Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Pa vcasih sem bila ful bolj glasna. To pa Mick naredi. Zdaj mam pa delo, pa se mislim, da sem vse napisala, kar sem mela za napisat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Saj delo mora tudi biti, da si bila glasna, ne morem sodit, ker nisem opazil , to, da si pa vse napisala pa sam sebi lažeš, ko ti bo všeč boš spet več napisala...lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 michelle, dobro ti gre...in čist mal ti še manjka do 3000 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 tenks Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 evo, za eno bližje Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 o borism, hvala pa moram priznat, da sem malo razocarana, barvno...mi je pasalo bol prej, ko je bilo modro-vijolicno... :o|o: ne vem...bo treba nazaj nekako pa cestitke vsem...cestitamo in pozdravljamo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tinka Marsa Amis Selene Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Marsa - čestitkaAmis - teb tud titke Kar lepo dalje Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tudi meni je uspelo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ful mi je fajn, k si prvi.... Hvala lepa Glede na druge, sem bolj pri tihih Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 To pa ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ce bo cas si zelo okupiran Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tudi meni je uspelo Čestitke, priborila si se skozi prvih 3000 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja. Sam me jebejo napačni in tak k mi ne paše. Lohk te poskusim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 sej ti jih rada Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Oho Michelle čvekica Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Michelle in pa celo nosorog, jih je naštepal 1000. Čestitke za podvig, ker tvoji posti so pa res samo konstruktivni. 1000 postov z vsebino Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Nosorogec . Cosma, k da so pa moji svinjanje :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 OK FUL NOVIH PRESENČENJ.... JANJA KR ŽE POŠTENO ČEZ 10 JURJEV... HALLO??? A RES NIMA Š NČ DRUZGA ZA DELAT VEŠ DA TE JE ENKRATNO BRAT.MIŠELKA TRI JURJE NABRALA... FANTASTIŠEN!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sem se sam mal bogo nardila, da se me bo Cosmično potolažilo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Tko,tud jest sm na okroglih 100 :xx!: ,upam na naslednjih 1000... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Nosorogec . Cosma, k da so pa moji svinjanje :o|o: Neskončna svinjarija Janja! Pa Maestro prva stotka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 maestro 100 je lep začetek kar tako naprej.... in tisočice bodo padale Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sej sm vedla, da se lahko nekje pohvalim....no sej ne morm se primerjati z legendami..AMPAK.... 1000 je pa le tisoč.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.