cosma 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 OkoSokolovo je bilo na frajlaufu en teden pa je pršlo nazaj pa hitro našlo novega PRESTOPNIKA: v klub "1000" je po novem vpisan ... Cashy *Bern, ko sem te videla podpisanega, pod temo, sem takoj vedla, da si **enga spet ujel** Sem pomislila, lej devico, vse uoči, jaz takih stvari sploh ponavadi ne vidim, nažalost No tudi tebi Bern za updejtanje tele teme. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 me že tok dolg ni blo tle da sem čist izven... čestitke misti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Mojega čvekanja pa ni noben opazu. sej tud mojga skor ne,cestitke misty....lepo te je brat. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Cashy, Mysti, ciga....voli vas Pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Super, Mystica, samo za OkoSokolovo si že prešišala skoraj sto dodatnih ... :xx!: Je pa res, da NIHČE ni opazil, samo OkoSokolovo. Valjda se že zanašajo kao sej bo on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 a ni to fajn? k ti tko lepo zaupamo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 cashy, mistyca...... ...... xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 z devetimi zvezdami počasi kot zvezde vedno v pravi smeri brez divjanja in provokacij vse do 5.000. A zvezd je še veliko, veliko ... (torte pa ne, ker se v tvoji kuhinji ni mogoče spomniti nanjo, toliko dobrega se najde tam ... ******************************** Pa še eno orenk je naletelo OkoSokolovo: Nataly 3 tisoč oziroma ! Čestitke! Eno ti vseeno pripikam, valjda se ti ne bo poznala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 astra 5000..........čestitke!!!!!nataly...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Amis, se mi zdi, da je bilo tole namenjeno Vojku vsem čvekicam Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Amis, se mi zdi, da je bilo tole namenjeno Vojku vsem čvekicam saj se je men zdelo, da sem nekaj zaj*....sem samo čakala, kdo bo uletel s pravim imenom....hvala coccinelle.... popravljam: čestitke vojkotu....[/size]...sam mal pogostej nas pa lahko obiščeš....skromna želja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Eh Marsa kaj čem ti rečt? 37 računalničkov al pa rožic ali pa ribic ali pa palcev ali pa kajjazvemkajše se tle sploh ne da več prilimat, ke stalno neki ven skače, 37 tortic ti pa ne smem, ke bi preveč osladno zgledal pa na kliniki bi končala, torej naj vseeno velja anede. Drži se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 marsa....... + Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 marsa čestitke.........že 37.000................... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 marsa čestitke.........že 37.000................... Ja, in to zarad mene!!! Se pred 10-mi dnevi je mela sam 32.878, ne!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Tale rdeči ego se razliva okoli kot kak virus ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 oooo 37!!!! madonca! čestitke! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Uu..skoraj tri leta sem rabila za tele tritisočice. Oko sokolovo opazi vse )Počasi, ampak vztrajno bi se temu reklo Sam kaj je to v primerjavi s 37???? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Lia, čestitke.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 to so naredile asociacije Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 to so naredile asociacije A to pa ne, je bila kar LIA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 lia čestitke..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 nataly............... lia...čvekalo jedno..... ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 nataly.....čestitke..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Čvekacice -thenks Le s kom bi čvekala, če ne bi bilo Vas sotrpinov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.