El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 oh shit... mindam moj lastni biznis, in pridem čez znamenitih 6660 in čez znamenitih 6666 ne da bi opazil.... sori aakhut, se vidiva pr 66600 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ni panike ninči. tud tista številka bo hmal tle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 čez približno mal ekstraopliram... 20 let ni slabo... in še jo lahko tudi takrat zgrešim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 po moje ti lahk prej rata... sej poglej borisa pa micka kok jih majo že.... pa dobro jutro srček... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 če bom tle naokrog se podil za tabo mi res lahko hitro rata, kam pridet s posti vsaj, jutro srčica... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 no men je prov fajn se čist strinjam s to idejo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Oona zapoznele čestitke (sorry me ni bilo) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 aiwa boš pa hmal prebila magično mejo 2000 ...zihr še dans ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 zihr... zdej bom oranžna... - Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 tralalala oranžna...... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 LEJOOOOOOO, ČVEKICA...ČESTITKE P.S. COOL IKONCA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 men sta tud obe tok hude... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Aiwa, ta prava družinska zasvojenka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 a ne a ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Aiwa...2000... pa še nova ikonca...cooooooooooooool... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 No jest sm se pr tvojih 2001 zmotu in ti nekam drgm čestitu; No ti pa še tle;tko da bo držal, klepetulja si pa itak že od nekdaj Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 http://www.millan.net/anims/giffar/giffar2/fanclub.gif Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 No ŽAŽA pa to vemo da si itak klepetuljica in bravo za 3000 No kr ostan taka k si Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Ohoho, Žaža čist ta prava zaforumiranka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 JAP,JAP Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Aiwa & Žaža čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 AJA, SEM SE ŽE USTRAŠLA LEP DAN TI ŽELIM MICK... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Pridna .... ..... ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.