Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 2 in 7 tisoč.....pravi sta, ta bulši Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 še čestitke iz moje strani! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Žaža in Pujsa p.s. ( a lahko povesta kje sta v službi ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 hi hi hi ja res super služba ni kaj! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 KOKR KAK DAN JA.... JAP, JAP SE PA NAJDE ČAS ZA HEC... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Žaža in Pujsa p.s. ( a lahko povesta kje sta v službi )Hi hi hi, povezani sva s temi napravicami, ki jih vsi lunatiki uničujemo, da lahko pridemo v stik . Sicer pa ne boš verjela, da zraven dosti narediva, bi si upala trditi največ... Saj veš tista reklama, da je znano da ženske bolje počnejo več stvari hkrati zaradi Always s krilci , to je trik . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 lej lej, mickeni ma objav več ko kup bab skup hmm, sej ti si tud že 4000-ko prekoračil Pujsica, žažica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Selene čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 spet čvekam al kva.... ok, moram pogledat za katero cifro je tole, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 3000 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Žaža dodaj še tiste pod Otožno, uf... preveč čvekam hvala vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Oona, čestitke tudi tebi za 3000 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Oona, tudi ti čvekica očitno se dobro počutiva tule kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz pa šele zdaj opazila, da jih imam že preko 3000! Selene, midve sva face...napredujeva... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Oona, čestitke tudi tebi za 3000 Hvala Boris, Merkur me zeza, pa slabo vidim.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Žaža dodaj še tiste pod Otožno, uf... preveč čvekam hvala vseeno kaj si mislila s tem? OONA...ČESTITKE...KLEPETULJA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 lej lej, mickeni ma objav več ko kup bab skup hmm, sej ti si tud že 4000-ko prekoračil Pujsica, žažica ja eni smo kar huda konkurenca "babam"... sam je treba gledat kolk objav ma kdo na dan... js sm tle že tri leta pa komaj kam lezem... eni pa 10000 pa so tle kako leto pa mal več... ccc, sicer pa letos se je forum čist razcvetel.... še na mnoge tisočice.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 tqa forum je zakon. i love it! sem zelo vesela da sem vas najdla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 OONA...ČESTITKE...KLEPETULJA Žažek, hvala Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ohoho! Kr do tisoč sem že prilezla!!! UUUUUUUUUU!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Aiwa čvekica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 selene dobro jutro! hvala za čestitke! Sta mi povedla da sta bla pri tebi na tvojem koncu, potem sem pa še poste prebrala. v enem dnevu so nas vse obdelali! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Aiwa Čestitke za 1000 hudo , sej sam da se mal prvadm, pa da pridem z dopusta pa se bom tud jest potrudu, k mi je tle zlo fajn I'm right behind you Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 lejo,lejo čvekico... xrosex xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 HVALA! čista klepetulja sem ratala. Jz bi pa še doma rada zrihtala internet da bom še bl lahko čvekala tale forumček je ZAKON x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.