El Nino 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Nič skor mi je mal škoda začet s 6001 objavo pa bom poskrbel da bo ravno tukaj spomnite ko se približam 6660 da bom lahko aakhutu podaril eno objavico... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Oho Amis - trije jurčki Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Pa res Amis, kar že nekaj naštepala Nino pa itaq hiper produktiven Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Moja 2000... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 oona čestitam cosma in janjak, hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Oona čestitke ob tvoji 2000 Stankaa tudi tebi želim še veliko objav, ker te je lepo brati Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Čestitke.....Marsi, Micku, Contesi, El Ninu, Majici, Amis, Ooni, Stanki, itd. za okrogle obletnice čvekic .....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Oho Oona Tele 1000 dokazujejo, da je tule zbrana prijetna družba xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Mickeni ... dolg jezik 13 jurčkov, ja kdaj si jih pa naštepal ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Moja 2000... ooooo, kul....jaz sem mojo kr spregledla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 No, pa sem legenda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 kris xrosex xrosex xrosex pa še veliko michelle ...pa nasmeješ me ...oba z mickom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Michelle ....ampak Mickeni te je krepko prehitel , obema legendama Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Tenks cosma, pa amis x!x To prednost ima, ker je toook cajta ze tukaj...pa boljs zna nakladat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Michelle, kako lepe zvezdice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Borism Sam so res najlepse Mick, hvala ( same besede so te ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ja res sem legenda Da na konc nimas idej in besed... kul sem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Žaža čestitke za dvatisočinko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 HVALAAA HI-HI, PA RES, SEM KAR PRIDNA MED SLUŽBO TUKAJ NA FORUMU.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Žaža kdaj pa si jih tokle , si pa res pridna, ja bi ti ziher tudi naš šefek prikimal , ziher bi se zgrozil nad nama. Ampak še vseeno narediva več kot drugi Čestitke čvekulja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 HI-HI...HVALA...BOGA MIŠKA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 žaža legenda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 LEP POZDRAVČEK SELENA... AJA, PA RES, ZDAJ SEM ŽE MED ZLATIMI ZVEZDICAMI..... JUHEJ-JUHEJ.... SELENA HVALA...PA LEP DAN IN VIKEND TI ŽELIM... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 o ena pujsika je pa čveka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.