borism 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Coccinelle čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 od mene tud!!!! čestitam! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Še 1x hvala vsem za sicer malo izsiljene čestitke Aiwa (kar 2x, da bo bolj držalo) Borism Pujsa Amis Apolonija ...aja, saj tole ni tema Poljubčki bom zdej en cajt dala mir Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 o hvala! zdej si bom pa še sama mal čestitala k sem lih na 5jurčkov prlezla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Aiwa čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Po skoraj dveh letih sem komaj prilezla do statusa LUNATIK....in 3000 objav...in ko gledam druge...se samo čudim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Astra čestitke , ampak več kot tri poljubčke ti ne morem za sedaj dati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 aiwa...čestitke bi ti čestitala prej, sam me ni blo nč tle gor danes...pa zdaj nadoknadim astra ...čestitke ...tale je pa za podporo ...saj veš uf ...pa borisu za ...ne upam napisat koliko ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 boris!!! kok si jih pa ti nalimu... sej to sploh ni normalno!!! hudo! pa najlepša hvala za čestitke. astra... evo zdaj si čisto pravi lunatik amis Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> boris!!! kok si jih pa ti nalimu... sej to sploh ni normalno!!! hudo! pa najlepša hvala za čestitke. Ojla!Klin se s klinom zbija , v glavnem, da meni ni hudo, pa še komu poleg ....če nisem komu všeč, me je že itak dal na ignor, me ne sploh ne moti , grem naprej...lep petek in vikend Aiwa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 dvomim da koga motjo tvoji posti... pa tok lušno ikonco maš zdej... pa podpisek tud... same pikapolonice xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Hvala, tudi tvoje so mi všeč...ikonce, podpis in teksti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Č.v.e.k.a čestitke zate Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Č.v.e.k.a čestitke zate sem se trudila ampak še vedno sem odvisnik :xx!: Hvala za čestitke Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Odvisnika sva oba, še dobro, da družba ne trpi zaradi te odvisnosti... Fajn praznuj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 čveka...čestitke Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 oooooo hvala Amis in Mick/i .... zdej štartam za lunatka Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 LUNATIK SEM[/size][/color] adijo ODVISNIK[/color] Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ....čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 HVALA! Uffffffff Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 modrec69...... xrosex ...za stotko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Modrec69, čestitke ...tele nižje obletnice so najboljše , ker potem čez 10.000 itak še malokdo čestita, pri meni so se redki spomnili za 20.000 klik po štirih ali petih dneh Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Enja, čestitke za tisočico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Aiwa, Astra, Čveka , čvekulje Smo nekako istočasno dosegle 3000....vsaka s svojim tempom Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Ja, hvala borism, da si tako pozoren ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.