Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ...hm, ko že misliš, da nisi tak vragec Mick...je pa takolehttp://www.omnalab.com/forum/icon_smile_evil.gif ČESTITAM ZA USPEŠNO ČEBLANJE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 http://ciaciaforum.altervista.org/pag/smiles_alt/029.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Evo Trudi, ti še mal manjka do 2000, sem skor ziher, da ti to rata še do konc šihtka, ko jaz nekak ne bom mela več dostopa do PCja, zato ti kar avansno čestitam http://www.millan.net/anims/giffar/heppisurfer.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 joj, janjak...tako slikco za komentar si dala zraven Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jz tud predčasno čestitam!!!!! sej ne morem verjet s kakšno mega hitrostjo gre tole!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sem komaj zdaj opazila!!!Kje so moje vijola zvezdice??? Pa bi jih res imela...pismo - te oranžne že lahko ima vsak Vseeno pa hvala za čestitke...pravi babji jezik včasih a? Čestitam tudi ostalim - čvekačem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 nataly Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kje so moje vijola zvezdice??? Pa bi jih res imela...pismo - te oranžne že lahko ima vsak Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Borism....zdi se mi,da imaš že 18000 objav....čestitam...si pravi čveko. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Vsem prijaznim in neprijaznim dušam, se hvaležno zahvalim za vse zbrane čestitke...Čeprav se včasih tako ne prebere, vam iz srca želim dobrega vetra v življenju in naj se vas strele in gromi izognejo v velikem loku.... A nje, a nje da sem lepo napisala..... amis,Mick, Tomaž, Bern,2227, El Nino,Aiwa, Pujsika,Žaža, OonaTrudi, Stanka,Borism, Piko,Contesa, Marsa, Aakhut, Nosi,Mateja, Tiha reka.....pa da nam dobila bule na roko, če bom vse naštevala ...skozi naša življenja se sprehodi mnogo ljudi, a le za nekaterimi ostanejo stopinje v srcih..... Hvala za vse kar ste delili z menoj! " Človek težko v nesreči biva sam, a še težje ječe sreče nima s kom deliti! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ooo....to si pa res lepo napisala... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Hvala Tihareka , Mick , Lia zelo lepo Res sem čveka na kubik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 hehe...a Mick-u...pa ne boš dal lubčka? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Saj bi mu ga, pa če sam nisem dobil , pa še kar izmika se , ti si že boljše, saj to je pa najbolj pomembno, vseeno dajem ljubčke raje damam , čeprav nič proti Micku ....lep večer in vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 uau, borism....čestitke ...dobro ti gre... tihareka...ti boš pa tud kmal na prvi tisočki ....pa ziher je še kje kdo, kjer nisem opazila številk....skratka, vsem čestitke xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ooo hvala Amis Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Kar smej se, saj ne čutim pomanjkanja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 no, dajta še malo, ko vaju je tko fajn brat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Saj sva menda edina tule v tej temi aktivna, razen lunatk Mick, normalno, saj to je ja duševn hrana, njami.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 BorisM, že ta 18a? Edini polnoleten tule . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pujska , ampak sedaj me boste morali pa bolj ubogati ...lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 BorisM, že ta 18a? Edini polnoleten tule .hihi, mi pa še vsi mali otročiči otročji Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 sej ni chudn....che pa "modrosti" kr z rokava (neta) stresa 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Pujska , ampak sedaj me boste morali pa bolj ubogati ...lep večer Pismu, sploh nisem vedla kak dosežek je bil do zdaj, ko sem sam v službi Lunila.... Tole je res čist mim,da je človk praktično ceeeeeeeeel dan gor :o|o: . Zdej zastopim vse zasvojence tega sveta, da te neki toooooooooook privlač, da ne moreš, da ne bi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.