aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Contesa!!!! Deset tisočakov!!!! Čestitke! To pa res ni malo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 uau...contesa ...skoz se nek dogaja s temi tisočaki...je res pod, nad...al kakšna že alpska dežela... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pa pokowc tud! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ma ja ...ups, nism vidla...čestitke tud pokiju... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Contesa, super, tvojih prvih 10.000 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 čestitke čvekice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Waw Contesa čestitam..in Pokiju..seveda tudi.....sta super čvekice Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Contesa me je za eno nulo prehtela hehehehe.... Oh kje sem še jest.... Ej, face ste...ni kej rečt x!x Pa dons je en tak da si vsi čestitke zaslužite, ne glede na to....a ste okrogli al ne x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 OJEJ ...RDEČE ZVEZDICE IMAM :xx!: so lepše lila Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Contesa čestitke Č.v.e.k.a čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Boris....pa tole so rdeče zvezdice Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kaj se sekiraš Č.v.e.k.a , kaj bom jaz rekel, ko sem že teden dni čez 20000 pa še kar iste zvezdice, to ni pravično Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 kakšne pa pridejo za rdečimi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 nč ne pride...kar tam ostaneš..edin en prah posujejo okrog njih menda ...joj borism, mi pa tako nesramni in egositični, pa nč opazli...sorči....in čestitke Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 tudi od mene čestitke Boris...se pa sprašujem če še pri 20000 postov nisi dobil prahca....ja kdaj ga pa potem dobiš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hvala Amis in Č.v.e.k.a , za prah mogoče ve uredništvo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 khmmmmm Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hm Boris, sem že na tvoji nalsednji polovički tisočice šele prejšnjo opazila . Čestitke za 20 jurčkov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hvala JanjaK , to je dokaz da ne berete ali pomanjkljivo berete ali spremljate, včasih kdo kaj predlaga in obljubi(pa izpuhti!) ali pa kaj jaz vprašam, pa ne dobim odgovora par tednov ali pa nikoli(sedaj sem to spoznal in nič več ne pričakujem), pismo, me boste še pokvarili, da ne bom več dosleden ...lepo nedeljo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 meni najbolj grda barva vijolicasta :xx!: Marsha menjaj,kdo bo pa gledal to barvo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 kakšne pa pridejo za rdečimi včasih so bile neke pikice okrog zvezdic...zdaj jih pa menda res ni več...sem si zgleda še star sistem zapomnila...sori Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Čveka, 2000 x na čvekalke. danes me je v čvekalke zeblo :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 4 jurje kr dobr mi gre... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Bravo...Aiwa... Bravo vsem za nazaj.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.