aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 čestitne ninči!!! boš mogu mal počasnej... drugač te ne dohitim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Opa, Ruby72 je tudi v klubu! Čisto nacentriran jur! Nič več, nič manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 bravo rubi!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Čestitke Ruby72 za prvo tisočico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 V tem času pa Mystica dve , Mushi pa celo tri GOBICE ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 uhjej Aiwi manka sam še 30 pa bo kraljica čveka... hehe morem it pogledat kdo ma največ objav na dan... uh še zmeri sem osmi ampak aaaaaa me lovita sstane pa aiwa... uh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehe niniči pa se ti pa res nisi tekmovalen... kok mi manka? čak da vidim. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Hoj cveketala, cestitke! mene pa noben opazil, (*saj jaz tud ne, naenkrat sem imela kar skoraj sto cez 25 ze, pa sploh opazila nisem tega prelomnega trenutka )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Oja, pred časom smo tudi opazili, da si prešišala Borisa in vodiš kolono. Prva in glavna kot - - - - Riba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>vodiš kolono.Hvalabogu! Sem imela mal prednosti, Boris zadnje cajte manj komentira (jaz pa vec). Ribice - sam a ves da jaz v glavnem same klepetave ribe poznam?Celo skorpijoni so pretezno taki...Ko je kdo cist presenecen, da sem RIBA PA SE Skorpijon!!! - in kao, tolk cvekam, ker naj nobeden od teh dveh znamenj ne bi bil cvekav. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pol bi te k meni presedli in glej ga shmenta! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Bi hitr klepetala,sto na uro! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 saj, cim prides v mojo blizino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>V tem času pa Mystica dve , Mushi pa celo tri GOBICE ! ej tole sem pa zdle opazla.. pa sem se misla pohvalt kakšna čveka da sem..thanx bern! Pa je že blo opaženo! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Njegovo plazeče se veličanstvo, polno zob, je z močnim zmahom čvrstega repa naravnost iz vode pravkar planilo do 2000! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Hvala Bern. Kako ze gre tisti Mađarski pregovor:"Kdor veliko govori, ali veliko ve, ali pa veliko laze." Bom moral malo zmanjsati tempo, da ne bodo koga zaceli obhajati dvomi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 čestitke kroko... ...pa mushi in mystici tudi.... ...fajn brat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Bom moral malo zmanjsati tempo, da ne bodo koga zaceli obhajati dvomi Ejga, Plazeči, ne si delat težav tam, kjer jih ni! Ker potem bi jo nekateri tule morali zaradi prehudega klofanja že zdavnaj podurhat, pa nič ne kaže po tem . Kar ostani. Z zobmi in repom vred! Pa trdo kožo, seveda, ker tu in tam kaj frči tod okoli ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Pa trdo kožo, seveda, ker tu in tam kaj frči tod okoli ... Kaksen bumerang pa res tu pa tam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Plazechi se... Cestitke, Plazo. Mater kolk ti ves - al pa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 eno čestitko! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Headhunter's Latest Report : Že osem tisoč zrnc zdrave soli je posutih po LNF! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 čestitke soli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Selene čestitke za šestice.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 selenca.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.