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 po familiji se širi kot kuga... sej ti pravim, da čez en mesec lahko še mamico prčakujemo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 mami..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 JA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jp, najstrašnejša bolezen je kar jih obstaja, ni zdarvila, ni cepicva, sam velik pozitivne energije . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 OONA ČESTITKE. ZA ČETRTGA JURJA!BRAVO! ČVEKULJA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 .....wau..........hitro vam grejo toti posti........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Oona, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Aiwa,Selene.... Thx... Sam vidve se. pol pa dolg cajta nic. Sem glih hotla napisat, ce bi bli tako prijazni in bi mi cestitali za 4000! A bo kej? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 nam nič ne uide. zato pa smo tle. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.