cosma 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Čestitke tudi Enji za prvo osvojeno tisočico. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 čestitam tudi jaz vsem Aiwi, Astri, Čveki, Modrecu, Enji, Cosmi, no če sem koga izpustila pa še njemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Cosma, čestitke tebi , menda še nisem voščil , če si tako redka v zadnjih tednih tukaj , lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Selene čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 zda mam pa js že 8.000 hudddooo nekam mal pišem zadnje čase ampak se pridno nabira, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 o ninči! no čestitam ob tvoji osemki!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Hehehe,sm že legenda! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 legenda čestitke ElNino tebi tud Borism hvala, sej niti ne spremljam tlih cifer, ker je mojih postov precej več nič preveč pišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 cosma, el nino, tiple x, selene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 gudy ste Jaz do 4000 mislim, da ne bom prisla... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 zakaj pa ne?Sej ni važno kdaj, važno je, da se tu dobro počutiš... saj se, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 kakšni numerologi Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Ena maca je šla tiho kot muca čez tisoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Sanjalka, čestitke za prvo tisočico... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka, čestitke za prvo tisočico... Hvala Boris .. si me pa presenetil , dokler nisi napisal nisem niti ugotovila tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Saj to je bilo menda že včeraj, prva je najslajša Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saj to je bilo menda že včeraj, prva je najslajša Ja je , ampak ko pogledam tvoje številke pa še od koga drugega sem zelo, zelo daleč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Psssst prosim, ne tako na glas pisat, že itak me je imajo za veliko čveko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Psssst prosim, ne tako na glas pisat, že itak me je imajo za veliko čveko sem že tiho....skoraj.... Pozoren si pa res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 čestitke sanjalka!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>čestitke sanjalka!!! Hvala ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 ja si morm kr čestitat!!! za mojih 6 jurjov. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Shit aiwa Ja prava cveka si no Hitro ti je tole ratal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 a ne no??? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka .....dobr ti laufa Hvala, včasih bolj ,včasih manj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.