Bern 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ojla, Stankaa - 2000! Čestitke!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 O hvala, čist paf od kdaj to... ej sploh ne zahajam v to temo, vendar, ko sem zagledala *Bern... sem mislila, da bo kaj astrološko pokomentirano, ne vem, v stilu čvekavih Dvojčkov, ki bi lahko bili zaslužni za visoko št.postov Ne nabiram ravno na številu... Raje imam, če kdo pohvali kje kvaliteto kot kvantiteto, aaah, zdaj bo pa še kdo rekel, da ne znam sprejemat...ah Res hvala Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 evo še od mene stankaa...pohvale in čestitke za kvaliteto in kvantiteto... xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Stankaa za dva jurja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Trudi in amis hvala in hvala Micku za to temo... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Piko Stanka oba luštna, simpatična, energetična...vedno vaju rada berem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Stankaa Piko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 za tiste k' so bliz tisočici pa bom pozabla ko pride čas http://www.millan.net/anims/giffar/flowershower2.gif Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Aakhutu tokrat - ! Pa ne se preveč , ker sem opazu. 11 tisoch hudichkou - tralala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 OhohoPikec Stanka Zloooooooooooooooomk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 JanjaK 11000 ? ? ? pismu majo eni nekateri dost za povedat... hm gledam da je že 3000 članov.. na forumu ... hm hm grem js kaj pojest... pol pa skočit na 8000 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 bi bil počas že čas ja.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 JanjaK 11000 ? ? ? pismu majo eni nekateri dost za povedat... a to je s tem povezano, al kako Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Amis čestitke za 6-tisočico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 na 6 taužent je že? kaj?! bo ona že še vidla... ČESTITKE! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 hvala borism in aiwa ...aiwa, sem glih danes gledala, da tebi tud ne manjka več dost ...pa še kdo bi se najdu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Amis, čestitke za 6 jurčkov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 mah morm kr še enkrat čestitat! Še enkrat za amisko!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 A lahk sam prašam... če si lohk čestitam.....k glej glej...piše mi legenda.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 prishla, napisala, pochvekala....in postala LEGENDA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 xrosex hihihihi...čisto mejckena legendica.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ja veš da sem prec opazila... da si najlepša... vijolčna. ful lepo. čestitke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Hvala Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 apolonija...čestitke ...pa je res vijolična najlepša janja, aiwa, apolonija...hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 a ni no? marsa bi lohk zamenjala vijolčno pa tole oranžno... nej bojo uni mal oranžni pol smo pa za zmeri vijolčni... to bi blo ful lepo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.