oona 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ja, cist sem zdivjala Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Oona čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Thx ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ta je pa res huda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Oho Matejčica, 4000 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Janja ( a naj sploh rečem, da sem vedela, da boš opazila ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 čestitke mateja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Mateja čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Od daleč slišim zven fanfar, ki se približuje vse bliže in bliže in bliže.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 IN NESKROMNO SI ČESTITAM ZA VELIK DOSEŽEK, KO SEM PRIPLEZALA NA SAM VRŠIČEK VRHA GORE BEDNIH STOTIC IN DANES JE ZELO POSEBEN DAN. KOLIKO PREČUTIH NOČI, KOLIKO PODOČNJAKOV, KOLIKO OTRDELIH PRSTOV OD TIPKANJA, KOLIKO IZBRUHANEGA ŽOLČA IN KOLIKO SMEHA JE BILO POTREBNEGA ZA TA DOGODEK! OB TEJ PRILOŽNOSTI SE ZAHVALJUJEM SVOJIM STARŠEM, KI SO MI ZRIHTALI ADSL PREDVSEM PA VSEM NA FORUMU, KI SO MI NUDILI RAMO, ME PODPIRALI IN VZPODBUJALI NA TEJ VEČMESEČNI POTI. MOJE DELO SE TU NE KONČA, PAČ PA SE PROSTOVOLJNO JAVIM ZA VZOR VSEM ZAČETNIKOM, KI SE UKVARJAJO S STOTICAMI, PIŠEJO KOLIKOR SE DA SMISELNE POSTE IN POGLEDUJEJO PROTI VRHU GORE STOTIC. ŠE ENKRAT HVALA VSEM! PRAV TAKO PA ČESTITAM VSEM, KI SO ŽE DOSEGLI TA USPEH IN KI SE ZDAJ VZPENJAJO PROTI VRHOVOM NEPOJMLJIVIH VIŠIN. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Cestitke.Prva tisocica. Enkrat je vedno prvic, pa to tako ze ves sama (al pa ne, glede na nick ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Čestitke še od mene!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hvala, hvala! Ja, prva je prvič, druga je tud prvič, tretja je prvič.... Tud glede nicka: vsakič se potrudim, da je tako zanimivo kot je blo prvič... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 čestitam!!!!!!!!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Devica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 DEVICA-ČVEKICA....ČESTITAM Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Hvala, hvala Matr se mi neskromno smeji....Jutr se mi bo pa še bolj.... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 JUHU, mojih prvih 10.000 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 teb sploh ne šteje, a ne enivej bla, bla, bla Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Devici za tisočinko JanjiK za desetisočico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 teb sploh ne šteje, a ne enivej bla, bla, bla ja zgleda, da vseen štepa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 O pa res, kaj vam prsti letijo... kje smo še drugi Janji lupčka za okrogličko številkico! samo tak naprej Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 o Svinjica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 JUHU, mojih prvih 10.000 Zgovorna punca, ni kaj! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.