El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Aiwi za 10.000.... aja ni še tam? no pa še bo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 10.000?!!!!o kristus božji.... fakkkk :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Eno tauzntrozo za tisocke!! O,bambinna,molto grazie! <{POST_SNAPBACK}>Triple x.....čestitam za 3000 objav,kar tako naprej! Hvala tud teb Brzičica kjes pa ti, dejmo,dejmo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 behiiiiii čestitam... tale 1000 je bil pa hitr... unga se spomnem... tale je pa ful hitr pršu.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 aiwa....hehesprejeta v klub blablabla...blabla zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 sej sm se namatrala hwawa žljomči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ni zlobna... lih eno kepo dlak je vn splunla... revca Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 umazancov zih naumo trpel Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Mačke so ful fajn, se skoz umivajo. Aja, Aiwa, Behi, Tripl.... pa zih še kdo.... čestitke.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 aiwa, behi, 3x, mystica.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 spidi brzič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Amis čestitke za osemtisočico.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 ...a tolk sem jih že naštepala.... ...thx borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 mystica....hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 amis!!!! super duper! 8 tisoč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Na Borisa se pa nihče ne ozre ke ma že tok postov de bi že slikic računalnikov blo preveč za štet če bi za vsakih taužent postov po eno naštepal?! za tvojih 25, Borism! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja šment. boris... čwekc... tak ... res te je fajn brat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Amis, Boris ! Čestitke, mater ga tipkate...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Boris....... čestitke Aiwa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Komaj člowk sledi ... CIGANČICA - 1000! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 pišuka, kolk sem trapasta...to temo iskala...pa jasno, da ne z iskalnikom ..že prejšnji teden....ker sem hotla borisu čestitat...bern, maš prav....u bistvu smo nesramni in smotani....................uf, sam da je tema tle borism...čestitkeeeeee cigančica...svež veter...čestitke vsem hvala za čestitke Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ne okol govort.... zvizzzz mene ni blo kle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Cigancica,Čestitke za tvojo prvo tisočico ! Lepo te je brat...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Borisa se pa nihče ne ozre ke ma že tok postov de bi že slikic računalnikov blo preveč za štet če bi za vsakih taužent postov po eno naštepal?! za tvojih 25, Borism! Hvala Bern , brez tebe bi še to spregledali , čeprav je že bila jubilejna številka v petek HVALA TI Obenem pa HVALA Aiwi , Sanjalki , Santosu , Amis ob čestitkah Cigančici , lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 dobr da me ni noben vidu boris Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.