kapica 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hotla sem sam rect, da kvantiteta ni nujno tudi kvaliteta in da sem marsikdaj presenecena, da ima oni sam tolk postov, ko je pa vendarle ze nekaj let gor... sj sm vedla, da si hotla to rect sam mal sem te emmm "buckala" hvala marsa uglavnem, da to "opazis" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 res ne opazim vsega, jasno, zdaj v vse manj temah sploh sodelujem, vseen pa kar dost opazim. sam tud ne recem vedno vsega... pa je ze pase' itd.za tisocke itak sploh ne talam cestitk (ja, kao, sama pa ta vecja cveka, ampak saj men se tud pr seb ne zdi to kak blazen dosezek, konc koncev ), ravno zato...ker lohk ma tolk postov, ker je sam tolk blazno smeskov dal, 'shtepal' sam, ne tud SODELOVAL, dal kaj konkretnega ven (sebe recimo). zato ne shizim zlo... ker pol pac se uleti v stepanje postov itd. in je to to...in pol mu tle vsi cestitajo. mislim - kaj? a ves... No in ce pogledas, da jih ima recimo kak patrickolenc... kaj jaz vem, po mojem ze kar kakih 500 recimo (ugibam), je hec, da jih mas ti sam 1000. In a naj zdaj grem patricku navduseno cestitat za ta blazoten dosezek? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 *sem sla prav za stos chekirat... 519 jih ma... patrick... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 kapica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Borism, ČESTITAM! 27.000 Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 borism.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Kapica in Borism - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Hvala Amis, TinaL, Kapica & Bern Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 O Boris!!! cestitke! nekaj cajta si mi bil cist tesno za ritjo (ne vem ce nisi clo ze 'vodil' )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 o Borisek je mičkeno na bremzo stopil (mogoče celo preveč) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Hvala Marsa { pa sem res vodil pred vama z Mickom mesec ali dva } , ker vaju ni bilo, sedaj sem pa tu, kjer sem, v intervalih.... Selene, premza mora biti, zakaj so pa omejitve, kako to misliš "preveč" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 kako ...čist simpl...mi bi te meli več tle gor.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako ...čist simpl...mi bi te meli več tle gor.... O, hvala Amis , pod pogojem, da boš tudi ti več gor, vsaj tolk kot jaz, če že ne več, ker te je fajn brati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 borism......čestitke tudi z moje strani..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 MICHELLE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 O pa res, zgledna cifrca tud Mich, ja! (*ti pa res vse opazis Bern ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ja sem opazila http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/f030.gif Sej ze en let pa pol skor "obratujem" tule hvala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 (smesko) 'obratujes' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 oooo mišelka.... .... pa men se zdi, da sem še nekoga vidla, da je šel čez...sam k se ne spomnim.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 borism,Michelle Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Iiiih, tamle čist bol odzadej se je pa prešvercalo še eno malo zrnce. Dva dni nazaj ja Ajda- stopila v krožek tisočic! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 no tako...zdej pa vem, koga sem pozabla včeraj....bern, hvala k si me spomnu...ajda..... ...kar tako naprej... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 Učenik, čestitke za tisočico... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 u hvala hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 o mali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.