Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>res je ... počakimo da doseže pol pa en orto žur hihihi, prou maste...... za svetlobno hitrost... pa za žur tut..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 heheheh ... nč bom kr spizdla spat, da nau res kšn mašk zjutri nočko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 TinaL, čestitke ob prvi tisočici.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 jao jao jao k ena stra baba sm... no...pa hvala za chestitke klepetavi zlomk....blablabla...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>TinaL, čestitke ob prvi tisočici.... Hvala, hvala, hvala..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 uuu tale jur je šu pa hiter.... kr na 9 sm... bom mogla mal mn čwekat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ti kr, ko si taka fajna Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 aiwa...čestitke Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 hwawa amis... i u julijana xrosex upčka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Marsa pa ma dans rojstni dan Na vse najboljše, pa polno zdravja in sreče Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 aiwa ma že 9000 aaaa morem začet tečt.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Milf ma prvega jurja na ekranu! Vzpodbudno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 yeee go milf!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Tenks, nism ni ti vido Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Uh, zamudila..... Tinal, Aiwa, pa Milf, čestitke!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 važn da smo mi tebe vidli!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Mystica, čestitke in poboži in ljubčki tudi tebi...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Hehehehehehe.zdej sm pa že Lunatik! Fuck,si morm kr čestitat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 ja maček! čestitke tud od mene! tole bo pa treba proslavt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Hehehehehehe,u hvala moji tanajlubši zajčici! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Eno tauzntrozo za tisocke!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mene, pa ko sem šla čez 3000 pa ni nobeden Bejbi, cestitam, ker si taka cveka Ves, ko sm jaz prisla cez dva tisoc, sem se kr sama javla v tej temi, pa si cestitala, pol pa se vsi ostali. Ko sm prsla pa do tisoc, sm pa nardila celo senzacijo iz tega. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Triple x.....čestitam za 3000 objav,kar tako naprej! Mystica,tebi tudi...ostani taka čvekica! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehehe,u hvala moji tanajlubši zajčici! misti... en mau pozn ampak vseeno čestitke.... sej veš da te je vesele brat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.