devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Jz mam pa ze dva tauznt!! Roze in cestitke sprejemam v tej temi ali na domaci naslov... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz mam pa ze dva tauznt!! Roze in cestitke sprejemam v tej temi ali na domaci naslov... Čestitke !! Jaz še malo pa 1000 !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Thnx! No, dej, stisn se mau! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 uuu deviček!!! čestitke!!! jz ti bom cel paket kr na dom poslala! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Thanx... Ja Mysti...Mal me je lbezn zdelala, pa ni blo cajta za racunalnik... Zdej je pa itak sla...No, pa sm nazaj Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 In koooooooooooooooooooooončno lahk tud jaz proslavim z mojo tisočico ! Sem pliden aaaaaaaaaaa !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 blavoooooo iiiikwa d best!!!!!čestitke! pa poljubčkeeeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>blavooooooiiiikwa d best!!!!!čestitke! pa poljubčkeeeee Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo, da si nazaj. Škoda le, da zarad takega razloga. Mi je z vami leps, ko pa z enmu, ku sam neki lapa brezveze Cestitke santos Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 čestitke santos Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Headhunter's Latest Report :Že osem tisoč zrnc zdrave soli je posutih po LNF! Bern... Cestitke Slanotu. ... in vsem (xx)tisockam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Lia čestitke.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 lia !!! bravisimo!!! ful te rada berem!!! deviček... tebe tud komi čakam da te vidm. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi je z vami leps, ko pa z enmu, ku sam neki lapa brezveze Cestitke santos <{POST_SNAPBACK}>čestitke santos Thanks thanks thanks...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Uuuuuu tisočica bo padla, tisočica bo padlaaaaa..... Ribica Katja, naj ti jaz prva čestitam!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 YEEEAAAAAH BABY!!! Hvala! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 katja??!!! kako šele jurja? pa sej si že od skoz kle? xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 pa čak čak... men se zdi pa da je skoz... sicer res da zmer kej pametnega napiše (za razliko od enih "mene") in si verjetno zato bl zapomnem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 tud od mene čestitke xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Lejga zlomka! Mal pa mal pa je celih (škatlic)! S po 1000 pripomb, , , , in še kako drugo tematiko. (Marsa, kjet maš smeškota-jamarja?!) Ti , ti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 kwa kje kwa? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa kje kwa?Zlomk jih bo mel 13.oooo zdej zdej! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ja nč zlomči ... še tisto 1 počakam pol pa čestitke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Congratulations zlomk!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 res je ... počakimo da doseže pol pa en orto žur Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.