sanjalka 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja si morm kr čestitat!!! za mojih 6 jurjov. Pa ti čestitam še jaz... ti si pa ultra pridna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jaz moram pa sebi čestitat za prvo tisočico pa še jaz ti bom ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 aiwa...čestitkeeeee pa mystique tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 hvala vsem.... mystique tebi pa še od mene za prvo tisočico!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Mysti Aiwa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 hi hi hičvek čvektenksič xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Tale zdajle bo pa malo drugačna. Samo še par postov, pa bo pri 1000 tudi stari dobri Bigm. Psst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Kar dvaindvajset takih (= tisočic) ima že ... ... MARSA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> A ves da sem vedla, da si tole zdaj komentiral (ker v tole temo skoraj nikoli ne hodim)...taglavna cveka, in prav res - v Cvekarijah imam najvec postov x!x (*dve leti v astorlogiji, zdaj pa ze kake pol leta v cvekah ).. Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 čestitke marsek!sam čveke so najbl simpatične! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Model Bern, 22 si jih nastepal!! xDDx Ker se mi je kar zdelo, sem jih sla direkt prestet. Aiwa, kaj jaz vem, tebi ze... men pa ne nekak, me je zacudilo ko sem videla...Valjda bo to zato, ker vas mroam skoz opozarjat v cvekarijah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 ja ja. zdej sem pa jz kriva da si ti v čvekah!!! ha ha haha hasej zdej smo pridni. pa čvekice so tko fajn... za non stop čebljat. pa šale zbijat, pa skratka vse kar ti na pamet pade. drugam grem če me res kaj zanima pa hočem zvedet. drugač sem pa tle najbl domača Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Kok smo fajn, k tok radi čvekamo! Sam včas nas more Marsa mal na realna tla spravt, pol je pa neki časa spet dobr! Vsem z okroglimi ciframi-kongratjulejšn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... neki časa... kok je to ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Hm....... pet minut!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 Marsa, hudo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Contesa, tole je pa cel šopek iz ducata rožic s po tisoč listki! 12.000 - čestitam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 O, pismu, a res, Bern, ti pa vse opazis... Contesa, cestitke, le tako naprej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 huhu contesa 12.000 nekateri so pridni ja.... bom rabu kak tak job da bom meu čas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Conti za 12 000-ko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Contesa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Conti čestitam za 12000ko !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ja contes to pa res ni mala malca... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Evo 4. Koncno od 3000 do 4000 sem pa rabla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo 4. Koncno od 3000 do 4000 sem pa rabla Čestitam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.